Rendezvény ajánlatkérés

Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Egy ✅céges farsangi buli✅ igazán különleges helyszínt érdemel! A következőben részletesen bemutatjuk helyszíneinket, melyek alkalmasak egy felejthetetlen céges farsangi buli helyszínének!

Egy céges farsangi buli remek lehetőséget kínál arra, hogy a cég munkatársai egy kötetlen esemény keretein belül, az irodai falain kívül építsél a közösséget. Az, hogy milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín mindenkinek mást jelent, éppen ezért változatos helyszínekkel készülünk vendégeink számára! 

A csapatépítő manapság egyre népszerűbb eseménynek számít, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen jellegű rendezvényben rejlő lehetőséget. Egy jól sikerült csapatépítő ugyanis közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, jobb lesz közöttük a kommunikáció, valamint sokkal könnyebben oldják meg a felmerülő nehéz helyzeteket a munkájuk során. Ezek az erények a későbbiekben komoly sikerekhez juttathatják a céget, így kiváló befektetés lehet rendszeres csapatépítő esemény keretein belül építeni a közösséget.

 

A céges rendezvények, csapatépítők megrendezésének népszerű időszaka a téli szezon, leginkább a január és a február. Aki úgy dönt, hogy ebben az időszakban tartana egy céges összejövetelt, érdemes összekötnie a farsanggal. Egy céges farsangi buli egy igazán jó hangulatú esemény lehet, ami összekovácsolja a csapatot. Számos kutatás bizonyítja, hogy a különböző céges rendezvények, partyk rendkívül sokat adnak ahhoz, hogy a munkavállalók elégedettek legyenek a munkahelyükkel szemben és lojálisak legyen a cég felé, hiszen az ilyen események biztosítják számukra, hogy fontos részei a csapatnak.

 

A Zsidai Csoport munkatársai számos változatos rendezvényt a háta mögött tudva igyekszik megtalálni minden céges farsangi buli számára a legjobb helyszínt! Amennyiben egy egyedi helyszínt képzelt el a céges farsangi buli számára, nincs más dolga, mint a lenti form kitöltésével kapcsolatba lépni munkatársainkkal, akik mindenben a segítségére lesznek! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín?

A céges farsangi buli sikerességének érdekében a tökéletes helyszín kiválasztása egy kiemelten fontos feladatnak bizonyul. A farsangi időszakra jellemzők a finom lakomák, így érdemes olyan helyszínt választani, ahol ez megvalósulhat. Fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen a meghívottak számára.

 

Céges farsangi buli egy vagány, fiatalos környezetben: Baltazár Grill

céges farsangi buli helyszínek

Amennyiben egy kötetlen hangulatú farsangi buli keretein belül invitálná szórakozásra a munkatársakat, a Baltazár Grill lesz az esemény számára a legjobb helyszín. Éttermünket leginkább a vagány, fiatalos design jellemzi, így céges farsangi buli remek helyszíne lehet.

 

Az Baltazár Grill négy fő egységre osztható – a téli időszakban a terasz kivételével mindegyik igénybe vehető. Ültetett fogadás esetén az első terem 25 fő, a kandallós terem 30 fő, míg a borospince 40 fő befogadására alkalmas. Az étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így egy privát helyszínt tudunk biztosítani a céges farsangi buli számára.  

 

Éttermünk a gasztronómia terén is az élen jár, hiszen különleges grillételek mellett egy 150 tételt magába foglaló borospince várja a céges farsangi buli résztvevőit a különleges helyszínen.

 

Ismerje meg a Baltazár Grillt, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges farsangi buli hajnalig tartó ünnepléssel: Spíler Shanghai

céges farsangi buli helyszínek

Egy céges farsangi bulin a legtöbb esetben a szórakozásé a főszerep, így ha Ön is egy olyan helyszínt képzelt el az esemény számára, ahol minden adott a féktelen bulizáshoz, akkor a Gozsdu udvar felé érdemes venni az irányt! Itt található ugyanis a Spíler Shanghai, ami az évek során egy kiváló otthont adott a szórakozni vágyó tömegeknek. A helyszínen minden adott a jó hangulathoz: laza, fiatalos környezet, egyedi koktél kínálat, és széles borválaszték áll a vendégek részére.

 

A Spíler Shanghai-t leginkább olyan cégek számára ajánljuk, akik nem riadnak vissza egy jó bulitól, akik kötetlen hangulatban képzelik el a céges farsangi bulit. A Spíler Shanghai elhelyezkedése miatt nem oldható meg a zártkörűsítés, azonban igény szerint két terem is a vendégek rendelkezésére áll. A Secret bar 40 fő, míg a Hidden room 80 fő befogadására alkalmas, de a két tere együttes bérlésére is van lehetőség.

 

Ismerje meg a Spíler Shanghai-t, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges farsangi buli az irodában? Íme egy jó lehetőség a cateringre!

Ha a céges farsangi bulit idén az irodában szerveznék meg, de az éttermi minőségű ételekről itt sem szeretnének lemondani, van egy jó hírünk! A Zsidai Home szolgáltatásunk éppen erre való: 95%-os készültésgű ételeket szállítunk az Ön által megadott helyre, amelyeket pár perc alatt, akár egy mikró segítségével is összeállíthat – így kényeztetve a kollégákat a magas minőségű ételekkel, de az éttermi ár töredékéért. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 Kapcsolódó

A tökéletes rendezvényhelyszín: céges karácsonyi vacsora Budapesten, vagy akár a Budai Várban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.   Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám –...

Tovább
Céges évzáró vacsora Budapesten, a belvárosban

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínáleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna.    Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy...

Tovább
Céges évnyitó rendezvény Budapesten? Változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg...

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.   Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria