Rendezvény ajánlatkérés

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Egy Last Minute ajánlatkéréssel kezdődött, kellemes hangulatú céges vacsora lett a vége az ExxonMobil megkeresésének éttermünkben. A pontos részleteket az alábbi cikkben találja!


Rohanó világban élünk. A határidők szorítanak, és néha a legnagyobb előrelátás mellett is kicsúszik a kezünkből az irányítás – vagy csupán egy előre nem látható esemény miatt kell megváltoztatnunk a tervezett programot, és akár instant céges vacsorát szervezni egy hétköznap estére.


Pontosan értjük, hogy mekkora problémát tud ez okozni – hiszen Nekünk is volt már benne részünk. A szolgáltatók a legtöbb esetben a rövid határidőkre nem tudnak azonnal reagálni, ami pedig problémát okozhat a szervezés során. 
 

Mi pedig szeretnénk mindig segíteni kedves ajánlatkérőinknek: tudásunk legjavát beleadva így tervezhettük meg, és kivitelezhettük az ExxonMobile céges vacsoráját is!

 

Céges vacsorahelyszín, sürgősen

A kiváló csapat ajánlatkérése alig 6 nappal a tervezett céges vacsora dátuma előtt futott be hozzánk, ami a szakmán belül igencsak „last minute” ajánlatkérésnek bizonyul, de odaadó és szakmailag is felkészült sales kollégáinknak köszönhetően a „lehetetlen” kifejezés nem létezik szótárunkban – így az ExxonMobile kérésének is eleget tettünk, és vállaltuk a céges vacsora lebonyolítását.

 

Az ExxonMobile céges vacsorájának helyszíne: a Pest-Buda Vendéglő

Egy villámgyors, ám alapos tájékoztató és bemutató után ajánlatkérőink a Pest-Buda Vendéglő első termét választották ki a 30 fős céges vacsora helyszínének.


A Pest-Buda Vendéglő egyébként is rendkívül népszerű a diszkrét szférát igénylő céges események között: meghitt, nyugodt hangulata, elszeparált termei tökéletes hátteret biztosítanak az ilyen típusú rendezvényeknek.
 

 

A céges vacsora ételei a Pest-Buda Vendéglőben

Kedves Vendégeinket egy shared plate megoldással üdvözöltük a Pest-Buda Vendéglőben, amelyen a „magyar bisztrotál” ételei kerültek felszolgálásra.
Ezt követően az ültetett fogadás keretén belül a részt vevők a helyszínen választható főételekből és desszertekből válogathattak ízlésüknek megfelelően.
 

 

Fizetés AMEX kártyával

A legtöbb céges vacsora megszervezésekor különös figyelmet kell fordítanunk a helyszín és az ételek kifizetésére is. Előleggel vagy előre, utólag külön vagy egyben, italcsomaggal vagy anélkül… Rengeteg kérdés felmerülhet ilyenkor.


Az ExxonMobile vendégei a helyszínen, AMEX kártyával rendezték számlájukat, amely az egyik legegyszerűbb módja a fizetésnek, ha céges vacsorát szervez: nincs szükség sem előlegre, sem foglalóra.

 

Amennyiben Ön is szeretné céges vacsoráját zökkenőmentesen megszervezni és helyszíneink egyikén megtartani, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

 Kapcsolódó

Babaváró buli helyszínek és babaváró party játék ötletek

Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

A babaváró bulik szervezése alapvetően Amerikából származik, ám ez a nagyon kedves és vidám hagyomány hazánkban is elterjedőben van. A kismama és baráti köre ilyenkor összegyűlik, és mókás feladatokkal, apró játékokkal -  no meg természetesen babaváró ajándékokkal – lepik el a születendő csemetét. De mi is kell ahhoz, hogy egy babaváró buli igazán felejthetetlen legyen? Összegyűjtöttük a legjobb babaváró buli helyszíneket, és néhány szuper ötletet a party-hoz, amely segítségére lehet a szervezésben! 

Tovább
Termékbemutató helyszín Budapesten: a FURLA termékbemutatója a Spíler Budában

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

2019 nyarán az a megtiszteltetés érte egyik kedvenc éttermünket, a Spíler Budát, hogy a méltán népszerű Furla nálunk mutatta be új kollekciója káprázatos darabjait. 

Tovább
Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria