Rendezvény ajánlatkérés

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői frizura trendjeit - azaz, hogy mit érdemes kérnie fodrászától!

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői frizura trendjeit - azaz, hogy mit érdemes kérnie fodrászától!

Ha már rátalált az igazira és megvan a tökéletes helyszín, a vendéglista, a menü, valamint a legfontosabbra, a menyasszonyi ruhára is igent mondott, itt az ideje, hogy meglelje a legtökéletesebb kiegészítőt, ami nem más, mint maga a menyasszonyi frizura.


Élete Nagy Napjának minden apró részlete hozzájárul ahhoz, hogy egy életre szóló emlék legyen ebből  a nemes eseményből. A legtöbb menyasszony az utolsó virágszál elhelyezkedését is szeretné alaposan megtervezni, hát még saját kinézetét! 

A legszebb esküvőt és az emlékét is elronthatja egy rosszul megválasztott menyasszonyi frizura, hiszen a fényképeken mindig szembesül vele az ember.  Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani minden hosszúhajú mennyasszonynak, hogy megtalálja a legszebb, legvonzóbb frizurát a nagy napra. 

Esküvői frizura trendek: ha már csak a részletek hiányoznak élete Nagy Napjához!


Nem mást, mint Csákváry-Szkok Ágnes mesterfodrászt kérdeztük meg a legújabb trendekről.   
A szakember elmondta, hogy idén is milliónyi forma és fazon közül választhat, a jelszó: csak semmi szigor!

 

 Ahogy tavaly, úgy idén is hódítanak a könnyed, bohókás tincsek, a kócos hatású copfok és fonatok, és a kontyokat is lágyabb változatban tűzik a fodrászok. Lássuk, melyek a legszebb esküvői frizurák, amelyek hosszú hajból készíthetőek el!


Fontos, hogy olyat válasszon, amellyel nemcsak a szertartáson, de a lagzin is jól tudja magát érezni. Ha lehet, hanyagolja a hajtűk és –csatok ezreit! Ha a saját haja nem elég dús vagy túl vékonyszálú, az se vesse vissza a csodás, hosszú hajból elkészíthető esküvői frizura iránti lelkesedését, a természetes hajból készült póthajak ilyenkor jó szolgálatot tesznek és még a nászúton is tökéletes frizurát biztosítanak!

 

Könnyed loknik

Laza esküvői frizurák

A felül megtűzött és onnan leomló hullámos frizurák igazán klasszikusnak számítanak az esküvők világában, hiszen nyúlánkabbnak és karcsúbbnak mutatják viselőjüket, illetve az ártatlanságot szimbolizálják. Legyen szó különleges formában hátratűzött, vagy épp a manapság oly divatos keresztbe fonással leválasztott hajtincsekről, csak a fantázia szabhat határt a megjelenésünknek.

 

Romantikus copfok és fonatok

Esküvői frizura ötletek

A manapság trendi, dekoratív, könnyed, egyben drámai lófarkak minden ruhatípushoz viselhetőek, legyen szó modernről vagy hagyományosról, hercegnősről vagy visszafogott stílusúról..


Leginkább a nyitott hátú, vékony pántos vagy pánt nélküli darabokhoz passzol, hiszen így nem kell „megküzdenie” a gyönyörű frizurának a ruha szépségével.


 Egy dologra érdemes figyelni! Ha a menyasszonyi ruhája háta nagyon különleges, akkor a féloldalas frizura a legjobb választás, hiszen így nem takarja el a haja a legszebb részét a nehezen megtalált kincsnek.

 

Királyi kontyok

Esküvői frizurák hosszú hajból

A konty mindig tökéletes választás, hiszen igazán időtlen viselet. Azonban szemben a régebbi, feszes és merev feltűzéssel néhány éve a könnyedebb kialakítás lett közkedvelt, ami sokkal kényelmesebbé teszi ezt a típusú, hosszú hajból elkészített esküvői frizurát, mely templomi szertartáson, tengerparti esküvőn és polgári esketésen egyaránt jól mutat. 

 

Virágok mindenütt

Esküvői frizurák virággal

Nemcsak az esküvői csokor szólhat a virágokról, hanem a hosszú hajból elkészített esküvői frizura is. Be lehet illeszteni a fonatokba vagy a konty díszítésébe, de akár egy csodás virágkoszorút is viselhet a nagy napon, ha kicsit bohémabb a stílusa. 

 

A frizura kiválasztásánál fontos, hogy felkészüljünk az időjárásra is, főleg, ha a szertartás a szabadban lesz. Ha ugyanis szeles az idő, a laza „halfarok” fonatok és kontyok pillanatok alatt széteshetnek és nem szexisen kócos, inkább csak torzonborz hatást keltenek.


A megfelelő frizura nemcsak gyönyörű marad, de – mivel nem hullanak az arcba a tincsek, melyeket mindig odébb kell söpörni kézzel – a pazar smink fennmaradását is segítik. 

 

A tökéletes eredmény érdekében azonban Önnek is tennie kell, hiszen a legjobb fodrász sem gondolatolvasó – ezért végül lássuk, mire érdemes készülnie, hogyan érdemes kommunikálnia a fodrásszal! 

 

4 tipp, hogy egy hajhullámhosszra kerülj a fodrászoddal

Legyen szó a már évek óta a hajáról gondoskodó fodrászról vagy egy esküvői frizurákra szakosodott specialistáról, segítse hajszobrászát a következőkkel, hogy együtt találhassák meg a tökéletes kreációt a Nagy Napra: 


1. Legyen Önnél egy fotó a menyasszonyi ruhájáról – lehetőleg felvéve – elöl- és hátulnézetből egyaránt, így a fodrásza tudni fogja, milyen stílusban gondolkodjon hosszú hajból készítendő esküvői frizurával kapcsolatban.


2. Vigyen magával az esküvői meghívóból egy példányt és néhány képet a helyszínről, illetve néhány, hosszú hajból készült esküvői frizura fotóját, hogy a fodrász tudja, Önnek mi tetszik - és ezt a vágyat összefésülje az esküvő hangulatával. 


3. Vigye magával a fejdíszét – ha van -, hogy biztosan tökéletesen beilleszthető legyen a már elkészült alkotásba. Még az is kiderülhet, hogy nincs is rá szükség, hiszen a hosszú hajból készült esküvői frizura már önmagában is felér egy királynői koronával! 


4. Legyen türelmes! Ha frizurapróbára megy, az nem egy gyors program, hiszen egy jó szakember akár 3 frizurát is elkészít, hogy kiválaszthassa azt, amit viselni szeretnea nagy napon. Ha sokáig tart, hát sokáig tart, a lényeg, hogy csodás és tökéletes menyasszony legyen, olyan, amilyennek álmaiban látta magát korábban!
 

 Kapcsolódó

Céges családi nap: szervezési ötletek, tippek a családi naphoz

Céges családi napot tervez? Ezekre ügyeljen a szervezés során!

Egy vállalat életében és a munkatársak által elért sikerekben rendkívül fontos szerepet játszik a dolgozói elégedettség, a lojalitás és a csapatmunkára való képesség. Ezt ma már szinte minden vezető és HR-es tudja, és szerencsére a legtöbb vállalat már igyekszik is ezeket elősegíteni egy-egy céges csapatépítővel, sportnappal.

Tovább
A kis esküvő előnyei: ezért érdemes inkább kis létszámú esküvőt tartani

A kis esküvő előnyei: ezért érdemes megfontolnia, hogy kis létszámú...

Nem is csoda, hiszen ha szíve leghőbb vágya nem a több száz fős vendégsereg, akkor egy kis esküvő sokkal többet nyújthat. Nézzük a kis esküvők egyértelmű előnyeit! 

Tovább
Mennyibe kerül egy esküvő? Így kalkulálhatja ki az esküvő árát!

Mennyibe kerül egy esküvő? Segítünk kalkulálni!

Az, hogy mennyibe kerül egy esküvő, rengeteg tényezőtől függ. Egészen már a költségvetése egy világra szóló lagzinak, és egy kellemes, családias hangulatú menyegzőnek épp úgy, ahogy hatalmas különbségek vannak egy romkocsma hangulatú eseménynél és egy romantikus, klasszikus eleganciát előtérbe helyező esküvőnél. Ez biztosan nem okoz meglepetést senkinek, így nem is bocsátkozunk becslésekbe és felesleges találgatásokba – helyette azokat a várható költségeket szeretnénk összefoglalni, amelyekből kiindulva nagyságrendileg Ön is el tudja dönteni, hogy mekkora esküvői költségkeretre lesz szüksége! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria