Rendezvény ajánlatkérés

Céges évzáró rendezvény Budapesten, különleges környezetben? Ismerje meg változatos helyszíneinket!

Céges évzáró rendezvény Budapesten, különleges környezetben? Ismerje meg változatos helyszíneinket!

Zárják az évet pozitívan! Fedezze fel ✅a legjobb céges évzáró rendezvényhelyszíneinket Budapesten✅, és szervezzen egy felejthetetlen eseményt kollégáinak!


Vészesen közeledik az év vége, ilyenkor pedig szóba kerülnek a céges évzáró rendezvények. Egy ilyen nagyszabású esemény komoly szervezést igényel, és a legtöbb esetben a tökéletes helyszín megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést. A nem megfelelő helyszín akár az egész céges évzáró rendezvényt tönkreteheti, ezért nem szabad a véletlenre bízni a választást.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy mindenkinek más az igénye a helyszínnel kapcsolatban, ezért változatos helyszínek közül választhatnak megrendelőink. Helyszíneink között az elegánstól kezdve a modern helyszínen át a fiatalos, lendületes helyig minden megtalálható, rendezvényhelyszíneink egytől egyig tökéletes otthont adhatnak céges évzáró rendezvényeknek. 

Egy cég életében kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a vezetők megköszönjék a dolgozók munkáját, elismerjék őket, hiszen ezzel remekül növelhető a munkatársak elégedettsége. A legjobb egy céges évzáró rendezvény keretein belül kifejezni a hálát az éves teljesítményért, felkészülni az új év kihívásaira. Egy céges évzáró rendezvény remek lehetőséget biztosít arra, hogy a cég munkatársai, illetve a vezetők egy kötetlen környezetben értékeljék az évet, ünnepeljék a sikereket, és beszéljék át a kudarcokat.

 

Sok cégvezető azt a hibát követi el a szervezéskor, hogy kijelölnek egy többnapos hétvégét a céges évzáró rendezvény számára, a sok év végi teendő mellett azonban a legtöbb kollégának erre nincs ideje. Érdemes ezt tiszteletben tartani, és a céges évzárót egy vacsora keretin belül megrendezni, amire valószínűleg mindenki tud majd időt szakítani.

 

Zsidai Csoport sokoldalú céges évzáró rendezvény helyszínei Budapesten számos lehetőséget kínálnak egy évzáró vacsorára. A helyszínek között az elegánstól kezdve a bulis hangulatú teremig minden megtalálható, így biztosak vagyunk benne, hogy kollégáink segítségével sikerül megtalálni az elképzeléshez leginkább passzoló céges évzáró rendezvény helyszínét.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Pierrot - Céges évzáró rendezvény Budapesten, egy elegáns helyszínen

Céges évzáró rendezvény Budapesten

Bármilyen rendezvényről is beszélünk, a legtöbbünknek az elegancia egy fő szempont a helyszín kiválasztásakor, hiszen egy különleges esemény megérdemli az ünnepi környezetet. Az egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínünk, a Pierrot méltó helyszíne lehet a céges évzáró rendezvénynek, hiszen kifinomult, elegáns stílusával garantáltan lenyűgözi majd a részvevőket. Az étterem a Budai Várban található, egy festői környezetben, a látvány pedig már önmagában garantálja a felejthetetlen élményt.

 

Az étterem igény szerint teljesen zártkörűsíthető, így egy nagyobb létszámú céges évzáró rendezvény is megrendezésre kerülhet a Pierrot-ban. Az étterem négy részből áll, bár a téli időszakban a kerthelyiség kevésbé használható ki, ellenben a kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első terembe pedig további 10-40 fő ültetésére van lehetőség. A hangulatot élő zenével tudjuk még varázslatosabbá tenni.

 

Étkezés szempontjából rugalmasak vagyunk, hiszen az a la carte étkeztetés mellett rendezvényéhez lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni, de amennyiben Ön mást álmodott meg, kollégáink minden helyzetre találnak megoldást! Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

 

További információkat a Pierrot étteremről ide kattintva kaphat!

 

21 Magyar Vendéglő – egy céges évzáró rendezvény Budapesten, igazi magyaros étteremben, 21. százai stílusban

Céges évzáró rendezvény Budapesten

Nem mindenki rajon az eleganciáért a céges rendezvények esetében, ami egyáltalán nem gond, hiszen a Zsidai Csoport helyszínei között több lehetőség is a rendelkezésükre áll. A 21 Magyar Vendéglő remek választás lehet, ha egy kicsit kötetlenebb hangulatúra tervezi a céges rendezvényt. Az éttermet leginkább a modern stílus jellemzi, így egy igazi fiatalos, lendületes helyszínt biztosít a rendezvények számára.

 

Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, variálható elrendezésének köszönhetően válik remek rendezvényhelyszínné. A 21 Magyar Vendéglőben kizárólag magyar borok, igazi magyaros ízvilágú ételek színesítik a rendezvényt, így biztosan tartogat meglepetéseket a gasztronómia kedvelőinek. Klasszikus éttermünket külön dekorációval szabhatja személyre, de önmagában is jó helyszíne lehet a céges évzáró rendezvénynek.

 

További információkat a 21 Magyar Vendéglőről ide kattintva kaphat!

 

Baltazár Grill – egy fiatalos, céges évzáró rendezvény Budapesten, kötetlen hangulatban

Céges évzáró rendezvény Budapesten

Amennyiben egy igazán kötetlen hangulatú céges évzáró rendezvény keretein belül ünnepelne a kollégákkal, a Baltazár Grill a legjobb választás hozzá! Fiatalos megjelenése, remek elrendezése tökéletes rendezvényhelyszínné teszi. Az étterem nem számít egy klasszikus, csendes rendezvényhelyszínnek, így inkább azok számára ajánljuk, akiknek célja, hogy a kollégák igazán el tudják engedni magukat.

 

A Baltazár Grill a gasztronómia területén az élen jár, hiszen különleges grillételek mellett egy 150 tételt magába foglaló borospince várja a vendégeket a helyszínen. Az első terem 25 fő befogadására, a kandallós terem pedig további 30 fő ültetett fogadására alkalmas.

 

További információkat a Baltazár Grillről ide kattintva kaphat!Kapcsolódó

Céges családi napot szervezne Budapesten munkatársainak, partnereinek? Fedezze fel a legjobb budapesti rendezvényhelyszíneket céges családi napokhoz nálunk!

Családi nap Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Egy üzlet sikere nagy mértékben múlik azon, hogy a kollégák, a partnerek milyen jól tudnak együttműködni, milyen a kapcsolat közöttük, és hogy megtalálják-e a közös hangot. Ennek érdekében számos erőfeszítést tehetünk cégvezetőként vagy HR-es kollégaként akár a hétköznapokban is, nem árt azonban ennél egy kicsit tovább gondolni a kapcsolatépítést, és alkalmanként akár nagyobb volumenű összejövetelekkel kiegészíteni a hétköznapi törekvéseket. 

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten

Sajtótájékoztató Budapesten: íme a legjobb helyszín!

A sajtótájékoztató rendkívül fontos esemény, ahol az első benyomás, a nívós környezet igen fontos szempont a megítélés során. Éppen ezért, a tökéletes sajtótájékoztató helyszín kiválasztása elsődleges a szervezés során! Ismerje meg ígéretes helyszínünket, a Spíler Budát, amely tökéletes hátteret biztosít eseményének. 

Tovább
Borkóstoló Budapesten: fedezze fel az újvilági borokat a Spíler Budában

Újvilági borkóstoló Budapesten, a Spíler Budában

Szeretné megismerni az újvilági borokat egy felejthetetlen borkóstoló eseményen Budapesten? Tudjon meg többet arról, hogyy az óceán másik oldalán hogyan készítik nedűiket, és milyen szőlőfajtákkal dolgoznak a borászok! A Spíler Buda borkóstoló csomagajánlatában ezt kínáljuk Önnek.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria