Családi nap étteremben? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Családi nap étteremben? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Családi napot szerveznél kollégáid számára, de nem tudod hova érdemes menni? Mutatjuk a legjobb családi nap helyszíneket a fővárosban, éttermeink körében!

A céges családi napok rendkívül jó alkalmat biztosítanak a kollégák számára, hogy az irodai környezettől távol, magánemberként is megismerkedhessenek egymással, egymás családjával. Ezek az események egy új, privátabb közös valóságot teremtenek a munkatársak között: együtt szerzett élmények, közös ismeretségek köttetnek itt, amely végső soron kiváló csapatépítő elemként is funkcionál. 


De hova érdemes menni, ahol a gyerekek is jól érzik magukat, és a kollégák is jót mulathatnak? Íme néhány szuper lehetőség, ha a családi napot étteremben tartanátok! 
 

Családi nap étteremben, a Baltazár Grillben

Családi nap étteremben

A Baltazár Grill a Budai Várnegyed egyik népszerű étterme, amely a hely egyik eldugott kis sarkában kapott helyet. A főként BBQ és grill ételeket kínáló étterem családi napok megrendezésére is kiválóan alkalmas rendezvényhelyszín, hiszen több, egymástól elszeparált teremmel, egy kellemes, macskaköves terasszal és egy hangulatos borospincével is rendelkezik, így biztosan mindenki megtalálja a számításait erre az alkalomra. 


Családi napokra ebben az étteremben a borospincét és a hátsó termet szoktuk javasolni, azok félreeső és elszeparált elhelyezkedése miatt. Ebben a két teremben biztos, hogy a gyerekek is szabadon mozoghatnak, jól érezhetik magukat míg a felnőttek beszélgetnek! 


Ismerd meg jobban a Baltazár Grillt mint családi napra alkalmas éttermet IDE kattintva

 

Családi nap étteremben, a Jamie Oliver’s Diner-ben

Családi nap étteremben

A Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb étterme, a híres brit sztárséf nevével fémjelzett éttermünk szintén kiváló helyszín, ha családi napot tartanátok. Ez a vidám hely tökéletes ha sok gyerkőcöt vártok az eseményre: az étterem belső terében gyereksarokkal, sőt, kifejezetten gyerkőcöknek szánt menüvel is várjuk vendégeinket, hiszen tudjuk: a kicsiknek egészen mások az elvárásaik, ha ételről van szó.


Bár ez a családi nap helyszínünk a Gozsdu udvarban található, ami a pezsgő éjszakai életről híres, nap közben egészen más képet fest a tér, amelybe bőven belefér egy laza együtt eltöltött ebéd a kollégákkal! 


Ismerd meg jobban a Jamie Oliver’s Dinert mint családi nap helyszínünket, IDE kattintva
 

 

Családi nap étteremben, a Jamie Oliver’s Italian-ban

Családi nap étteremben

Jamie Oliver másik budapesti étterme éppúgy alkalmas a családi napok megrendezésére, mint a Diner. A Budai Várban elhelyezkedő Jamie Oliver’s Italian egy fokkal komolyabb, ám nyugodtabb környezetet biztosít a családi napok számára: 27 fő befogadására képes különtermünkben bátran ismerkedhettek szűk körben egymás szeretteivel, beszélgethettek, ebédelhettek együtt!


Ismerd meg a Jamie Oliver’s Italian-t mint családi nap helyszínt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café