Rendezvény ajánlatkérés

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Egy Last Minute ajánlatkéréssel kezdődött, kellemes hangulatú céges vacsora lett a vége az ExxonMobil megkeresésének éttermünkben. A pontos részleteket az alábbi cikkben találja!


Rohanó világban élünk. A határidők szorítanak, és néha a legnagyobb előrelátás mellett is kicsúszik a kezünkből az irányítás – vagy csupán egy előre nem látható esemény miatt kell megváltoztatnunk a tervezett programot, és akár instant céges vacsorát szervezni egy hétköznap estére.


Pontosan értjük, hogy mekkora problémát tud ez okozni – hiszen Nekünk is volt már benne részünk. A szolgáltatók a legtöbb esetben a rövid határidőkre nem tudnak azonnal reagálni, ami pedig problémát okozhat a szervezés során. 
 

Mi pedig szeretnénk mindig segíteni kedves ajánlatkérőinknek: tudásunk legjavát beleadva így tervezhettük meg, és kivitelezhettük az ExxonMobile céges vacsoráját is!

 

Céges vacsorahelyszín, sürgősen

A kiváló csapat ajánlatkérése alig 6 nappal a tervezett céges vacsora dátuma előtt futott be hozzánk, ami a szakmán belül igencsak „last minute” ajánlatkérésnek bizonyul, de odaadó és szakmailag is felkészült sales kollégáinknak köszönhetően a „lehetetlen” kifejezés nem létezik szótárunkban – így az ExxonMobile kérésének is eleget tettünk, és vállaltuk a céges vacsora lebonyolítását.

 

Az ExxonMobile céges vacsorájának helyszíne: a Pest-Buda Vendéglő

Egy villámgyors, ám alapos tájékoztató és bemutató után ajánlatkérőink a Pest-Buda Vendéglő első termét választották ki a 30 fős céges vacsora helyszínének.


A Pest-Buda Vendéglő egyébként is rendkívül népszerű a diszkrét szférát igénylő céges események között: meghitt, nyugodt hangulata, elszeparált termei tökéletes hátteret biztosítanak az ilyen típusú rendezvényeknek.
 

 

A céges vacsora ételei a Pest-Buda Vendéglőben

Kedves Vendégeinket egy shared plate megoldással üdvözöltük a Pest-Buda Vendéglőben, amelyen a „magyar bisztrotál” ételei kerültek felszolgálásra.
Ezt követően az ültetett fogadás keretén belül a részt vevők a helyszínen választható főételekből és desszertekből válogathattak ízlésüknek megfelelően.
 

 

Fizetés AMEX kártyával

A legtöbb céges vacsora megszervezésekor különös figyelmet kell fordítanunk a helyszín és az ételek kifizetésére is. Előleggel vagy előre, utólag külön vagy egyben, italcsomaggal vagy anélkül… Rengeteg kérdés felmerülhet ilyenkor.


Az ExxonMobile vendégei a helyszínen, AMEX kártyával rendezték számlájukat, amely az egyik legegyszerűbb módja a fizetésnek, ha céges vacsorát szervez: nincs szükség sem előlegre, sem foglalóra.

 

Amennyiben Ön is szeretné céges vacsoráját zökkenőmentesen megszervezni és helyszíneink egyikén megtartani, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

 Kapcsolódó

Babaváró buli helyszínek és babaváró party játék ötletek

Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

A babaváró bulik szervezése alapvetően Amerikából származik, ám ez a nagyon kedves és vidám hagyomány hazánkban is elterjedőben van. A kismama és baráti köre ilyenkor összegyűlik, és mókás feladatokkal, apró játékokkal -  no meg természetesen babaváró ajándékokkal – lepik el a születendő csemetét. De mi is kell ahhoz, hogy egy babaváró buli igazán felejthetetlen legyen? Összegyűjtöttük a legjobb babaváró buli helyszíneket, és néhány szuper ötletet a party-hoz, amely segítségére lehet a szervezésben! 

Tovább
Termékbemutató helyszín Budapesten: a FURLA termékbemutatója a Spíler Budában

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

2019 nyarán az a megtiszteltetés érte egyik kedvenc éttermünket, a Spíler Budát, hogy a méltán népszerű Furla nálunk mutatta be új kollekciója káprázatos darabjait. 

Tovább
Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria