Rendezvény ajánlatkérés

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Egy Last Minute ajánlatkéréssel kezdődött, kellemes hangulatú céges vacsora lett a vége az ExxonMobil megkeresésének éttermünkben. A pontos részleteket az alábbi cikkben találja!

Rohanó világban élünk. A határidők szorítanak, és néha a legnagyobb előrelátás mellett is kicsúszik a kezünkből az irányítás – vagy csupán egy előre nem látható esemény miatt kell megváltoztatnunk a tervezett programot, és akár instant céges vacsorát szervezni egy hétköznap estére.


Pontosan értjük, hogy mekkora problémát tud ez okozni – hiszen Nekünk is volt már benne részünk. A szolgáltatók a legtöbb esetben a rövid határidőkre nem tudnak azonnal reagálni, ami pedig problémát okozhat a szervezés során. 
 

Mi pedig szeretnénk mindig segíteni kedves ajánlatkérőinknek: tudásunk legjavát beleadva így tervezhettük meg, és kivitelezhettük az ExxonMobile céges vacsoráját is!

 

Céges vacsorahelyszín, sürgősen

A kiváló csapat ajánlatkérése alig 6 nappal a tervezett céges vacsora dátuma előtt futott be hozzánk, ami a szakmán belül igencsak „last minute” ajánlatkérésnek bizonyul, de odaadó és szakmailag is felkészült sales kollégáinknak köszönhetően a „lehetetlen” kifejezés nem létezik szótárunkban – így az ExxonMobile kérésének is eleget tettünk, és vállaltuk a céges vacsora lebonyolítását.

 

Az ExxonMobile céges vacsorájának helyszíne: a Pest-Buda Vendéglő

Egy villámgyors, ám alapos tájékoztató és bemutató után ajánlatkérőink a Pest-Buda Vendéglő első termét választották ki a 30 fős céges vacsora helyszínének.


A Pest-Buda Vendéglő egyébként is rendkívül népszerű a diszkrét szférát igénylő céges események között: meghitt, nyugodt hangulata, elszeparált termei tökéletes hátteret biztosítanak az ilyen típusú rendezvényeknek.
 

 

A céges vacsora ételei a Pest-Buda Vendéglőben

Kedves Vendégeinket egy shared plate megoldással üdvözöltük a Pest-Buda Vendéglőben, amelyen a „magyar bisztrotál” ételei kerültek felszolgálásra.
Ezt követően az ültetett fogadás keretén belül a részt vevők a helyszínen választható főételekből és desszertekből válogathattak ízlésüknek megfelelően.
 

 

Fizetés AMEX kártyával

A legtöbb céges vacsora megszervezésekor különös figyelmet kell fordítanunk a helyszín és az ételek kifizetésére is. Előleggel vagy előre, utólag külön vagy egyben, italcsomaggal vagy anélkül… Rengeteg kérdés felmerülhet ilyenkor.


Az ExxonMobile vendégei a helyszínen, AMEX kártyával rendezték számlájukat, amely az egyik legegyszerűbb módja a fizetésnek, ha céges vacsorát szervez: nincs szükség sem előlegre, sem foglalóra.

 

Amennyiben Ön is szeretné céges vacsoráját zökkenőmentesen megszervezni és helyszíneink egyikén megtartani, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

 Kapcsolódó

Esküvőszervezés tippek

5 tipp, hogy az esküvőszervezés valóban egy vidám utazás legyen!

Szeretettel gratulálunk Nektek! :) Ha ezen az oldalon jársz, nagy valószínűséggel életed egyik legnagyobb élményére, legszebb utazására készülsz: az esküvőd megszervezésén dolgozol. Életed Nagy Napjáról már biztosan Neked is van egy határozott elképzelésed: minden tökéletes, a szeretteid összegyűlnek és pároddal kimondjátok a boldogító IGEN-t – mindezt persze álmaid helyszínén, álmaid ruhájában – egy makulátlanul jól sikerült és emlékezetes napon.

Tovább
Szabadtéri esküvő szervezés tippek

Szabadtéri esküvő szervezés tippek: ezekre ügyelj, ha szabadtéri esküvőt...

Hiszen a szabadtéri esküvő nem csak nagyszerű élményeket, de néhány akadályt is gördíthet eléd, amire érdemes már a szervezéskor felkészülni. Mivel a mi kis esküvői éttermeink esetében is sokan választják a teraszt vagy a kertet, így tapasztalatunk bőven akad azzal kapcsolatban, hogy mi is jelenthet problémát. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a szabadtéri esküvőkről, amire érdemes gondolnod!

Tovább
5 tipp a tökéletes esküvőért

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

Szinte minden lány álmodozott kiskorában az esküvőjéről… A legtöbbünk tervek garmadával indul neki a szervezésnek, és éppen ezért sokaknak stresszes is lehet ez az időszak – pedig valójában ez életed egyik legszebb időszaka. Életed Nagy Napján pedig, nem csoda ha arra vágysz, hogy minden részlet stimmeljen… és hogy mivel érheted ezt el? Egy kis előrelátás, és fő a lazaság! Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod, hiszen hidd el – visszagondolva a kis „hibákra” is jó emlékként gondolsz majd!  

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria