Céges évzáró rendezvény Budapesten, különleges környezetben? Ismerje meg változatos helyszíneinket!

Céges évzáró rendezvény Budapesten, különleges környezetben? Ismerje meg változatos helyszíneinket!

Zárják az évet pozitívan! Fedezze fel ✅a legjobb céges évzáró rendezvényhelyszíneinket Budapesten✅, és szervezzen egy felejthetetlen eseményt kollégáinak!

Vészesen közeledik az év vége, ilyenkor pedig szóba kerülnek a céges évzáró rendezvények. Egy ilyen nagyszabású esemény komoly szervezést igényel, és a legtöbb esetben a tökéletes helyszín megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést. A nem megfelelő helyszín akár az egész céges évzáró rendezvényt tönkreteheti, ezért nem szabad a véletlenre bízni a választást.

 

Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy mindenkinek más az igénye a helyszínnel kapcsolatban, ezért változatos helyszínek közül választhatnak megrendelőink. Helyszíneink között az elegánstól kezdve a modern helyszínen át a fiatalos, lendületes helyig minden megtalálható, rendezvényhelyszíneink egytől egyig tökéletes otthont adhatnak céges évzáró rendezvényeknek. 

Egy cég életében kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a vezetők megköszönjék a dolgozók munkáját, elismerjék őket, hiszen ezzel remekül növelhető a munkatársak elégedettsége. A legjobb egy céges évzáró rendezvény keretein belül kifejezni a hálát az éves teljesítményért, felkészülni az új év kihívásaira. Egy céges évzáró rendezvény remek lehetőséget biztosít arra, hogy a cég munkatársai, illetve a vezetők egy kötetlen környezetben értékeljék az évet, ünnepeljék a sikereket, és beszéljék át a kudarcokat.

 

Sok cégvezető azt a hibát követi el a szervezéskor, hogy kijelölnek egy többnapos hétvégét a céges évzáró rendezvény számára, a sok év végi teendő mellett azonban a legtöbb kollégának erre nincs ideje. Érdemes ezt tiszteletben tartani, és a céges évzárót egy vacsora keretin belül megrendezni, amire valószínűleg mindenki tud majd időt szakítani.

 

Zsidai Csoport sokoldalú céges évzáró rendezvény helyszínei Budapesten számos lehetőséget kínálnak egy évzáró vacsorára. A helyszínek között az elegánstól kezdve a bulis hangulatú teremig minden megtalálható, így biztosak vagyunk benne, hogy kollégáink segítségével sikerül megtalálni az elképzeléshez leginkább passzoló céges évzáró rendezvény helyszínét.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Pierrot - Céges évzáró rendezvény Budapesten, egy elegáns helyszínen

Bármilyen rendezvényről is beszélünk, a legtöbbünknek az elegancia egy fő szempont a helyszín kiválasztásakor, hiszen egy különleges esemény megérdemli az ünnepi környezetet. Az egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszínünk, a Pierrot méltó helyszíne lehet a céges évzáró rendezvénynek, hiszen kifinomult, elegáns stílusával garantáltan lenyűgözi majd a részvevőket. Az étterem a Budai Várban található, egy festői környezetben, a látvány pedig már önmagában garantálja a felejthetetlen élményt.

 

Az étterem igény szerint teljesen zártkörűsíthető, így egy nagyobb létszámú céges évzáró rendezvény is megrendezésre kerülhet a Pierrot-ban. Az étterem négy részből áll, bár a téli időszakban a kerthelyiség kevésbé használható ki, ellenben a kapualjba 10-40 fő, a hátsó terembe 10-30 fő, az első terembe pedig további 10-40 fő ültetésére van lehetőség. A hangulatot élő zenével tudjuk még varázslatosabbá tenni.

 

Étkezés szempontjából rugalmasak vagyunk, hiszen az a la carte étkeztetés mellett rendezvényéhez lehetősége van szűkített a la carte menüt kérni, de amennyiben Ön mást álmodott meg, kollégáink minden helyzetre találnak megoldást! Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

 

További információkat a Pierrot étteremről ide kattintva kaphat!

 

21 Magyar Vendéglő – egy céges évzáró rendezvény Budapesten, igazi magyaros étteremben, 21. százai stílusban

Nem mindenki rajong az eleganciáért a céges rendezvények esetében, ami egyáltalán nem gond, hiszen a Zsidai Csoport helyszínei között több lehetőség is a rendelkezésükre áll. A 21 Magyar Vendéglő remek választás lehet, ha egy kicsit kötetlenebb hangulatúra tervezi a céges rendezvényt. Az éttermet leginkább a modern stílus jellemzi, így egy igazi fiatalos, lendületes helyszínt biztosít a rendezvények számára.

 

Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, variálható elrendezésének köszönhetően válik remek rendezvényhelyszínné. A 21 Magyar Vendéglőben kizárólag magyar borok, igazi magyaros ízvilágú ételek színesítik a rendezvényt, így biztosan tartogat meglepetéseket a gasztronómia kedvelőinek. Klasszikus éttermünket külön dekorációval szabhatja személyre, de önmagában is jó helyszíne lehet a céges évzáró rendezvénynek.

 

További információkat a 21 Magyar Vendéglőről ide kattintva kaphat!

 

Baltazár Grill – egy fiatalos, céges évzáró rendezvény Budapesten, kötetlen hangulatban

Amennyiben egy igazán kötetlen hangulatú céges évzáró rendezvény keretein belül ünnepelne a kollégákkal, a Baltazár Grill a legjobb választás hozzá! Fiatalos megjelenése, remek elrendezése tökéletes rendezvényhelyszínné teszi. Az étterem nem számít egy klasszikus, csendes rendezvényhelyszínnek, így inkább azok számára ajánljuk, akiknek célja, hogy a kollégák igazán el tudják engedni magukat.

 

A Baltazár Grill a gasztronómia területén az élen jár, hiszen különleges grillételek mellett egy 150 tételt magába foglaló borospince várja a vendégeket a helyszínen. Az első terem 25 fő befogadására, a kandallós terem pedig további 30 fő ültetett fogadására alkalmas.

 

További információkat a Baltazár Grillről ide kattintva kaphat!

 

Céges évzáró rendezvény az irodában? A finom fogásokról mi gondoskodunk!

Amennyiben külsős helyszín helyett inkább az irodában tartanák meg a céges évzáró rendezvényt, az éttermi minőségű ételekről így sem kell lemondaniuk. A Zsidai Home profilja ugyanis éppen ez: 95%-os készültségű ételeket szállítunk házhoz a céges rendezvényre, amelyet pár perc alatt elkészíthetnek akár irodai környezetben is! Az eredmény? MAgas éttermi minőség, az éttermi árak töredékéért. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café