Miért jobb a téli esküvő? Előnyök, amikért érdemes a téli esküvő mellett dönteni

Miért jobb a téli esküvő? Előnyök, amikért érdemes a téli esküvő mellett dönteni

A téli jégvirágos táj eleganciája varázslatos köntöst adhat esküvődnek, ha úgy döntenél, hogy ekkor tartod meg. De vajon milyen további előnyökkel jár télen tartani a Nagy Napot? Mutatjuk!

Az esküvőszezon általánosságban tavasztól nyár végéig tart hazánkban is. A szikrázó napsütés, a madarak csicsergése kötődik ehhez az eseményhez, ami valóban nagyon szép hátteret biztosíthat egybekeléseteknek… De mi van a téli esküvőkkel? Hiszen a jégvarázsba burkolózott táj, a romantikus havas utcák, a csillogás éppúgy vonzó lehet… Íme 5 előny, amit mindenképp érdemes mérlegelned, ha szóba jöhet a téli esküvő! 

Ha még nem találtad meg a tökéletes helyszínt esküvődnek, IDE kattintva kérheted ajánlatunkat. 

 

A téli esküvő egészen különleges tud lenni

A nyári esküvőknek számos klasszikus „slágere” van: a jeges koktélok, rövidujjú ruhák és a többi. Ha valami igazán egyedire vágysz az esküvődön, egy téli esküvőn erre rengeteg lehetőséged lesz: az ugyanis egyáltalán nem szokványos. Forraltbor és krémlevesek, téli színek és zúzmarás növények? Jöhetnek!

 

A téli esküvő megszervezése egyszerűbb…

Nem csak egyedibb lehet egy téli esküvő, de sokszor egyszerűbb – és éppen ezért olcsóbb is. A legtöbb szolgáltató a tavaszi-nyári hónapokban nagyon le van terhelve, ezért az időpontválasztás is nehézkes lehet, ráadásul ha sok a kereslet akkor drágább lesz a kínálat is. 


A téli hónapokban azonban ezek a vállalkozók jóval több szabadidővel rendelkeznek, ezért többet tudnak veled foglalkozni, és nem szükséges évekre előre időpontot egyeztetned sem! 

 

A téli esküvőre a vendéglistát is könnyebb összeállítani

A nyári időszak rengeteg embernek a nyaralásról, kikapcsolódásról szól, és egy nagyobb létszámú esküvő kapcsán szinte biztos, hogy belebotlasz a problémába, hogy valaki nem ér majd rá a vendéglistádon eljönni a Nagy Napra. A téli esküvő ebből a szempontból is tartogat előnyöket: ilyenkor ugyanis sokkal kevesebb a lefoglalt nyaralás, így várhatóan könnyebb lesz meghatároznotok a dátumot is! 

 

A téli esküvőn nem kell a hőségtől és az időjárás viszontagságaitól tartanotok! 

A nyári időszakban főként a szabadtéri esküvők esetében fontos kérdés, hogy mindig legyen esőtervünk. A nyár szeszélyes időjárása ugyanis sok esetben megnehezíti a dolgunkat: se a nagy kánikula, se a hirtelen zápor nem tesz ugyanis jó egy ilyen party-nak (és a menyasszony frizurájának). A téli időszakban tartott esküvő ezzel szemben jóval kiszámíthatóbb!

 

Kreatív öltözködés a téli esküvőkön

Nem csak a dekorációban és a helyszínválasztáskor vannak sokkal egyedibb lehetőségeid egy téli esküvő során, de az öltözködésben is! A téli időszakban sokkal bátrabban játszhattok a színekkel és a textúrákkal is.

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner