Rendezvény ajánlatkérés

Üzleti reggeli Budapesten - ismerje meg egyedi hangulatú helyszíneinket!

Üzleti reggeli Budapesten - ismerje meg egyedi hangulatú helyszíneinket!

Egy üzleti reggeli fontos esemény, így a helyszín kiválasztása ebben az esetben is fontos feladat. Amennyiben a tökéles üzleti reggeli helyszínt keresi, a Zsidai Csoport változatos helyszínei között garantáltan megtalálja azt!


Az üzleti reggeli egy nagyon fontos esemény, így a szervezését sem lehet félvállról venni. Ahhoz, hogy ez az esemény is tökéletes legyen, szükség van egy színvonalas helyszínre, ahol az ételek is megfelelőek az eseményhez. A Zsidai Csoport helyszínei között biztosan megtalálja a legjobb üzleti reggeli helyszínt Budapesten! Ismerje meg változatos helyszíneinket! 

Miért fontos esemény egy üzleti reggeli? 

Az emberek kezdik felismerni azt a tényt, hogy sokkal jobban lehet az irodai falain kívül tárgyalni, fontos döntéseket meghozni, éppen ezért a különböző étkezésekkel egybekötött tárgyalások, megbeszélések fénykorukat élik. A gasztronómiai különlegességeknek valószínűleg senki sem tud ellenállni, így nincs is jobb hely egy üzleti találkozó számára, mint egy étterem.

 

Az üzleti reggeli – épp úgy, mint egy üzleti vacsora – nagyon fontos eseménynek számít, így nem mindegy, hogy milyen környezetben és milyen hangulatban zajlik ez a jelentős esemény. De milyen előnyökkel járhat, ha az üzleti reggelit választjuk? A korai órákban az emberek sokkal frissebbek, könnyebben tudnak koncentrálni, mint egy esti vacsora alkalmával, illetve az üzletemberek könnyebben illesztik be még a munkaidő előtt a programjaik közé az üzleti reggelit, mint egy üzleti ebédet, vagy éppen vacsorát.

 

Ha cégvezetőként keres üzleti reggeli helyszínt Budapesten valószínűleg tudja, hogy a nyugodt, zavartalan környezet elengedhetetlen ahhoz, hogy a tárgyalás zökkenőmentesen működjön. Ami még kiemelten fontos a helyszínnel kapcsolatban, hogy mindenki számára könnyedén megközelíthető legyen, hiszen valószínűleg Ön sem szeretne kellemetlenséget okozni a korai órákban a vendégeinek a sok utazással. A Zsidai Csoport helyszínei a belvárosban, mégis zavartalan környezetben helyezkednek el. Mivel egy különleges eseményhez egy még különlegesebb helyszínre van szükség, ezért nálunk több helyszín közül is választhat, így biztosan megtalálja az elképzeléséhez és az esemény stílusához leginkább passzoló helyet. Több éves tapasztalattal rendelkezünk mind a gasztrónómia, mind a rendezvényszervezés területén, így bártan kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Üzleti reggeli Budapesten: mire figyeljünk a helyszín kiválasztásakor? 

Mint minden rendezvény esetében, az üzleti reggelinél is kifejezetten fontos a megfelelő helyszín megtalálása. A helyszínnel kapcsolatban elég magasak az elvárásaink, hiszen gyakran ezen múlik az üzlet sikeressége. Ami fontos az üzleti reggeli helyszín kiválasztásakor, hogy ételek széles választéka várja a helyen a vendégeket, hiszen ilyenkor mindenki éhes, ám az ízlésünk különböző. Fontos, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő fogásokat, hiszen ha mindenki jól érzi magát, akkor sokkal eredményesebb lesz az esemény. 

 

Mi, a Zsidai Csoportnál mind olyan helyszínekkel várjuk vendégeinket, melyekben biztosan nem fog csalódni. A minőség, a stílus, és az egyediség nálunk alapkövetelmény, több éves rendezvényszervezési tapasztalatunknak köszönhetően pedig a legjobbat garantáljuk megrendelőink számára. 

 

Kellemes hangulatú üzleti reggeli Budapesten: Pest-Buda Vendéglő 

üzleti reggeli Budapesten

Az üzleti reggeli esetében fontos, hogy a helyszín igényes és szép környezetben legyen, de emellett jó, ha a helyszín kellemes hangulatú, hiszen ennek az eseménynek nem kell túlzottan komolynak, és kötöttnek lennie. A Pest-Buda Vendéglő remek helyszíne lehet üzleti reggeliknek, az első terem befogadóképessége 30 fő, míg a hátsó teremé 24 fő.  

 

A szervezés során egy több éves tapasztalattal rendelkező rendezvényszervező kolléga segíti a tökéletes megvalósítást a rendezvény elejétől a végéig.

 

További információk a Pest-Buda Vendéglőről ide kattintva! 

 

Stílusos, karakteres üzleti reggeli Budapesten: Baltazár Grill

Üzleti reggeli Budapesten

Amennyiben egy kötetlen hangulatú üzleti reggeli helyszínt keres, a Baltazár a legjobb választás. Egy igazi karakteres, különleges helyszín a Budai Várban, ami garantáltan lenyűgözi majd az üzleti reggeli résztvevőit. Különleges megjelenése mellett egyedi adottságainak köszönhetően tökéletes lehet egy üzleti reggeli számára, hiszen felszerelést is tudunk biztosítani, hogy az esemény minél jobban sikerüljön! Igény szerint az étteremben projektort, vásznat és flipchartot is biztosítunk!

 

További információk a Baltazár helyszínről ide kattintva!

 

Tippek egy tökéletes üzleti reggelihez Budapesten

A közös beszélgetés 

Nem mindenki tud a reggeli órákban feloldódva viselkedni, és önfeledten beszélgetni, így azokon, akiken látja, hogy nem igazán igyekeznek részt venni a beszélgetésben, érdemes bevonni, hogy ne érezzék unalmasnak az eseményt! Tegyen fel kérdéseket, próbáljon izgalmas témákat felhozni! 

 

Egy kis meglepetés 

A legtöbb ember nem tud ellenállni egy kis meglepetésnek, azonban érdemes körültekintően kiválasztani azt. Mivel egy üzleti reggeli után a legtöbben dolgozni indulnak, ezért érdemes egy olyan ajándékot adni nekik, amit a munkájuk során is tudnak hasznosítani. Az irodai asztalon heverő toll vagy notesz, esetleg egy natár mindig emlékeztetni fogja a résztvevőt az eeményre. Fontos, hogy az ajándék tükrözze a cég színvonalát is. 

 

Kávé, hogy mindenki felébredjen 

A legtöbben a korai órákban még nem túl aktívak, amit érdemes szem előtt tartani. Egy finom kávénak azonban a legtöbben nem tudnak nemet mondani, így mindenképp legyen az üzleti reggelin kávé is. Kapcsolódó

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Legyen szó akár egy születésnap megünnepléséről, akár egy céges meeting megtartásáról vagy éppen egy leány-/legénybúcsúról, évzáró partyról, a belváros kedvenc központja, a Gozsdu udvar tökéletes választás, ha rendezvényhelyszínt keres. 

Tovább
Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Budapest legimpozánsabb része, a Budai Várnegyed és az 1. kerület minden bizonnyal az egyik legjobb választás, ha rendezvényének a tökéletes helyszínt keresi. A belvároshoz közel, mégis festői környezetben, páratlan panorámával és változatos stílusú rendezvényhelyszínekkel várjuk az 1. kerületben! 

Tovább
Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb...

Az új esztendő új kihívásokkal vár, és ez minden cég életében lehetőséget biztosít az áttekintésre. Sokan már év végén megkezdik a tervezést, a stratégiák újra alkotását, az óév eredményeinek elemzését és a következtetések levonását, azonban nem árt, ha a kollégákban is tudatosítjuk az új „időszámítás” kezdetét.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria