Kreatív ötletek téli esküvőkre, amitől igazán különleges lesz a nagy nap!

Kreatív ötletek téli esküvőkre, amitől igazán különleges lesz a nagy nap!

Ha téli esküvőben gondolkodsz, máris jó irányba tartasz, hogy igazán különlegessé tedd a nagy napot… De mutatunk néhány ötletet, amivel még tovább fokozhatod a vendégek meglepetését!

Kétségtelenül sokka népszerűbbek a nyári hónapok az esküvők körében, azonban az elmúlt néhány évben egyre több téli esküvőnek is szemtanúi lehettünk. A hidegebb hónapokban tartott ünnepségek számos előnnyel rendelkeznek, például sokkal könnyebb az esküvői helyszín megszerzése is a hátrányok mellett, ezért ha nem ragaszkodtok a verőfényes napsütéshez és valami igazán különlegesre vágytok a Nagy Napon, érdemes lehet elgondolkodni arról, hogy télen tartsátok. 

Ilyenkor ráadásul sokkal több lehetőségetek van a megszokottól egy kicsit eltérni: a klasszikus esküvői dolgok helyett valami igazán különlegeset választani! Ezekre adunk most néhány ötletet, ami talán a Te kedved is meghozza egy téli esküvőhöz!

 

Kreatív téli esküvői menü: térj el a szokásostól! 

A klasszikus esküvői fogásokat sokan szeretik, azok azonban főként a nyári hónapok kedvenceiből állnak. Ha télen tartod az esküvőd, akár egész merész ötletekkel is előállhatsz! A laza és könnyed ételek helyett akár egy fűszeresebb, markánsabb ízvilágú menüt is tervezhetsz, akár krémlevesekkel, nagyszerű húsokkal. 


A téli esküvői menü megtervezésekor a fűszerekkel és az ételek állagával is bátrabban játszhattok, ami felejthetetlen vacsorát szülhet. 

 

Téli italok az esküvőn? Naná! 

A nyári hónapok kedvencei, a koktélok, a jéghideg sör és pezsgő klasszikus választásnak bizonyulnak, de télen egy kicsit merészebben is gondolkodhatsz! Egy finom testes forraltbor, egy forró puncs is jó választás lehet.

 

Csak merészen a mélyebb színekkel!

A nyári hónapok kedvenc színei, a világos pasztell árnyalatok szinte minden esküvőn megjelennek… miért ne lenne a tiétek más?! Ha télen tartod az esküvőd, a színskála is sokkal szélesebb amiből választhatsz, hiszen ilyenkor akár a mélyebb, sötétebb és merészebb árnyalatok is jól mutatnak. Válassz akár egy bordó színvilágot, akár sötétzöldet vagy kéket, a végeredmény biztosan gyönyörű és egyedi lesz! 

 

Variáld bátrabban az anyagokat! 

A téli hónapok egyik előnye és hátránya egyszerre a hideg. Előny, mert a táj ilyenkor gyönyörű és romantikus, de kétség kívül sokat hiányoljuk ezekben a hónapokban a napsütést. Viszont egy új lehetőséget is tartogat ez számodra: mégpedig a ruhaválasztás kapcsán! A nyári klasszikus anyagok mellett vagy helyett a téli esküvőn akár műszörmét, kötött anyagokat és puha megoldásokat is használhatsz a ruházatban, ami nagyon különleges összképet eredményezhet. 

 

Téli motívumok a dekorációban

A téli időszak az egyik legszebb az évben: a csillogó hópelyhek, a romantikus fények, a piros bogyók és a fa meleg hangulata feledteti velünk a nyár hiányát… igen, egy esküvőn is! Az ünnepi hangulat romantikája a Nagy Napnak is jót tesz, ahogy a dekorációt is érdemes ez alapján tervezni, ha már télre helyeztétek ezt az alkalmat. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café