Céges karácsony: tippek a szervezéshez, hogy fergeteges karácsonyi bulitok legyen!

Céges karácsony: tippek a szervezéshez, hogy fergeteges karácsonyi bulitok legyen!

Céges karácsonyi ünnepséget szerveznétek, hogy együtt ünnepelhessetek a kollégákkal, távol az irodai környezettől? Mutatjuk, mire érdemes ügyelni!

A céges karácsony megrendezése ma már szinte minden vállalkozásban ’divat’, legyen szó akár egy pár fős kis irodáról, akár egy nagyobb kkv-ról vagy multiról. A céges karácsony nem csupán nagyszerű apropó az évértékelésre, az esetleges prémiumok kiosztására és a jövő évi tervek átbeszélésére, de kiváló csapatépítő program is, amelyet érdemes nektek is kihasználni. De hogyan szervezz céges karácsonyt? Mi a tökéletes helyszín egy céges karácsonyra? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat! 

Céges karácsony – ünneplés, vagy munka? 

Ha céges karácsonyt szervezel az első és egyik legfontosabb kérdés, hogy mennyire szeretnéd azt hivatalos keretek közé foglalni. Ez egy céges karácsonyi buli lesz, vagy egy évértékelő munkanap, ahol esetleg egy kis mulatságra is sor kerülhet? 


A csapatépítő programok híveként mi minden esetben azt javasoljuk, hogy egy évben egyszer legalább érdemes egy informális, valóban laza rendezvényt tartani a kollégáknak, és ez lehet akár a céges karácsony is. Amennyiben így döntötök, egy kellemes, ünnepi hangulatú összejövetelt szervezhettek, ahol közös élmények, nagyszerű beszélgetések várnak rátok! Ebben az esetben szinte kötelező a céges karácsonyt külső helyszínen megtartani, hogy kicsit kiszakadhassatok az iroda mindennapjaiból.

 

Céges karácsonyi helyszínek – hova érdemes menni? 

Mint említettük, amennyiben szeretnétek kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből, mindenképp külső helyszínt javaslunk erre. Az, hogy melyik lesz számotokra a tökéletes hely, már Nektek kell eldönteni, mi csak segíteni tudunk! 


Érdemes a szervezés elején átgondolni, hogy pontosan hány főre számítotok a céges karácsony alkalmából, és milyen típusú rendezvényt képzeltetek el. Az alábbiakban a legnépszerűbb típusokra adunk helyszín javaslatot! 

 

Céges karácsony elegáns vacsora keretén belül, a Pierrot-ban

Amennyiben a céges karácsonyt egy kellemes, elegáns és kifinomult eseménynek képzelitek el pezsgőspoharak társaságában egy varázslatos étteremben, a Pierrot éttermünket ajánljuk szeretettel. A Budai Várnegyed egyik ikonikus étterme tökéletes választás, ha egy csendes eseményt képzeltek el, fine dining fogásokkal és koccintással! 

 

Céges karácsony családias hangulatban, ínycsiklandó ételek között a Pest-Buda Bistro-ban

Ha az elképzelés a fentiekhez hasonló, de az elegáns és kifinomult környezetet egy barátságos és családias miliőre cserélnétek, a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk. Ez az éttermünk szintén a Budai Várban található, és azok számára tökéletes választás, akik szeretnek kiadós magyar ételeket fogyasztani, jól érezni magukat, nagyokat beszélgetni és otthonos hangulatban ünnepelni a céges karácsonyt. 

 

Céges karácsonyi buli zártkörű eseményen, táncos, zenés lehetőségekkel a Spíler Shanghai Secret Bar-ban 

Vagy a céges karácsony alkalmából inkább kirúgnátok a hámból? Gyertek a Spíler Shanghai Secret Bar-ba! A belvárosban található rendezvénytermünket éppen ilyen eseményekre tartjuk fenn: itt magatokban ünnepelhettek, lehettek hangosak, táncolhattok, bulizhattok akár hajnalig. 

 

Felkeltette valamelyik helyszín az érdeklődésed, vagy mást keresel a céges karácsonyra? Töltsd ki az alábbi formot, és kollégáink segítenek megtalálni a tökéletes helyszínt! 


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café