Rendezvény ajánlatkérés

Eljegyzési party-t szervezne? Tippek és ötletek egy felejthetetlen alkalomra!

Eljegyzési party-t szervezne? Tippek és ötletek egy felejthetetlen alkalomra!

A világ legcsodálatosabb gyűrűje már ott csillog az ujján, és szeretné megünnepelni ezt? Mutatjuk a legjobb ötleteket, tippeket az eljegyzési party szervezésére!


Hát eljött ez a nap is: feltette a nagy kérdést. Hihetetlen öröm ez, hiszen úgy döntöttek: együtt szeretnék leélni az életüket! Az „Igen” után már kezdődhet is a szervezés! Egy hatalmas, élményekkel és örömmel teli utazás ez a nászútig – és tovább… De mivel érdemes kezdeni a menyasszony-létet?

Az eljegyzési party-t semmiképp se hagyja ki! 

Az elmúlt évek során hazánkban is egyre népszerűbbé vált az eljegyzési party-k szervezése, és nem is véletlen. Bár tény, hogy az esküvőt nevezzük egy pár „élete nagy napjának”, azonban az eljegyzés ennek előszobájaként épp olyan fontos, és épp úgy érdemes megünnepelni! Nem csak egy felejthetetlen, családi és/vagy baráti körben tartott esemény ez – de sokan úgy tekintenek az eljegyzési party-kra, mint egy kisebb elő-esküvőre.


Ez a gyakorlatban így is van: bár az eljegyzési bulik rendszerint kötetlenebb hangulatban telnek, maga a szervezés és az esemény is sok szempontból hasonlít az esküvőre.


Egy biztos: ha belevág, egy életre szóló emléket készül megszervezni! Mutatunk hát néhány ötletet, tippet a szervezéshez, amit érdemes átgondolni. 

 

A tökéletes eljegyzési buli helyszín kiválasztása

Ahogy minden nagyobb eseménynél, úgy az eljegyzési party-nál is rendkívül fontos szerepet játszik a tökéletes helyszín megtalálása. A várható létszám, a megálmodott hangulat, a megközelíthetőség mind fontos szerepet játszik abban, hogy melyik étteremre vagy rendezvényteremre esik a választása, egy azonban biztos: ahány menyasszonnyal találkozunk, annyi álmot kell megvalósítanunk.

 

De mi élvezzük ezt! Fedezze fel legjobb helyszíneinket ide kattintva: eljegyzési party helyszínek Budapesten, vagy az alábbi form kitöltésével kérje személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Az eljegyzési party résztvevői: szeretteik, barátaik együtt, vagy akár külön

A nagy bejelentést követően mindenki számára nyilvánvalóvá válik: a két család egyesül. Éppen ezért az eljegyzési party-k hagyományosan ennek megünneplését, a két család összeismertetését jelenti – ahol az Örömanya és a leendő anyós együtt örülhet a jövőbeli frigynek. 


A modern világban azonban a barátságok is egyre jobban felértékelődnek, így egyre többen szeretnék az eljegyzési party-n a barátokat, haverokat is látni! Van, ahol ez összeférhető és a buli úgy teljes ha mindenki ott van, előfordulhat azonban, hogy néhány családtag visszafogottabb ünneplésre vágyik: ilyenkor az sem ritka, hogy a leendő pár a barátoknak és a családnak két külön eljegyzési party-t ad. 


A döntés az Ön kezében van, mindenesetre feltétlen fontos már az elején meghatározni, hogy körülbelül hány fővel számolunk, és milyen stílusú eljegyzési party-t tervezünk tartani. 

 

Az eljegyzési party dátuma

Természetes, hogy a lánykérés után egyből cikáznak fejében a gondolatok, és rögtön belevetné magát a szervezésbe – legyen szó akár az esküvőről, akár az eljegyzési buliról.


Fontos azonban tudni, hogy bár mindkét esemény megszervezése örömteli feladat, azért korántsem egyszerűek, és bizony sokszor időigényesek is. Az esküvő dátumát a legtöbben éppen ezért a lánykéréstől számítva 1-1,5 évre teszik, és az eljegyzési bulival sem kell feltétlen nagyon rohanni: adjon magának bőven időt a részletek kidolgozására! 

 

Az eljegyzési party: elő-esküvő, vagy kötetlen hangulatú esemény?

Sokan az eljegyzési party-ra úgy tekintenek, mint egyfajta elő-esküvőre. Ilyenkor a szervezés folyamata gyakorlatilag majdhogy nem megegyezik az esküvőjével: a catering, a fotós, videós cég, a dekoráció és minden részlet hasonlóan szükséges, mint az esküvőn – természetesen a ceremónián kívül.


Mások egy kicsit visszafogottabb ünneplésre készülnek eljegyzésük alkalmából és bár a legtöbb elem itt is fontos szerepet játszik, korántsem olyan hangsúlyos, mint a nagy napon lesz.


Akármilyen eljegyzési party-t is álmodott meg maguknak egy biztos: a költségvetést érdemes úgy felosztani, hogy az ne menjen az esküvő rovására! 

 

Az eljegyzési party menete: tippek és ötletek egy emlékezetes eseményre

A vendégvárás alapvető kellékeinek megtervezése után (dekoráció, catering stb.) jöhetnek az izgalmas részek: az eljegyzési buli programja! Természetesen ez minden családban máshogy zajlik, összegyűjtöttünk azonban néhány kedves ötletet, amit érdemes lehet beiktatni a tervbe.

 

Hivatalos lánykérés az édesapától

Bár a mai világban már nem mindenhol szokás a lány kezét hivatalosan is kikérni a családból, azonban egy eljegyzési party-n ez egy nagyon kedves ceremónia lehet. Ilyenkor a férfi leendő menyasszonya apjához (esetleg anyjához) fordulva az eljegyzés előtt tőlük kér engedélyt.

 

Hivatalos lánykérés – a család előtt

Ha a lány rokonai kiadták a lány kezét, jöhet egy hivatalos lánykérés! Természetesen a leendő pár számára mindig a „valódi” lánykérés lesz a legszebb emlék, azonban a család, rokonok és barátok ezen nem vettek részt. 

 

Az esküvő dátumának bejelentése

Most már hivatalosan, az egész családi, baráti és rokoni kör szemében is jegyesek. Amennyiben az eljegyzési party olyan időpontban kerül megrendezésre, amikor már az esküvőről is vannak pontos részletei, jöhet a nagy bejelentés! 


Van, aki már a meghívókat is előkészíti erre az alkalomra – figyelem, ez csak akkor célszerű, ha minden jelenlévő meghívásra kerül az esküvőre is! És persze olyan eljegyzési party-t is láttunk már, amely az eljegyzés után néhány héttel, hónappal került megrendezésre, ilyenkor természetesen nem kötelező bejelenteni a részleteket – hiszen nagy valószínűség szerint még nem tisztázott.

 

A fontosabb szereplők felkérése

Már most pontosan tudja, hogy kit szeretne tanúnak, és kik lesznek a koszorúslányok? Egy kis ünnepség keretén belül az eljegyzési party-n fel is kérheti ezeket a szereplőket! 


Ez a döntés rendkívül fontos lesz az esküvő szempontjából, így érdemes rá alaposan felkészülni. 
 Kapcsolódó

Meglepetés születésnapi party Budapesten

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény...

A születésnap – főként, ha egy olyan szép, kerek számról van szó mint Emese esetében – kiváló alkalom az ünneplésre. Így gondolta ezt Emese (30) vőlegénye Feri is, aki menyasszonyának meglepetés születésnapi party-t rendezett Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban! Mutatjuk az ő szülinapi bulijuk részleteit inspirációként, ha Te is hasonlót szerveznél.

Tovább
Laci legénybúcsúja Budapesten

Laci legénybúcsúja Budapesten: inspirációként, ha Te is szervezésben vagy!

Legjobb barátod, haverod nemrég feltette a nagy kérdést barátnőjének? Ha a válasz IGEN volt – és miért ne lett volna az – akkor nagy eséllyel most rád hárult a legénybúcsú szervezésének izgalmas feladata! Ha kéne egy kis inspiráció, engedd meg, hogy elmeséljük Laci legénybúcsú(jának publikus) részét! 

Tovább
Welcome party András hazaköltözésére: baráti összejövetel Budapesten

Baráti összejövetel Budapesten, zárt körben: ismerd meg András történetét

A nagy visszatérés remek alkalmat biztosított Andrásék számára egy baráti összejövetelre Budapesten. Természetesen az egymást oly rég nem látott barátok zárt körben szerettek volna ünnepelni – így ezt valósítottunk meg. Ismerd meg Andrásék történetét és a baráti összejövetelt Budapesten, amit nálunk szerveztek!

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria