Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Céges farsangi buli egyedi helyszínen

Egy ✅céges farsangi buli✅ igazán különleges helyszínt érdemel! A következőben részletesen bemutatjuk helyszíneinket, melyek alkalmasak egy felejthetetlen céges farsangi buli helyszínének!

Egy céges farsangi buli remek lehetőséget kínál arra, hogy a cég munkatársai egy kötetlen esemény keretein belül, az irodai falain kívül építsél a közösséget. Az, hogy milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín mindenkinek mást jelent, éppen ezért változatos helyszínekkel készülünk vendégeink számára! 

A csapatépítő manapság egyre népszerűbb eseménynek számít, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen jellegű rendezvényben rejlő lehetőséget. Egy jól sikerült csapatépítő ugyanis közelebb hozza egymáshoz a kollégákat, jobb lesz közöttük a kommunikáció, valamint sokkal könnyebben oldják meg a felmerülő nehéz helyzeteket a munkájuk során. Ezek az erények a későbbiekben komoly sikerekhez juttathatják a céget, így kiváló befektetés lehet rendszeres csapatépítő esemény keretein belül építeni a közösséget.

 

A céges rendezvények, csapatépítők megrendezésének népszerű időszaka a téli szezon, leginkább a január és a február. Aki úgy dönt, hogy ebben az időszakban tartana egy céges összejövetelt, érdemes összekötnie a farsanggal. Egy céges farsangi buli egy igazán jó hangulatú esemény lehet, ami összekovácsolja a csapatot. Számos kutatás bizonyítja, hogy a különböző céges rendezvények, partyk rendkívül sokat adnak ahhoz, hogy a munkavállalók elégedettek legyenek a munkahelyükkel szemben és lojálisak legyen a cég felé, hiszen az ilyen események biztosítják számukra, hogy fontos részei a csapatnak.

 

A Zsidai Csoport munkatársai számos változatos rendezvényt a háta mögött tudva igyekszik megtalálni minden céges farsangi buli számára a legjobb helyszínt! Amennyiben egy egyedi helyszínt képzelt el a céges farsangi buli számára, nincs más dolga, mint a lenti form kitöltésével kapcsolatba lépni munkatársainkkal, akik mindenben a segítségére lesznek! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Milyen a tökéletes céges farsangi buli helyszín?

A céges farsangi buli sikerességének érdekében a tökéletes helyszín kiválasztása egy kiemelten fontos feladatnak bizonyul. A farsangi időszakra jellemzők a finom lakomák, így érdemes olyan helyszínt választani, ahol ez megvalósulhat. Fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen a meghívottak számára.

 

Céges farsangi buli egy vagány, fiatalos környezetben: Baltazár Grill

céges farsangi buli helyszínek

Amennyiben egy kötetlen hangulatú farsangi buli keretein belül invitálná szórakozásra a munkatársakat, a Baltazár Grill lesz az esemény számára a legjobb helyszín. Éttermünket leginkább a vagány, fiatalos design jellemzi, így céges farsangi buli remek helyszíne lehet.

 

Az Baltazár Grill négy fő egységre osztható – a téli időszakban a terasz kivételével mindegyik igénybe vehető. Ültetett fogadás esetén az első terem 25 fő, a kandallós terem 30 fő, míg a borospince 40 fő befogadására alkalmas. Az étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így egy privát helyszínt tudunk biztosítani a céges farsangi buli számára.  

 

Éttermünk a gasztronómia terén is az élen jár, hiszen különleges grillételek mellett egy 150 tételt magába foglaló borospince várja a céges farsangi buli résztvevőit a különleges helyszínen.

 

Ismerje meg a Baltazár Grillt, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges farsangi buli hajnalig tartó ünnepléssel: Spíler Shanghai Secret Bar

Egy céges farsangi bulin a legtöbb esetben a szórakozásé a főszerep, így ha Ön is egy olyan helyszínt képzelt el az esemény számára, ahol minden adott a féktelen bulizáshoz, akkor a Gozsdu udvar felé érdemes venni az irányt! Itt található ugyanis a Spíler Shanghai Secret Bar, ami az évek során egy kiváló otthont adott a szórakozni vágyó tömegeknek. A helyszínen minden adott a jó hangulathoz: laza, fiatalos környezet, egyedi koktél kínálat, és széles borválaszték áll a vendégek részére.

 

A Spíler Shanghai Secret Bar-t leginkább olyan cégek számára ajánljuk, akik nem riadnak vissza egy jó bulitól, akik kötetlen hangulatban képzelik el a céges farsangi bulit. 

 

Ismerje meg a Spíler Shanghai-t, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges farsangi buli az irodában? Íme egy jó lehetőség a cateringre!

Ha a céges farsangi bulit idén az irodában szerveznék meg, de az éttermi minőségű ételekről itt sem szeretnének lemondani, van egy jó hírünk! A Zsidai Home szolgáltatásunk éppen erre való: 95%-os készültésgű ételeket szállítunk az Ön által megadott helyre, amelyeket pár perc alatt, akár egy mikró segítségével is összeállíthat – így kényeztetve a kollégákat a magas minőségű ételekkel, de az éttermi ár töredékéért. Kattintson az alábbi képre a részletekért! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner