Rendezvény ajánlatkérés

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

Egy gyerekzsúr remek lehetőségeket biztosít arra, hogy a gyermeke felejthetetlen élményeket éljen át a barátaival. Egy jó gyerekzsúr megszervezése azonban nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. A következőkben bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a gyerekzsúr szervezésekor!


A gyerekzsúrok remek élményeket nyújtanak a kisgyermekek számára, így szülőként ha van rá lehetőségünk, érdemes energiát fektetni egy-egy barátokkal, ajándékokkal és persze sütikkel teli eseménybe a kicsik örömére. De mi kell egy nagyobb szabású gyerekzsúr sikeréhez? Adunk néhány hasznos tippet és tanácsot a választandó helyszínekről és arról, hogy mi mindenre érdemes ügyelni!

 

Hasznos tippek, hogy tökéletes legyen a gyerekzsúr

A vendéglista

A sok vendég nem mindig a legjobb, így nem biztos, hogy jó választás a gyermeke közelében lévő összes gyereket meghívni. Ha játékokat is tervez, győződjön meg róla, hogy páros a meghívottak száma, így senki sem marad ki a játékokból. Az idősebb gyermekek jobban kezelik a nagyobb csoportokat, mint a fiatalabbak, így minél nagyobb az ünnepelt gyerkőc és baráti társasága, annál több meghívottal számolhatunk!

Természetesen arra minden esetben érdemes ügyelni, hogy a meghívottak valóban jó barátok legyenek: ne feledjük, hogy  a zsúr a gyerekről szól, nem a létszámról! Ha csak olyan vendégek vannak akikkel jó a barátság, biztos nem érhet semmilyen csalódás.

 

A tökéletes helyszín 

Gyerekzsúrt tartani otthon is lehet, ehhez kétség sem férhet. A lehetőségeit mindenki maga ismeri: ha elég nagy a lakás és elég jól felszerelt, semmilyen akadálya nincs. Viszont ha szeretné a takarítást, a készülődést másra bízni, vagy csak nem alkalmas otthona a népes vendégsereg, a gyerekek és a szülők fogadására, érdemes lehet rendezvényhelyszínt keresni a gyerekzsúrnak is. Egy külsős helyszín azért is jó választás, mert a gyermekeknek jót tesz az új környezet, és ők is “különlegesebbnek” érzik majd az alkalmat. Amennyiben a tökéletes gyerekzsúr helyszínt keresi, érdemes megismernie a Zsidai Csoport kínálatát! 

 

Változatos stílusú és méretű rendezvényhelyszíneink között mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. Ha szeretne többet megtudni helyszíneinkről, kattintson ide: gyerekzsúr helyszínek Budapesten

 

A meghívók

Rendelje meg a személyre szóló meghívókat a gyerekzsúr előtt már hat héttel, és legalább három héttel a buli előtt küldje ki őket, hogy a szülők is tudjanak előre tervezni. Akinek van kézügyessége, akár saját maga, a gyermeke segítségével is elkészítheti a meghívókat, de az online meghívás is egyre népszerűbbé vált az utóbbi időben. Mindegy, melyik módot választja, érdemes visszajelzést kérni a meghívottaktól: így felkészülten várhatja a vendégsereget!

 

Vonja be a gyermekét a szervezésbe

Ha gyermeke már egy kicsit idősebb, üljön le vele, és kérjen néhány javaslatot a születésnapi party témájára - a csalódás elkerülése érdekében írja le azokat az opciókat, amelyek megvalósíthatók, majd hagyja, hogy válasszon a listából. A költségkerettől függően akár teljes tematikus party tartása is lehetséges, illetve játékokat, vetélkedőket is szervezhet!

 

A szülők elérhetősége

Számos hozzáértő szülő rendelkezik kapcsolattartási információkkal a gyermekeik barátainak szüleivel. De hasznos lehet, ha kinyomtatjuk a szülők nevét és számát, akiknek a gyerekei hivatalosak a gyerekzsúrra, és könnyen megtalálható helyen tartani, például a pénztárcájában.

 

Ily módon, ha egy probléma vagy vészhelyzet megjelenik, akkor nem kell keresni a névjegyeket vagy több tucat számot hívnia, miközben egy stresszes vagy zavaros gyerekkel foglalkozik.

 

Legjobb barátok

Ha a gyermekének van egy legjobb barátja, győződjön meg róla, hogy a kiválasztott dátum számára is megfelelő, mielőtt elindítaná a foglalásokat és kiküldené a meghívókat. A nap nem lesz ugyanaz anélkül, akit a gyermeke a legjobban szeret.

 

Az ajándékok kinyitása

Kevésbé stresszes, ha az ajándékok akkor kerülnek kinyitásra, amikor már mindenki hazament (nincs senki, aki hallja a gyermekét, ha esetleg nem kedveli a kapott ajándékot), és kevésbé valószínű, hogy elveszítené bármelyik ajándékot. Ez is egy csodálatos módja annak, hogy véget vessen egy olyan napnak, amely tele lesz nevetéssel. A gyerekzsúr után érdemes kifejezni a köszönetet a vendégek számára, és ha nagyobb szabású ünnepséget csapnak, jó ötlet lehet egy-egy aprósággal a vendégeknek is kedveskedni!Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten: a FURLA termékbemutatója a Spíler Budában

Furla termékbemutató Budapesten, a Spíler Budában

2019 nyarán az a megtiszteltetés érte egyik kedvenc éttermünket, a Spíler Budát, hogy a méltán népszerű Furla nálunk mutatta be új kollekciója káprázatos darabjait. 

Tovább
Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Tovább
Miért érdemes business coach-csal dolgozni? 11 érvet mutatunk, amiért mindenképp megéri kipróbálni!

11 érv, arról hogy miért érdemes business coach-csal dolgozni

A business coach egyik fő feladata, hogy keretek közé szorítsa döntései folyamatát, ezzel csillapítva a különböző zavaró tényezőket, amelyek gátolhatják a fókuszálást. Segíthet feloldani a bizonytalanságot, és választ találni az olyan tipikus kérdésekre, mint az „Akarom én ezt? Tényleg szükségünk van erre?” vagy a „Megtehetem ezt? Miért jó ez nekünk egyáltalán?”. Ezek a „tegyem – ne tegyem” típusú dilemmák gyakran gúsba kötik a döntéshozót, és ennek a feloldásával rengeteg időt és energiát lehet megspórolni, melyet hasznosabb időtöltésre lehet szánni. A...

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria