Rendezvény ajánlatkérés

Eljegyzési party helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket!

Eljegyzési party helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket!

Feltette a nagy kérdést? Ünnepeljék meg méltóképpen! Mutatjuk a legjobb ✅ eljegyzési party helyszíneinket Budapesten ✅, ahol együtt ünnepelhetik meg ezt a különleges eseményt a családdal, barátokkal!

Ha ezt olvassa, minden valószínűség szerint itt az ideje, hogy gratuláljunk! Az eljegyzés minden pár életében az egyik legfontosabb esemény – amikor két ember elhatározza, hogy összekötik az életüket, és fogadalmat tesznek egymásnak. Ha megtörtént a lánykérés, már jöhet is a tervezés! Természetesen számos szuper esküvői vacsorahelyszínnel is szolgálhatunk, de ha szeretné még kiélvezni egy kicsit a menyasszony-lét előnyeit, megünnepelni ezt a különleges alkalmat, egy eljegyzési party nagyon emlékezetes esemény lehet! 

Szervezzen eljegyzési party-t Budapesten a családdal, barátokkal!

Bár tradicionálisan az eljegyzési party-t a menyasszony szülei szervezik, a modern világban tapasztalataink alapján sok nő szereti ezt maga intézni – természetesen egy kis segítséggel. Semmi rossz nincs abban, ha levenné a terhet szülei, barátai válláról: így az eljegyzési buli pontosan olyan lesz, amilyen megálmodott, akár az esküvő főpróbájának is tekintheti!

 

A szervezéskor ugyanis felmerülnek azok a kérdések, amelyekre majd az esküvőszervezéskor is ügyelnie kell. A helyszínválasztás, a catering, a meghívottak listája, a dekoráció… ezek mind olyan tényezők, amelyekre már az eljegyzési party-n is ügyelnie kell épp úgy, ahogy a nagy nap tervezésekor is. 

 

Tudja már, hogy hol szeretné megrendezni a bulit? Ha szeretné, segítünk választani! Az alábbi form kitöltésével kérje személyre szabott ajánlatunkat eljegyzési party helyszíneinkre, és tervezzünk együtt! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Vagy még csak tájékozódna? Engedje meg, hogy bemutassuk a legnépszerűbb eljegyzési party helyszíneinket Budapesten, amelyek között biztosan megtalálja majd álmai helyszínét! 
 

 

Eljegyzési party helyszín Budapesten, a Budai hegység lábainál: a Spíler Budában

eljegyzési party helyszín

Az eljegyzési party-k a legtöbb esetben bár sok vonásukban hasonlítanak magára a jövőbeli esküvőre, mégis kötetlenebb hangulatban telnek. 


Amennyiben Ön és meghívottjai is egy kellemes, laza és vagány stílusú eljegyzési party-t preferálnának, a Spíler Buda tökéletes választás lehet! A MOM Park bejáratánál található éttermünk élettel teli, stílusos megjelenése, praktikus elrendezése tökéletes hátteret biztosíthat eljegyzési party-jának, ahova akár 80 főt is meginvitálhat.

 

Természetes, hogy az eljegyzési party-t zárt körben szeretné megtartani, így az exkluzív teremhasználatot is biztosítjuk az alkalomra.

 

Ismerje meg jobban a Spíler Budát mint eljegyzési party helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Romantikus eljegyzési party helyszín Budapesten: a Budai Várban található Pierrot étteremben

eljegyzési party helyszín

Ha Ön mégis egy visszafogottabb, elegáns és kifinomult eljegyzési party helyszínt álmodott meg magának, a Pierrot étterem szeretettel várja. 


Ez a helyszínünk nem véletlen lett az ifjú párok álma: számos esküvőnek, esküvő utáni vacsorának és romantikus hangvételű eseménynek (pl. lánykérések, házassági évfordulós ünnepségek) adott már otthont. A kifinomult, mégis lezser elegancia, a gyönyörű kerthelyiség és a szeparálható, több teremre bontott elrendezés akár az Ön eljegyzési party-jának is otthont adhat! 

 

Fedezze fel a Pierrot étterem különleges hangulatát eljegyzési party helyszínként IDE kattintva!

 

Egy igazi vagány eljegyzési party helyszín Budapesten a barátoknak: a Spíler Shanghai különtermei

eljegyzési party helyszín

Ha pedig eljegyzési party-ként inkább egy laza, vagány hangulatú eseményt, egy igazi bulit szervezne a barátoknak, haveroknak, barátnőknek – a Spíler Shanghai a Gozsdu udvarban várja Önöket szeretettel stílusos különtermével, a 40 fő befogadására képes Secret Barral és a további 80 főnek otthont adó Hidden Room-mal. 


Itt az sem baj, ha az eljegyzési party egy hajnalig tartó buliba torkollik – a helyszín tökéletesen alkalmas DJ fogadására, táncra és mulatásra!

 

Ismerje meg jobban a Spíler Shanghai-t mint eljegyzési party helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 Kapcsolódó

esküvőhelyszín a buda várban

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és...

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

Tovább
Esküvői helyszínek 2021

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Biztosan Te is tudod, hogy a 2020-as év az esküvői helyszínek tekintetében is egy furcsa év volt. A járványhelyzet sok speciális igényt szült, és sajnos a korlátozások miatt sok párnak volt szükséges elnapolnia, áttennie az esküvője napját. 

Tovább
2021 esküvői helyszínek Budapesten

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria