Rendezvény ajánlatkérés

Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Egy ✅céges farsangi buli✅ igazán különleges helyszínt érdemel! A következőben részletesen bemutatjuk helyszíneinket, melyek alkalmasak egy felejthetetlen céges farsangi buli helyszínének!

Egy céges farsangi buli remek lehetőséget kínál arra, hogy a cég munkatársai egy kötetlen esemény keretein belül, az irodai falain kívül építsél a közösséget. Az, hogy milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín mindenkinek mást jelent, éppen ezért változatos helyszínekkel készülünk vendégeink számára! 

A csapatépítő manapság egyre népszerűbb eseménynek számít, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen jellegű rendezvényben rejlő lehetőséget. Egy jól sikerült csapatépítő ugyanis közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, jobb lesz közöttük a kommunikáció, valamint sokkal könnyebben oldják meg a felmerülő nehéz helyzeteket a munkájuk során. Ezek az erények a későbbiekben komoly sikerekhez juttathatják a céget, így kiváló befektetés lehet rendszeres csapatépítő esemény keretein belül építeni a közösséget.

 

A céges rendezvények, csapatépítők megrendezésének népszerű időszaka a téli szezon, leginkább a január és a február. Aki úgy dönt, hogy ebben az időszakban tartana egy céges összejövetelt, érdemes összekötnie a farsanggal. Egy céges farsangi buli egy igazán jó hangulatú esemény lehet, ami összekovácsolja a csapatot. Számos kutatás bizonyítja, hogy a különböző céges rendezvények, partyk rendkívül sokat adnak ahhoz, hogy a munkavállalók elégedettek legyenek a munkahelyükkel szemben és lojálisak legyen a cég felé, hiszen az ilyen események biztosítják számukra, hogy fontos részei a csapatnak.

 

A Zsidai Csoport munkatársai számos változatos rendezvényt a háta mögött tudva igyekszik megtalálni minden céges farsangi buli számára a legjobb helyszínt! Amennyiben egy egyedi helyszínt képzelt el a céges farsangi buli számára, nincs más dolga, mint a lenti form kitöltésével kapcsolatba lépni munkatársainkkal, akik mindenben a segítségére lesznek! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín?

A céges farsangi buli sikerességének érdekében a tökéletes helyszín kiválasztása egy kiemelten fontos feladatnak bizonyul. A farsangi időszakra jellemzők a finom lakomák, így érdemes olyan helyszínt választani, ahol ez megvalósulhat. Fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen a meghívottak számára.

 

Céges farsangi buli egy vagány, fiatalos környezetben: Baltazár Grill

céges farsangi buli helyszínek

Amennyiben egy kötetlen hangulatú farsangi buli keretein belül invitálná szórakozásra a munkatársakat, a Baltazár Grill lesz az esemény számára a legjobb helyszín. Éttermünket leginkább a vagány, fiatalos design jellemzi, így céges farsangi buli remek helyszíne lehet.

 

Az Baltazár Grill négy fő egységre osztható – a téli időszakban a terasz kivételével mindegyik igénybe vehető. Ültetett fogadás esetén az első terem 25 fő, a kandallós terem 30 fő, míg a borospince 40 fő befogadására alkalmas. Az étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így egy privát helyszínt tudunk biztosítani a céges farsangi buli számára.  

 

Éttermünk a gasztronómia terén is az élen jár, hiszen különleges grillételek mellett egy 150 tételt magába foglaló borospince várja a céges farsangi buli résztvevőit a különleges helyszínen.

 

Ismerje meg a Baltazár Grillt, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges farsangi buli hajnalig tartó ünnepléssel: Spíler Shanghai

céges farsangi buli helyszínek

Egy céges farsangi bulin a legtöbb esetben a szórakozásé a főszerep, így ha Ön is egy olyan helyszínt képzelt el az esemény számára, ahol minden adott a féktelen bulizáshoz, akkor a Gozsdu udvar felé érdemes venni az irányt! Itt található ugyanis a Spíler Shanghai, ami az évek során egy kiváló otthont adott a szórakozni vágyó tömegeknek. A helyszínen minden adott a jó hangulathoz: laza, fiatalos környezet, egyedi koktél kínálat, és széles borválaszték áll a vendégek részére.

 

A Spíler Shanghai-t leginkább olyan cégek számára ajánljuk, akik nem riadnak vissza egy jó bulitól, akik kötetlen hangulatban képzelik el a céges farsangi bulit. A Spíler Shanghai elhelyezkedése miatt nem oldható meg a zártkörűsítés, azonban igény szerint két terem is a vendégek rendelkezésére áll. A Secret bar 40 fő, míg a Hidden room 80 fő befogadására alkalmas, de a két tere együttes bérlésére is van lehetőség.

 

Ismerje meg a Spíler Shanghai-t, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább
workshop helyszín

Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

A workshopok szervezése kifejezetten népszerű manapság a cégek körében, nem is véletlen. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a csapat összedugja a fejét és egy adott témakört körbejárva megoldásokat találjon a cég életében felmerülő kisebb-nagyobb problémákra, megoldandó kérdésekre, vagy éppen egy-egy új projekt beindítására, előre lendítésére! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria