Esküvő étterem: íme a legjobb éttermek a fővárosban, ha esküvődnek keresel helyszínt

Esküvő étterem: íme a legjobb éttermek a fővárosban, ha esküvődnek keresel helyszínt

Esküvőszervezésre fel! Ha még nem találtad meg a tökéletes esküvői éttermet, most segítünk a választásban. Ismerd meg a legjobb helyeket Budapesten!

A megfelelő esküvői helyszín kiválasztása nem könnyű feladat. A megfelelő helyszín kifejezi a pár személyiségét, tökéletesen illeszkedik a bennük kialakult „álom-esküvő” képéhez, és mindennek van megfelelő helye. Sok szempontból egy étterem a legjobb választás egy esküvőre: itt adja magát hogy hogyan kínálhattok ételeket és italokat a meghívottaknak, elegendő hely van az ültetett fogadáshoz, rendelkezésre állnak különhelyiségek, mosdó, akár külső helyszín a teraszon, vagy belső helyszín eső esetére. 

Ha úgy gondolod, számodra is ez a kézenfekvő megoldás lenne a legjobb esküvői helyszínként, ismerd meg a főváros legjobb éttermeit erre a jeles alkalomra, és kezdd meg a szervezést! 

 

Pierrot – romantikus és elegáns esküvő étterem Budapesten

esküvő étterem

Ha egy igazi álom-esküvőre vágysz, szinte már hollywoodi szinten, a Pierrot éttermet imádni fogod. A Budai Várnegyedben található ékszerdobozunk a kifinomult eleganciát és a romantika egy magas fokát kínálja esküvői étteremként is! Nem véletlen, hogy megannyi lánykérés, házassági évforduló és esküvő is megszervezésre kerül minden évben ezen a helyszínen.


A Pierrot étterem esküvői étteremként akár kerthelyiséggel is szebbé teheti a nagy napotokat: a várfalak között megbúvó varázslatos kertünk közkedvelt helyszíne az ilyen emelkedett eseményeknek. Kínálatunkban fine dining fogásokkal és remek pezsgőkkel találkozol majd, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak a nagy napnak! 


Ismerd meg jobban romantikus esküvő éttermünket IDE kattintva. 

 

Pest-Buda – családias és meghitt esküvő étterem Budapesten

esküvő étterem

Ha inkább egy meghitt hangulatú, szűk családi körben tartott napot szerveznél esküvődre, a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk figyelmedbe. Ez az esküvő éttermünk szintén a Budai Várnegyedben található varázslatos környezetben, a házasságkötő teremtől csupán néhány lépésre – így minden adott egy fantasztikusan hangulatos családi ünnepséghez.
Konyhánkban a nagymama főztjének házias ízvilága elevenedik meg, amelyért a család minden tagja odáig lesz! 


Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint családias esküvő éttermet IDE kattintva

 

Baltazár – stílusos és lendületes esküvő étterem Budapesten

esküvő étterem

Ha egy fiatalos, lendületes és vagány esküvő éttermet keresel, ha szereted a kerti party-k hangulatát és a grill ételeket szívesen látnád a nagy napon is, a Baltazár Grill-t ajánljuk figyelmedbe. A Budai Vár egy eldugott kis sarkában minden adott hozzá, hogy jót mulassatok: a több térre tagolt belső tér, a macskaköves terasz és hangulatos borospincénk is tökéletes helyszínt biztosítanak egy fiatalos, kellemes és hangulatos esküvőhöz.


Ismerd meg jobban vagány esküvő éttermünket IDE kattintva

 

21 Magyar Vendéglő – modern esküvő étterem Budapesten

esküvő étterem

Ha pedig egy igazi modern esküvőről álmodsz, a 21 Magyar Vendéglőben várunk Titeket szeretettel! A magyarok kedvenc étterme kötetlen hangulatot, 21. századi modern megjelenést, és a magyar ételek modern változatát kínálja számotokra akár esküvőkre is.


Ismerd meg jobban modern esküvő éttermünket IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café