Rendezvény ajánlatkérés

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői frizura trendjeit - azaz, hogy mit érdemes kérnie fodrászától!

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői frizura trendjeit - azaz, hogy mit érdemes kérnie fodrászától!

Ha már rátalált az igazira és megvan a tökéletes helyszín, a vendéglista, a menü, valamint a legfontosabbra, a menyasszonyi ruhára is igent mondott, itt az ideje, hogy meglelje a legtökéletesebb kiegészítőt, ami nem más, mint maga a menyasszonyi frizura.

Élete Nagy Napjának minden apró részlete hozzájárul ahhoz, hogy egy életre szóló emlék legyen ebből  a nemes eseményből. A legtöbb menyasszony az utolsó virágszál elhelyezkedését is szeretné alaposan megtervezni, hát még saját kinézetét! 

A legszebb esküvőt és az emlékét is elronthatja egy rosszul megválasztott menyasszonyi frizura, hiszen a fényképeken mindig szembesül vele az ember.  Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani minden hosszúhajú mennyasszonynak, hogy megtalálja a legszebb, legvonzóbb frizurát a nagy napra. 


Nem mást, mint Csákváry-Szkok Ágnes mesterfodrászt kérdeztük meg a legújabb trendekről.   
A szakember elmondta, hogy idén is milliónyi forma és fazon közül választhat, a jelszó: csak semmi szigor!

 

 Ahogy tavaly, úgy idén is hódítanak a könnyed, bohókás tincsek, a kócos hatású copfok és fonatok, és a kontyokat is lágyabb változatban tűzik a fodrászok. Lássuk, melyek a legszebb esküvői frizurák, amelyek hosszú hajból készíthetőek el!


Fontos, hogy olyat válasszon, amellyel nemcsak a szertartáson, de a lagzin is jól tudja magát érezni. Ha lehet, hanyagolja a hajtűk és –csatok ezreit! Ha a saját haja nem elég dús vagy túl vékonyszálú, az se vesse vissza a csodás, hosszú hajból elkészíthető esküvői frizura iránti lelkesedését, a természetes hajból készült póthajak ilyenkor jó szolgálatot tesznek és még a nászúton is tökéletes frizurát biztosítanak!

 

Könnyed loknik

Laza esküvői frizurák

A felül megtűzött és onnan leomló hullámos frizurák igazán klasszikusnak számítanak az esküvők világában, hiszen nyúlánkabbnak és karcsúbbnak mutatják viselőjüket, illetve az ártatlanságot szimbolizálják. Legyen szó különleges formában hátratűzött, vagy épp a manapság oly divatos keresztbe fonással leválasztott hajtincsekről, csak a fantázia szabhat határt a megjelenésünknek.

 

Romantikus copfok és fonatok

Esküvői frizura ötletek

A manapság trendi, dekoratív, könnyed, egyben drámai lófarkak minden ruhatípushoz viselhetőek, legyen szó modernről vagy hagyományosról, hercegnősről vagy visszafogott stílusúról..


Leginkább a nyitott hátú, vékony pántos vagy pánt nélküli darabokhoz passzol, hiszen így nem kell „megküzdenie” a gyönyörű frizurának a ruha szépségével.


 Egy dologra érdemes figyelni! Ha a menyasszonyi ruhája háta nagyon különleges, akkor a féloldalas frizura a legjobb választás, hiszen így nem takarja el a haja a legszebb részét a nehezen megtalált kincsnek.

 

Királyi kontyok

Esküvői frizurák hosszú hajból

A konty mindig tökéletes választás, hiszen igazán időtlen viselet. Azonban szemben a régebbi, feszes és merev feltűzéssel néhány éve a könnyedebb kialakítás lett közkedvelt, ami sokkal kényelmesebbé teszi ezt a típusú, hosszú hajból elkészített esküvői frizurát, mely templomi szertartáson, tengerparti esküvőn és polgári esketésen egyaránt jól mutat. 

 

Virágok mindenütt

Esküvői frizurák virággal

Nemcsak az esküvői csokor szólhat a virágokról, hanem a hosszú hajból elkészített esküvői frizura is. Be lehet illeszteni a fonatokba vagy a konty díszítésébe, de akár egy csodás virágkoszorút is viselhet a nagy napon, ha kicsit bohémabb a stílusa. 

 

A frizura kiválasztásánál fontos, hogy felkészüljünk az időjárásra is, főleg, ha a szertartás a szabadban lesz. Ha ugyanis szeles az idő, a laza „halfarok” fonatok és kontyok pillanatok alatt széteshetnek és nem szexisen kócos, inkább csak torzonborz hatást keltenek.


A megfelelő frizura nemcsak gyönyörű marad, de – mivel nem hullanak az arcba a tincsek, melyeket mindig odébb kell söpörni kézzel – a pazar smink fennmaradását is segítik. 

 

A tökéletes eredmény érdekében azonban Önnek is tennie kell, hiszen a legjobb fodrász sem gondolatolvasó – ezért végül lássuk, mire érdemes készülnie, hogyan érdemes kommunikálnia a fodrásszal! 

 

4 tipp, hogy egy hajhullámhosszra kerülj a fodrászoddal

Legyen szó a már évek óta a hajáról gondoskodó fodrászról vagy egy esküvői frizurákra szakosodott specialistáról, segítse hajszobrászát a következőkkel, hogy együtt találhassák meg a tökéletes kreációt a Nagy Napra: 


1. Legyen Önnél egy fotó a menyasszonyi ruhájáról – lehetőleg felvéve – elöl- és hátulnézetből egyaránt, így a fodrásza tudni fogja, milyen stílusban gondolkodjon hosszú hajból készítendő esküvői frizurával kapcsolatban.


2. Vigyen magával az esküvői meghívóból egy példányt és néhány képet a helyszínről, illetve néhány, hosszú hajból készült esküvői frizura fotóját, hogy a fodrász tudja, Önnek mi tetszik - és ezt a vágyat összefésülje az esküvő hangulatával. 


3. Vigye magával a fejdíszét – ha van -, hogy biztosan tökéletesen beilleszthető legyen a már elkészült alkotásba. Még az is kiderülhet, hogy nincs is rá szükség, hiszen a hosszú hajból készült esküvői frizura már önmagában is felér egy királynői koronával! 


4. Legyen türelmes! Ha frizurapróbára megy, az nem egy gyors program, hiszen egy jó szakember akár 3 frizurát is elkészít, hogy kiválaszthassa azt, amit viselni szeretnea nagy napon. Ha sokáig tart, hát sokáig tart, a lényeg, hogy csodás és tökéletes menyasszony legyen, olyan, amilyennek álmaiban látta magát korábban!
 

 Kapcsolódó

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az...

Ez az időszak – bár valóban az esküvő megtartására és a bejárásokra nem alkalmas – rengeteg szuper lehetőséget tartogat számodra is. Az alábbiakban felsoroltunk 5 dolgot, amit érdemes elvégezned a karantén ideje alatt is – hogy a zárlatok feloldásával a lehető leghamarabb rendezhesd meg életed Nagy Napját!

Tovább
Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább
Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria