Céges évzáró party ötletek: hova szervezd a céges évzárót, hogy felejthetetlen legyen a hangulat?

Céges évzáró party ötletek: hova szervezd a céges évzárót, hogy felejthetetlen legyen a hangulat?

A céges évzáró party-k szezonja közeleg, és szeretnénk most néhány ötlettel segíteni Téged a helyszínválasztásban, hogy biztosan jól sikerüljön az este.

Sok vállalat életében a céges évzáró party vissza-vissza térő elem, és minden évben megrendezésre kerül ez az esemény. Nagyszerű alkalom ez az elmúlt év értékelésére, a jövő évre kitűzött célok átbeszélésére és prezentálására, és egy kis csapatépítő jellegű tevékenységre, amelyen összerázhatod a kollégákat! Nem csak formálisan van jelentősége az ilyen eseményeknek, hiszen számos kutatás és tapasztalat bizonyítja: azok a cégek akik rendszeresen szerveznek csapatépítő jellegű, formális programoktól mentes eseményeket, sokkal jobbak a csapatmunkában – és a későbbiekben jobban is teljesítenek. Tehát évzáró party-ra fel! De hogy hol…?

Céges évzáró buli – miért ne az irodában tartsd?

Egy tágas, kényelmes iroda jó alapot szolgálhat egy bulinak is, ezért biztosan benned is felmerült már a kérdés, hogy miért is vinnéd ki a kollégákat erről a helyszínről, ha az ingyen és bérmentve rendelkezésetekre áll, kényelmes, elegendő teret biztosít, ráadásul itt mindenki otthon érzi magát. 


Nos tény, hogy egy kisebb bulit itt is meg lehet szervezni, azonban a csapatépítő jellegű tevékenységeknek, így a céges évzáró party-knak is fontos része, hogy ne a munkáról szóljon! Érdemes a kollégákat évente legalább 1-2 alkalommal az irodaháztól távol vinni, informális környezetbe helyezni, hiszen itt sokkal könnyebben feloldódnak majd, és a felmerülő témák is szélesebb kört mutatnak a beszélgetések során, mint a mindennapi munka…

 

Céges évzáró party informális környezetben, de milyen feltételekkel?

Természetesen, ahhoz hogy meg tudjuk mondani mi lenne számotokra a tökéletes céges évzáró party helyszín, először is fel kell mérnünk, hogy milyen típusú eseményt szeretnétek tartani. Nem mindegy, hogy egy csendesebb vacsorára, egy prezentációval egybekötött állófogadásra, vagy éppen egy világra szóló party-ra készültök! 


Ha még nem találtad meg a tökéletes helyszínt, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a tökéletes évzáró party helyszínt kiválasztásában! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Céges évzáró party – egy kellemes vacsorával egybekötve

Ha egy csendesebb, beszélgetős vacsorát választanátok céges évzáró party-nak, úgy egy hozzátok illő étterem megfelelő választást biztosít. Természetesen a létszám itt is nagyban befolyásolja a döntést, hiszen ha elég sokan vagytok, érdemes lehet akár az egész éttermet kibérelni, exkluzív használatra zártkörűsíteni – míg kisebb létszám esetében elegendő egy kellemesen elszeparált asztalt lefoglalni. 


A Pest-Buda Bistro családias, meghitt hangulatú helyszínként, a Baltazár Grill pedig vagányabb, stílusosabb évzáró vacsora helyszínként tökéletes választás. 

 

Céges évzáró party, ahol valóban a buliról szól az este

Egy fiatalos cég életébe évente néhány alkalommal abszolút belefér, hogy a kollégák együtt mulassanak, és egy vérbeli party-n vegyenek részt. Annak módja csak rajtatok múlik: akár DJ-vel, bárpulttal, táncos-zenés estével is ünnepelhettek, de csapatépítő játékok éppúgy beleférnek ebbe az alkalomba is. 


Ha szeretnétek közösen bulizni, egy kicsit akár kirúgni a hámból, a Spíler Buda trendi helyszínként vár a MOM Park bejáratánál, de akár a Spíler Shanghai Secret Bar-t is kibérelhetitek a Gozsdu udvarban, ahol akár 120 fővel is bulizhattok!
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner