Rendezvény ajánlatkérés

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői frizura trendjeit - azaz, hogy mit érdemes kérnie fodrászától!

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői frizura trendjeit - azaz, hogy mit érdemes kérnie fodrászától!

Ha már rátalált az igazira és megvan a tökéletes helyszín, a vendéglista, a menü, valamint a legfontosabbra, a menyasszonyi ruhára is igent mondott, itt az ideje, hogy meglelje a legtökéletesebb kiegészítőt, ami nem más, mint maga a menyasszonyi frizura.


Élete Nagy Napjának minden apró részlete hozzájárul ahhoz, hogy egy életre szóló emlék legyen ebből  a nemes eseményből. A legtöbb menyasszony az utolsó virágszál elhelyezkedését is szeretné alaposan megtervezni, hát még saját kinézetét! 

A legszebb esküvőt és az emlékét is elronthatja egy rosszul megválasztott menyasszonyi frizura, hiszen a fényképeken mindig szembesül vele az ember.  Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani minden hosszúhajú mennyasszonynak, hogy megtalálja a legszebb, legvonzóbb frizurát a nagy napra. 

Esküvői frizura trendek: ha már csak a részletek hiányoznak élete Nagy Napjához!


Nem mást, mint Csákváry-Szkok Ágnes mesterfodrászt kérdeztük meg a legújabb trendekről.   
A szakember elmondta, hogy idén is milliónyi forma és fazon közül választhat, a jelszó: csak semmi szigor!

 

 Ahogy tavaly, úgy idén is hódítanak a könnyed, bohókás tincsek, a kócos hatású copfok és fonatok, és a kontyokat is lágyabb változatban tűzik a fodrászok. Lássuk, melyek a legszebb esküvői frizurák, amelyek hosszú hajból készíthetőek el!


Fontos, hogy olyat válasszon, amellyel nemcsak a szertartáson, de a lagzin is jól tudja magát érezni. Ha lehet, hanyagolja a hajtűk és –csatok ezreit! Ha a saját haja nem elég dús vagy túl vékonyszálú, az se vesse vissza a csodás, hosszú hajból elkészíthető esküvői frizura iránti lelkesedését, a természetes hajból készült póthajak ilyenkor jó szolgálatot tesznek és még a nászúton is tökéletes frizurát biztosítanak!

 

Könnyed loknik

Laza esküvői frizurák

A felül megtűzött és onnan leomló hullámos frizurák igazán klasszikusnak számítanak az esküvők világában, hiszen nyúlánkabbnak és karcsúbbnak mutatják viselőjüket, illetve az ártatlanságot szimbolizálják. Legyen szó különleges formában hátratűzött, vagy épp a manapság oly divatos keresztbe fonással leválasztott hajtincsekről, csak a fantázia szabhat határt a megjelenésünknek.

 

Romantikus copfok és fonatok

Esküvői frizura ötletek

A manapság trendi, dekoratív, könnyed, egyben drámai lófarkak minden ruhatípushoz viselhetőek, legyen szó modernről vagy hagyományosról, hercegnősről vagy visszafogott stílusúról..


Leginkább a nyitott hátú, vékony pántos vagy pánt nélküli darabokhoz passzol, hiszen így nem kell „megküzdenie” a gyönyörű frizurának a ruha szépségével.


 Egy dologra érdemes figyelni! Ha a menyasszonyi ruhája háta nagyon különleges, akkor a féloldalas frizura a legjobb választás, hiszen így nem takarja el a haja a legszebb részét a nehezen megtalált kincsnek.

 

Királyi kontyok

Esküvői frizurák hosszú hajból

A konty mindig tökéletes választás, hiszen igazán időtlen viselet. Azonban szemben a régebbi, feszes és merev feltűzéssel néhány éve a könnyedebb kialakítás lett közkedvelt, ami sokkal kényelmesebbé teszi ezt a típusú, hosszú hajból elkészített esküvői frizurát, mely templomi szertartáson, tengerparti esküvőn és polgári esketésen egyaránt jól mutat. 

 

Virágok mindenütt

Esküvői frizurák virággal

Nemcsak az esküvői csokor szólhat a virágokról, hanem a hosszú hajból elkészített esküvői frizura is. Be lehet illeszteni a fonatokba vagy a konty díszítésébe, de akár egy csodás virágkoszorút is viselhet a nagy napon, ha kicsit bohémabb a stílusa. 

 

A frizura kiválasztásánál fontos, hogy felkészüljünk az időjárásra is, főleg, ha a szertartás a szabadban lesz. Ha ugyanis szeles az idő, a laza „halfarok” fonatok és kontyok pillanatok alatt széteshetnek és nem szexisen kócos, inkább csak torzonborz hatást keltenek.


A megfelelő frizura nemcsak gyönyörű marad, de – mivel nem hullanak az arcba a tincsek, melyeket mindig odébb kell söpörni kézzel – a pazar smink fennmaradását is segítik. 

 

A tökéletes eredmény érdekében azonban Önnek is tennie kell, hiszen a legjobb fodrász sem gondolatolvasó – ezért végül lássuk, mire érdemes készülnie, hogyan érdemes kommunikálnia a fodrásszal! 

 

4 tipp, hogy egy hajhullámhosszra kerülj a fodrászoddal

Legyen szó a már évek óta a hajáról gondoskodó fodrászról vagy egy esküvői frizurákra szakosodott specialistáról, segítse hajszobrászát a következőkkel, hogy együtt találhassák meg a tökéletes kreációt a Nagy Napra: 


1. Legyen Önnél egy fotó a menyasszonyi ruhájáról – lehetőleg felvéve – elöl- és hátulnézetből egyaránt, így a fodrásza tudni fogja, milyen stílusban gondolkodjon hosszú hajból készítendő esküvői frizurával kapcsolatban.


2. Vigyen magával az esküvői meghívóból egy példányt és néhány képet a helyszínről, illetve néhány, hosszú hajból készült esküvői frizura fotóját, hogy a fodrász tudja, Önnek mi tetszik - és ezt a vágyat összefésülje az esküvő hangulatával. 


3. Vigye magával a fejdíszét – ha van -, hogy biztosan tökéletesen beilleszthető legyen a már elkészült alkotásba. Még az is kiderülhet, hogy nincs is rá szükség, hiszen a hosszú hajból készült esküvői frizura már önmagában is felér egy királynői koronával! 


4. Legyen türelmes! Ha frizurapróbára megy, az nem egy gyors program, hiszen egy jó szakember akár 3 frizurát is elkészít, hogy kiválaszthassa azt, amit viselni szeretnea nagy napon. Ha sokáig tart, hát sokáig tart, a lényeg, hogy csodás és tökéletes menyasszony legyen, olyan, amilyennek álmaiban látta magát korábban!
 

 Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten: a FURLA termékbemutatója a Spíler Budában

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

2019 nyarán az a megtiszteltetés érte egyik kedvenc éttermünket, a Spíler Budát, hogy a méltán népszerű Furla nálunk mutatta be új kollekciója káprázatos darabjait. 

Tovább
Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Tovább
Miért érdemes business coach-csal dolgozni? 11 érvet mutatunk, amiért mindenképp megéri kipróbálni!

11 érv, arról hogy miért érdemes business coach-csal dolgozni

A business coach egyik fő feladata, hogy keretek közé szorítsa döntései folyamatát, ezzel csillapítva a különböző zavaró tényezőket, amelyek gátolhatják a fókuszálást. Segíthet feloldani a bizonytalanságot, és választ találni az olyan tipikus kérdésekre, mint az „Akarom én ezt? Tényleg szükségünk van erre?” vagy a „Megtehetem ezt? Miért jó ez nekünk egyáltalán?”. Ezek a „tegyem – ne tegyem” típusú dilemmák gyakran gúsba kötik a döntéshozót, és ennek a feloldásával rengeteg időt és energiát lehet megspórolni, melyet hasznosabb időtöltésre lehet szánni. A...

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria