Rendezvény ajánlatkérés

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

Gyönyörű táskák a Furlától, szuper társaság, finom ételek és a Spíler Buda vibrálása… Dióhéjban így zajlott a Furla legújabb kollekciójának termékbemutatója Budapesten, amelynek a Zsidai Csoport egyik legújabb étterme, a Spíler Buda adott otthont.


2019 nyarán az a megtiszteltetés érte egyik kedvenc éttermünket, a Spíler Budát, hogy a méltán népszerű Furla nálunk mutatta be új kollekciója káprázatos darabjait. 

Termékbemutató helyszín Budapesten: a FURLA termékbemutatója a Spíler Budában

Furla termékbemutató: a fogadás

Az esemény napján káprázatos napsütésre ébredtünk, így az eső-tervet félretéve a fogadásra a teraszon készítettük elő rendezvényhelyszínünket. Frissen facsart narancslével és jéghideg limonádéval köszöntöttük a megérkező vendégsereget, felszolgálóink pedig frissen készített Budapest Mokka kézműves speciality kávéval szolgáltak, ami a reggeli órában remek ébresztőnek bizonyult.

 

A termékbemutatót megelőző fogadást követően az esemény házigazdája, Epres Panni köszöntötte a jelenlévőket, majd finom falatokat szolgáltunk fel.
 

Catering a Furla termékbemutatón Budapesten: finom falatok, kézműves kávé

Egy ilyen nívós eseményhez szinte kötelező a látványos és ízletes catering. Mivel a termékbemutató a reggeli órákban kezdődött, így mi is reggelivel készültünk a jelenlévők számára: ínycsiklandó szendvicsekkel, változatos mártogatósokkal és reggeli péksüteményekkel kínáltuk a vendégeket, mialatt megkezdődött a termékbemutató program.

 

Hangulat és dekoráció a Furla termékbemutatóján, Budapesten

 A fenti képre kattintva galéria nyílik, amelyen megtekintheti a FURLA termékbemutatón készült fotókat.

Fotók forrása: Piltner Péter

 

A Spíler Budában benne van a rock, a vibrálás, az élet szeretete – éppen úgy, ahogy a Furla stílusos design táskáiban is – így a dekoráció kézenfekvő volt: a varázslatos hátteret éttermünk biztosította, amelyet a dekorációként fellógatott táskák tettek még különlegesebbé.


Ez a dekoráció azonban nem csupán öncélú volt: a termékbemutatón a kiállított Furla táskákkal a jelenlévők fotózkodhattak, illetve fel is próbálhatták azokat! 

 

Termékbemutató Budapesten: a tökéletes helyszín a Spíler Budában

Bár mi már eddig is tudtuk, most a Furla számára is bizonyítást nyert: a Spíler Buda tökéletes rendezvényhelyszínként szolgál, legyen szó akár termékbemutatóról, akár sajtóreggeliről, vagy bármilyen corporate event-ről. Amennyiben úgy gondolja, Ön is szeretné egy ilyen vagány, lendületes helyen tartani eseményét, kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével! 


Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

Kapcsolódó

Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Tovább
Miért érdemes business coach-csal dolgozni? 11 érvet mutatunk, amiért mindenképp megéri kipróbálni!

11 érv, arról hogy miért érdemes business coach-csal dolgozni

A business coach egyik fő feladata, hogy keretek közé szorítsa döntései folyamatát, ezzel csillapítva a különböző zavaró tényezőket, amelyek gátolhatják a fókuszálást. Segíthet feloldani a bizonytalanságot, és választ találni az olyan tipikus kérdésekre, mint az „Akarom én ezt? Tényleg szükségünk van erre?” vagy a „Megtehetem ezt? Miért jó ez nekünk egyáltalán?”. Ezek a „tegyem – ne tegyem” típusú dilemmák gyakran gúsba kötik a döntéshozót, és ennek a feloldásával rengeteg időt és energiát lehet megspórolni, melyet hasznosabb időtöltésre lehet szánni. A...

Tovább
Üzleti kapcsolatépítés

Kapcsolatépítés az üzletben: 5 dolog amit érdemes megtennie, és 5 amit...

Bár alapvetően egy üzleti kapcsolat, partnerkapcsolat nem a szimpátiáról kellene, hogy szóljon – de ismerjük be, mindannyian emberek vagyunk. Ha partnerének személyes problémája akad Önnel vagy megbízottjával, az bizony még egy sikeres üzleti kapcsolatot is könnyen lerombolhat.

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria