Rendezvény ajánlatkérés

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

Gyönyörű táskák a Furlától, szuper társaság, finom ételek és a Spíler Buda vibrálása… Dióhéjban így zajlott a Furla legújabb kollekciójának termékbemutatója Budapesten, amelynek a Zsidai Csoport egyik legújabb étterme, a Spíler Buda adott otthont.


2019 nyarán az a megtiszteltetés érte egyik kedvenc éttermünket, a Spíler Budát, hogy a méltán népszerű Furla nálunk mutatta be új kollekciója káprázatos darabjait. 

Furla termékbemutató: a fogadás

Az esemény napján káprázatos napsütésre ébredtünk, így az eső-tervet félretéve a fogadásra a teraszon készítettük elő rendezvényhelyszínünket. Frissen facsart narancslével és jéghideg limonádéval köszöntöttük a megérkező vendégsereget, felszolgálóink pedig frissen készített Budapest Mokka kézműves speciality kávéval szolgáltak, ami a reggeli órában remek ébresztőnek bizonyult.

 

A termékbemutatót megelőző fogadást követően az esemény házigazdája, Epres Panni köszöntötte a jelenlévőket, majd finom falatokat szolgáltunk fel.
 

Catering a Furla termékbemutatón Budapesten: finom falatok, kézműves kávé

Egy ilyen nívós eseményhez szinte kötelező a látványos és ízletes catering. Mivel a termékbemutató a reggeli órákban kezdődött, így mi is reggelivel készültünk a jelenlévők számára: ínycsiklandó szendvicsekkel, változatos mártogatósokkal és reggeli péksüteményekkel kínáltuk a vendégeket, mialatt megkezdődött a termékbemutató program.

 

Hangulat és dekoráció a Furla termékbemutatóján, Budapesten

 A fenti képre kattintva galéria nyílik, amelyen megtekintheti a FURLA termékbemutatón készült fotókat.

Fotók forrása: Piltner Péter

 

A Spíler Budában benne van a rock, a vibrálás, az élet szeretete – éppen úgy, ahogy a Furla stílusos design táskáiban is – így a dekoráció kézenfekvő volt: a varázslatos hátteret éttermünk biztosította, amelyet a dekorációként fellógatott táskák tettek még különlegesebbé.


Ez a dekoráció azonban nem csupán öncélú volt: a termékbemutatón a kiállított Furla táskákkal a jelenlévők fotózkodhattak, illetve fel is próbálhatták azokat! 

 

Termékbemutató Budapesten: a tökéletes helyszín a Spíler Budában

Bár mi már eddig is tudtuk, most a Furla számára is bizonyítást nyert: a Spíler Buda tökéletes rendezvényhelyszínként szolgál, legyen szó akár termékbemutatóról, akár sajtóreggeliről, vagy bármilyen corporate event-ről. Amennyiben úgy gondolja, Ön is szeretné egy ilyen vagány, lendületes helyen tartani eseményét, kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével! 


Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

Kapcsolódó

Babaváró buli helyszínek és babaváró party játék ötletek

Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

A babaváró bulik szervezése alapvetően Amerikából származik, ám ez a nagyon kedves és vidám hagyomány hazánkban is elterjedőben van. A kismama és baráti köre ilyenkor összegyűlik, és mókás feladatokkal, apró játékokkal -  no meg természetesen babaváró ajándékokkal – lepik el a születendő csemetét. De mi is kell ahhoz, hogy egy babaváró buli igazán felejthetetlen legyen? Összegyűjtöttük a legjobb babaváró buli helyszíneket, és néhány szuper ötletet a party-hoz, amely segítségére lehet a szervezésben! 

Tovább
Céges vacsora a Pest-Buda Étteremben: az ExxonMobile vacsorája

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Rohanó világban élünk. A határidők szorítanak, és néha a legnagyobb előrelátás mellett is kicsúszik a kezünkből az irányítás – vagy csupán egy előre nem látható esemény miatt kell megváltoztatnunk a tervezett programot, és akár instant céges vacsorát szervezni egy hétköznap estére. Pontosan értjük, hogy mekkora problémát tud ez okozni – hiszen Nekünk is volt már benne részünk. A szolgáltatók a legtöbb esetben a rövid határidőkre nem tudnak azonnal reagálni, ami pedig problémát okozhat a szervezés során.   

Tovább
Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria