Üzleti reggeli

Üzleti reggeli

Üzleti reggelire hívta partnere, vagy éppen Ön gondolkodik egy ilyen esemény megszervezésén? Mit jelent pontosan az üzleti reggeli, és mire kell ügyelni a megszervezéskor?

Üzleti reggeli


Az üzleti reggeli az egyik leghatékonyabb módja a kapcsolatteremtésnek, a kisebb üzleti megbeszéléseknek és a partnerkapcsolatok ápolásának.

 

Az üzleti reggelik sikere egyrészt a reggeli időpontban rejlik,  hiszen a legtöbb ember ekkor a legfrissebb, a gondolatok ilyenkor cikáznak a leghatékonyabban. Ezen felül az üzleti reggeli azért is jó időpont, mert ilyen módon a munkamegbeszélés biztosan munkaidőre esik, így nincs szükség arra, hogy Ön és partnerei a szabadidejüket áldozzák fel, mint például egy üzleti vacsora alkalmával.

 

Országszerte, és természetesen Budapesten is rengeteg olyan nívós reggeliző hely található, amelyek kiváló alkalmat adnak egy üzleti reggeli lebonyolítására. A legjobb ilyen éttermeket itt találja: üzleti reggeli Budapesten.

 

Üzleti reggelit érdemes szervezni egy-egy projekt indításakor vagy mérföldköveikor, de akár csak egy új partner megismerésére is kiváló lehetőséget biztosít.


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café