Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobbakat!

Szabadtéri rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobbakat!

Szabadtéri rendezvényhelyszínt keresel privát vagy céges eseményednek? Fedezd fel a Zsidai Csoport legjobb éttermeit és teraszait, ahol szeretettel látunk!

A szabadtéri rendezvényhelyszínek rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Nem is csoda, hiszen a tavaszi-nyári hónapokban szinte senki nem szeretne a négy fal között ünnepelni, ha a langyos szellőt, a vakítóan kék eget is élvezheti rendezvényén. Mindegy, hogy egy kisebb születésnapi összejövetelről, egy esküvői vacsoráról vagy egy nagyobb szabású céges party-ról van szó, teraszos éttermeink között Te is megtalálod a számodra tökéletes szabadtéri rendezvényhelyszínt! Az alábbiakban röviden bemutatjuk legnépszerűbb helyeinket. 

Családias hangulatú szabadtéri rendezvényhelyszín Budapesten: a Pest-Buda Bistro terasza

A Pest-Buda Bistro-ban minden a kényelemről és az otthonos érzésről szól. A nagymama konyhájának házias ízvilágát felelevenítő ételek, a hangulatos, de nem hivalkodó étterem tökéletes keretet ad bármilyen rendezvénynek, ahogy a Hess András téren elhelyezkedő hatalmas, árnyékos teraszunk is. A forró nyári napok egyik legkedveltebb szabadtéri rendezvényhelyszíne ez, hiszen a gesztenyefák alatt kellemes a hőmérséklet még a legmelegebb napon is! 

 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint szabadtéri rendezvényhelyszínt IDE kattintva.

 

Vagány szabadtéri rendezvényhelyszín a kerti party-k hangulatával: a Baltazár Grill terasza

Szintén a Budai Várnegyedben található a Baltazár Grill éttermünk, amely nevéhez hűen a legjobb grill ételekkel várja kedves vendégeinket. És ha grill, akkor természetesen azt a szabad ég alatt is elfogyaszthatjátok! 


A Baltazár hangulatos macskaköves terasza a forgalmas utcáktól távol helyezkedik el, így tökéletes szabadtéri rendezvényhelyszínként is.


Ismerd meg a Baltazár Grill-t mint szabadtéri rendezvényhelyszínt IDE kattintva

 

Trendi szabadtéri rendezvényhelyszín fedett terasszal: a Spíler Budában

A nyüzsgő budai oldalon, a MOM Park bejáratánál az ikonikus Spíler-család legújabb tagja, a Spíler Buda vár szeretettel. A többi Spíler étteremtől megszokott vagány stílus, csillogó design itt is adott, ráadásul egy hangulatos terasszal is rendelkezik az étterem, amely szabadtéri rendezvényhelyszínként is kiváló választás – akár partnertalálkozóra, akár termékbemutatóra vagy éppen egy szuper születésnapi party-ra! 

 

Fedezd fel a Spíler Budát mint szabadtéri rendezvényhelyszínt IDE kattintva

 

Romantikus és kifinomult szabadtéri rendezvényhelyszín a Pierrot étterem kertjében

Ha pedig a vagány és lendületes éttermek helyett egy kifinomult, romantikus szabadtéri rendezvényhelyszínt keresel, a Pierrot zárt kertje a tökéletes választás. 


A megannyi esküvőt látott éttermünk rendkívül népszerű választás a szabadtéri rendezvényhelyszínt keresők körében, hiszen a hangulatos étterem mögött, 13. századi várfalak között helyezkedik el varázslatos kertünk, így az arra járók sem zavarják majd meg nyugalmatokat.

 

Ismerd meg a Pierrot mint szabadtéri rendezvényhelyszínt IDE kattintva!
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café