Rendezvény ajánlatkérés

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Egy Last Minute ajánlatkéréssel kezdődött, kellemes hangulatú céges vacsora lett a vége az ExxonMobil megkeresésének éttermünkben. A pontos részleteket az alábbi cikkben találja!


Rohanó világban élünk. A határidők szorítanak, és néha a legnagyobb előrelátás mellett is kicsúszik a kezünkből az irányítás – vagy csupán egy előre nem látható esemény miatt kell megváltoztatnunk a tervezett programot, és akár instant céges vacsorát szervezni egy hétköznap estére.


Pontosan értjük, hogy mekkora problémát tud ez okozni – hiszen Nekünk is volt már benne részünk. A szolgáltatók a legtöbb esetben a rövid határidőkre nem tudnak azonnal reagálni, ami pedig problémát okozhat a szervezés során. 
 

Mi pedig szeretnénk mindig segíteni kedves ajánlatkérőinknek: tudásunk legjavát beleadva így tervezhettük meg, és kivitelezhettük az ExxonMobile céges vacsoráját is!

 

Céges vacsorahelyszín, sürgősen

A kiváló csapat ajánlatkérése alig 6 nappal a tervezett céges vacsora dátuma előtt futott be hozzánk, ami a szakmán belül igencsak „last minute” ajánlatkérésnek bizonyul, de odaadó és szakmailag is felkészült sales kollégáinknak köszönhetően a „lehetetlen” kifejezés nem létezik szótárunkban – így az ExxonMobile kérésének is eleget tettünk, és vállaltuk a céges vacsora lebonyolítását.

 

Az ExxonMobile céges vacsorájának helyszíne: a Pest-Buda Vendéglő

Egy villámgyors, ám alapos tájékoztató és bemutató után ajánlatkérőink a Pest-Buda Vendéglő első termét választották ki a 30 fős céges vacsora helyszínének.


A Pest-Buda Vendéglő egyébként is rendkívül népszerű a diszkrét szférát igénylő céges események között: meghitt, nyugodt hangulata, elszeparált termei tökéletes hátteret biztosítanak az ilyen típusú rendezvényeknek.
 

 

A céges vacsora ételei a Pest-Buda Vendéglőben

Kedves Vendégeinket egy shared plate megoldással üdvözöltük a Pest-Buda Vendéglőben, amelyen a „magyar bisztrotál” ételei kerültek felszolgálásra.
Ezt követően az ültetett fogadás keretén belül a részt vevők a helyszínen választható főételekből és desszertekből válogathattak ízlésüknek megfelelően.
 

 

Fizetés AMEX kártyával

A legtöbb céges vacsora megszervezésekor különös figyelmet kell fordítanunk a helyszín és az ételek kifizetésére is. Előleggel vagy előre, utólag külön vagy egyben, italcsomaggal vagy anélkül… Rengeteg kérdés felmerülhet ilyenkor.


Az ExxonMobile vendégei a helyszínen, AMEX kártyával rendezték számlájukat, amely az egyik legegyszerűbb módja a fizetésnek, ha céges vacsorát szervez: nincs szükség sem előlegre, sem foglalóra.

 

Amennyiben Ön is szeretné céges vacsoráját zökkenőmentesen megszervezni és helyszíneink egyikén megtartani, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

 Kapcsolódó

Házassági évforduló Budapesten

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

Bár hagyományosan a házassági évfordulót a pár egy romantikus vacsora keretein belül, kettesben ünnepli meg, egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten erre az alkalomra szervezett bulik, események is.

Tovább
Tejfakasztó buli Budapesten

Tejfakasztó buli Budapesten: ismerd meg Tomiék történetét!

A kismama és a baba születés előtt, és azt követően is rengeteg hasonló hagyományban részesülhet. A babaváró bulitól kezdve a babaköszöntőig rengeteg esemény övezi a kicsi érkezését, és ilyenkor az apáról sem érdemes megfeledkezni! 

Tovább
Eljegyzési party: szervezési tippek, ötletek

Eljegyzési party-t szervezne? Tippek és ötletek egy felejthetetlen alkalomra!

Hát eljött ez a nap is: feltette a nagy kérdést. Hihetetlen öröm ez, hiszen úgy döntöttek: együtt szeretnék leélni az életüket! Az „Igen” után már kezdődhet is a szervezés! Egy hatalmas, élményekkel és örömmel teli utazás ez a nászútig – és tovább… De mivel érdemes kezdeni a menyasszony-létet?

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria