Rendezvény ajánlatkérés

Céges évzáró rendezvény Budapesten, különleges környezetben? Ismerje meg változatos helyszíneinket!

Céges évzáró rendezvény Budapesten, különleges környezetben? Ismerje meg változatos helyszíneinket!

Egy céges évzáró rendezvény körültekintő szervezést igényel, aminek talán a legnehezebb lépése a tökéletes helyszín megtalálása, hiszen ezen múlhat a rendezvény sikere. A Zsidai Csoport változatos helyszínei között bármilyen jellegű céges rendezvényről van szó, biztosan megtalálja a megfelelő helyszínt!


Vészesen közeledik az év vége, ilyenkor pedig szóba kerülnek a céges évzáró rendezvények. Egy ilyen nagyszabású esemény komoly szervezést igényel, és a legtöbb esetben a tökéletes helyszín megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést. A nem megfelelő helyszín akár az egész céges évzáró rendezvényt tönkreteheti, ezért nem szabad a véletlenre bízni a választást.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy mindenkinek más az igénye a helyszínnel kapcsolatban, ezért változatos helyszínek közül választhatnak megrendelőink. Helyszíneink között az elegánstól kezdve a modern helyszínen át a fiatalos, lendületes helyig minden megtalálható, rendezvényhelyszíneink egytől egyig tökéletes otthont adhatnak céges évzáró rendezvényeknek. 

Céges évzáró rendezvény Budapesten - változatos helyszínek különleges környezetben

Egy cég életében kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a vezetők megköszönjék a dolgozók munkáját, elismerjék őket, hiszen ezzel remekül növelhető a munkatársak elégedettsége. A legjobb egy céges évzáró rendezvény keretein belül kifejezni a hálát az éves teljesítményért, felkészülni az új év kihívásaira. Egy céges évzáró rendezvény remek lehetőséget biztosít arra, hogy a cég munkatársai, illetve a vezetők egy kötetlen környezetben értékeljék az évet, ünnepeljék a sikereket, és beszéljék át a kudarcokat.

 

Sok cégvezető azt a hibát követi el a szervezéskor, hogy kijelölnek egy többnapos hétvégét a céges évzáró rendezvény számára, a sok év végi teendő mellett azonban a legtöbb kollégának erre nincs ideje. Érdemes ezt tiszteletben tartani, és a céges évzárót egy vacsora keretin belül megrendezni, amire valószínűleg mindenki tud majd időt szakítani.

 

Zsidai Csoport sokoldalú céges évzáró rendezvény helyszínei Budapesten számos lehetőséget kínálnak egy évzáró vacsorára. A helyszínek között az elegánstól kezdve a bulis hangulatú teremig minden megtalálható, így biztosak vagyunk benne, hogy kollégáink segítségével sikerül megtalálni az elképzeléshez leginkább passzoló céges évzáró rendezvény helyszínét.

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Pierrot - Céges évzáró rendezvény Budapesten, egy elegáns helyszínen

Céges évzáró rendezvény Budapesten

Bármilyen rendezvényről is beszélünk, a legtöbbünknek az elegancia egy fő szempont a helyszín kiválasztásakor, hiszen egy különleges esemény megérdemli az ünnepi környezetet. Az egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínünk, a Pierrot méltó helyszíne lehet a céges évzáró rendezvénynek, hiszen kifinomult, elegáns stílusával garantáltan lenyűgözi majd a részvevőket. Az étterem a Budai Várban található, egy festői környezetben, a látvány pedig már önmagában garantálja a felejthetetlen élményt.

 

Az étterem igény szerint teljesen zártkörűsíthető, így egy nagyobb létszámú céges évzáró rendezvény is megrendezésre kerülhet a Pierrot-ban. Az étterem négy részből áll, bár a téli időszakban a kerthelyiség kevésbé használható ki, ellenben a kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első terembe pedig további 10-40 fő ültetésére van lehetőség. A hangulatot élő zenével tudjuk még varázslatosabbá tenni.

 

Étkezés szempontjából rugalmasak vagyunk, hiszen az a la carte étkeztetés mellett rendezvényéhez lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni, de amennyiben Ön mást álmodott meg, kollégáink minden helyzetre találnak megoldást! Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

 

További információkat a Pierrot étteremről ide kattintva kaphat!

 

21 Magyar Vendéglő – egy céges évzáró rendezvény Budapesten, igazi magyaros étteremben, 21. százai stílusban

Céges évzáró rendezvény Budapesten

Nem mindenki rajon az eleganciáért a céges rendezvények esetében, ami egyáltalán nem gond, hiszen a Zsidai Csoport helyszínei között több lehetőség is a rendelkezésükre áll. A 21 Magyar Vendéglő remek választás lehet, ha egy kicsit kötetlenebb hangulatúra tervezi a céges rendezvényt. Az éttermet leginkább a modern stílus jellemzi, így egy igazi fiatalos, lendületes helyszínt biztosít a rendezvények számára.

 

Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, variálható elrendezésének köszönhetően válik remek rendezvényhelyszínné. A 21 Magyar Vendéglőben kizárólag magyar borok, igazi magyaros ízvilágú ételek színesítik a rendezvényt, így biztosan tartogat meglepetéseket a gasztronómia kedvelőinek. Klasszikus éttermünket külön dekorációval szabhatja személyre, de önmagában is jó helyszíne lehet a céges évzáró rendezvénynek.

 

További információkat a 21 Magyar Vendéglőről ide kattintva kaphat!

 

Baltazár Grill – egy fiatalos, céges évzáró rendezvény Budapesten, kötetlen hangulatban

Céges évzáró rendezvény Budapesten

Amennyiben egy igazán kötetlen hangulatú céges évzáró rendezvény keretein belül ünnepelne a kollégákkal, a Baltazár Grill a legjobb választás hozzá! Fiatalos megjelenése, remek elrendezése tökéletes rendezvényhelyszínné teszi. Az étterem nem számít egy klasszikus, csendes rendezvényhelyszínnek, így inkább azok számára ajánljuk, akiknek célja, hogy a kollégák igazán el tudják engedni magukat.

 

A Baltazár Grill a gasztronómia területén az élen jár, hiszen különleges grillételek mellett egy 150 tételt magába foglaló borospince várja a vendégeket a helyszínen. Az első terem 25 fő befogadására, a kandallós terem pedig további 30 fő ültetett fogadására alkalmas.

 

További információkat a Baltazár Grillről ide kattintva kaphat!Kapcsolódó

Üzleti éttermek, rendezvényhelyszínek

Üzleti éttermek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket üzleti...

Legyen szó akár egy új üzlet megkötéséről, akár egy régi kapcsolat ápolásáról… akár egy két személyes üzleti találkozóról, vagy egy nagyobb céges összejövetelről, a megfelelő üzleti étterem megtalálása Budapesten embert próbáló feladat lehet, hiszen számtalan feltételnek kell megfelelnie a helyszínnek. 

Tovább
Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb...

Egy cég sikereinek érdekében kiemelt fontosságú feladata a cégvezetőknek és HR-es kollégáknak, hogy a munkatársakat időről időre egy csapatépítő jellegű eseményre hívja össze. Ez lehet akár egy több napos program, vagy éppen egy egy estés buli is attól függően, hogy milyen a csapat összetétele, ám abban szinte minden vállalat egyetért, hogy a karácsony közeledtével egy kiadós lakmározás, karácsonyi céges rendezvény szinte kötelező eleme az évnek.

Tovább
Céges karácsonyi ünnepség akció

Céges karácsonyi ünnepségek akció

A céges karácsonyi ünnepség tökéletes alkalom az év lezárására, egy kis közös ünneplésre, akár egy csapatépítő est rendezésére. Hogy könnyebb legyen a szervezés, most egy kis kedvezménnyel kedveskedünk a minket választó cégek számára!

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria