Ültetett állófogadás

Ültetett állófogadás

Mit jelent az ültetett állófogadás kifejezés? Milyen típusú rendezvényekre ajánljuk az ültetett állófogadás típusú rendet? Szakszótárunkba a rendezvényekhez kapcsolódó kifejezéseket gyűjtjük magyarázattal!

Ültetett állófogadás


Az ültetett állófogadás a díszétkezésnél lényegesen kötetlenebb, ám a sima állófogadásnál kötöttebb megoldás egy rendezvény esetében.

Az ültetett állófogadást abban az esetben javasoljuk, ha a rendezvény alkalmával az étkezésre nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni, ám az ültetett fogadás kötött hangulatát szeretnénk elkerülni. Ebben az esetben a vendégek az étkezéshez helyet foglalhatnak (általában körasztaloknál vagy táblaasztaloknál), és ott fogyaszthatják el a felkínált ételeket.

 

Az ültetett állófogadás lényege, hogy a vendégek egy gazdagon megterített svédasztalról szabadon válogathatnak – és az ültetésrend nem kötött, így az állófogadások nagy előnye, a kötetlen beszélgetések kialakulása itt is szerepet kap, ám annál jóval kényelmesebben, ülve történik az ételek elfogyasztása. Az ilyen típusú rendezvényeken az alkoholos és alkoholmentes italok a legtöbb esetben külön italpultból kerülnek felszolgálásra.

 

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café