5 fontos esküvői trend, amely 2022-ben lesz jellemző

5 fontos esküvői trend, amely 2022-ben lesz jellemző

Az esküvői trendek évről évre változnak, így idén is sok újdonsággal számolhatunk! Mutatjuk a legfontosabb esküvői trendeket 2022-re, amit érdemes átgondolnod ha idén lesz a Nagy Nap!

Az esküvői trendek évről évre változnak. Számos tényező képes befolyásolni, hogy egy adott szezonban milyen dekoráció, helyszín vagy éppen ruhadivat a nyerő: a sztárok esküvői és az elmúlt évek történései, például a COVID-19 járvány abszolút rányomta a bélyegét az idei trendekre, de nem kell aggódni: ezúttal jó változásokat hozott.

Mutatjuk is, hogy mire számíthat az, aki idénre tervezi az esküvőjét! 

 

Esküvői trend 2022: elegáns esküvő a szabad ég alatt!

Már az elmúlt évtizedben is egyre nagyobb népszerűségnek örvendtek a szabadtéri esküvői helyszínek, és ezt a járványhelyzet is megerősítette: ma már elmondhatjuk, hogy a párok legnagyobb része szabadtéri esküvőről álmodozik. Azonban itt is van némi változás: míg az elmúlt években az egyszerűbb, romantikus-természetes vonal jelent meg leginkább a kültéri esküvőkön, addig idén már a kifinomultabb, elegáns esküvők is a szabad ég alá költöznek! Nem ritka, hogy teljes berendezést, lámpákat, dekorációs fényeket álmodnak meg kültérre a menyasszonyok, amiből varázslatos végeredmény születhet. 

 

Esküvői trend 2022: a kis esküvők hódítanak

Szintén egy egyre inkább gyűrűző trend, amit a járvány erősített meg, hogy háttérbe szorulnak a hatalmas, akár többszáz főt számláló esküvők – és előtérbe kerülnek a szűk családi körben tartott ünnepségek. Hogy ez előny vagy hátrány, azt mindenki döntse el maga – azonban egy biztos: a kis létszámú esküvőkön sokkal több „jut” a tökéletességre, és a figyelmed sem tereli el senki azokról, akiket valóban szeretnél ott látni életed nagy napján! 

 

Esküvői trend 2022: újra hódít a vintage design

Az elmúlt években a vintage stílus visszaszorulni látszott az esküvői trendek között, azonban idén újra hódítani fog – ám ezúttal a minimállal vegyülve. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Egy nagyon is jól működő koncepciót, bármilyen furán is hangzik: hangulatos, otthonos, kellemes – mégis leegyszerűsített, a felesleges sallangoktól mentes design-t. Egyre gyakoribban a „kisméretű” dekorációk: minitorták, aprócska csokrok és visszafogott virágdíszek, de a vintage kényelme azért fellelhető bennük.

 

Esküvői trend 2022: színekben a fémek és a sötét árnyalatok egészítik ki a pasztellt

Az előző stílusra jellemző pasztell árnyalatok is kiegészítést kapnak a 2022-es esküvői trendekben. Bár kétség kívül még mindig gyakran megjelennek, egyre több pár szeretné feldobni a sápadtas színeket valami merészebbel! És itt jönnek a képbe a különböző fémek, metál elemek: akár a néhány éve olyan népszerűvé vált rosegold árnyalatban, akár merészebb, metálfekete, vagy bronz árnyalatban is. A dekorációban gyakorta előkerülnek már a mélyebb, sötétebb színek is, amelyek szuperül egészítik ki a pasztell árnyalatokat. 

 

Esküvői trend 2022: ruhában az egyszerű elegancia a divat

A fodros-bodros, habos-babos ruhákat parkolópályára állítja a 2022-es esküvői trend. Helyette a letisztultabb formavilágú, egyszerűen elegáns menyasszonyi és koszorúslányruháké lesz a főszerep! A sima anyagokat gyakran furfangos kivágásokkal díszítik, amitől izgalmas végeredményt kap életed legemlékezetesebb ruhája! 




X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café