Rendezvény ajánlatkérés

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

Egy gyerekzsúr remek lehetőségeket biztosít arra, hogy a gyermeke felejthetetlen élményeket éljen át a barátaival. Egy jó gyerekzsúr megszervezése azonban nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. A következőkben bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a gyerekzsúr szervezésekor!


A gyerekzsúrok remek élményeket nyújtanak a kisgyermekek számára, így szülőként ha van rá lehetőségünk, érdemes energiát fektetni egy-egy barátokkal, ajándékokkal és persze sütikkel teli eseménybe a kicsik örömére. De mi kell egy nagyobb szabású gyerekzsúr sikeréhez? Adunk néhány hasznos tippet és tanácsot a választandó helyszínekről és arról, hogy mi mindenre érdemes ügyelni!

 

Hasznos tippek, hogy tökéletes legyen a gyerekzsúr

A vendéglista

A sok vendég nem mindig a legjobb, így nem biztos, hogy jó választás a gyermeke közelében lévő összes gyereket meghívni. Ha játékokat is tervez, győződjön meg róla, hogy páros a meghívottak száma, így senki sem marad ki a játékokból. Az idősebb gyermekek jobban kezelik a nagyobb csoportokat, mint a fiatalabbak, így minél nagyobb az ünnepelt gyerkőc és baráti társasága, annál több meghívottal számolhatunk!

Természetesen arra minden esetben érdemes ügyelni, hogy a meghívottak valóban jó barátok legyenek: ne feledjük, hogy  a zsúr a gyerekről szól, nem a létszámról! Ha csak olyan vendégek vannak akikkel jó a barátság, biztos nem érhet semmilyen csalódás.

 

A tökéletes helyszín 

Gyerekzsúrt tartani otthon is lehet, ehhez kétség sem férhet. A lehetőségeit mindenki maga ismeri: ha elég nagy a lakás és elég jól felszerelt, semmilyen akadálya nincs. Viszont ha szeretné a takarítást, a készülődést másra bízni, vagy csak nem alkalmas otthona a népes vendégsereg, a gyerekek és a szülők fogadására, érdemes lehet rendezvényhelyszínt keresni a gyerekzsúrnak is. Egy külsős helyszín azért is jó választás, mert a gyermekeknek jót tesz az új környezet, és ők is “különlegesebbnek” érzik majd az alkalmat. Amennyiben a tökéletes gyerekzsúr helyszínt keresi, érdemes megismernie a Zsidai Csoport kínálatát! 

 

Változatos stílusú és méretű rendezvényhelyszíneink között mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. Ha szeretne többet megtudni helyszíneinkről, kattintson ide: gyerekzsúr helyszínek Budapesten

 

A meghívók

Rendelje meg a személyre szóló meghívókat a gyerekzsúr előtt már hat héttel, és legalább három héttel a buli előtt küldje ki őket, hogy a szülők is tudjanak előre tervezni. Akinek van kézügyessége, akár saját maga, a gyermeke segítségével is elkészítheti a meghívókat, de az online meghívás is egyre népszerűbbé vált az utóbbi időben. Mindegy, melyik módot választja, érdemes visszajelzést kérni a meghívottaktól: így felkészülten várhatja a vendégsereget!

 

Vonja be a gyermekét a szervezésbe

Ha gyermeke már egy kicsit idősebb, üljön le vele, és kérjen néhány javaslatot a születésnapi party témájára - a csalódás elkerülése érdekében írja le azokat az opciókat, amelyek megvalósíthatók, majd hagyja, hogy válasszon a listából. A költségkerettől függően akár teljes tematikus party tartása is lehetséges, illetve játékokat, vetélkedőket is szervezhet!

 

A szülők elérhetősége

Számos hozzáértő szülő rendelkezik kapcsolattartási információkkal a gyermekeik barátainak szüleivel. De hasznos lehet, ha kinyomtatjuk a szülők nevét és számát, akiknek a gyerekei hivatalosak a gyerekzsúrra, és könnyen megtalálható helyen tartani, például a pénztárcájában.

 

Ily módon, ha egy probléma vagy vészhelyzet megjelenik, akkor nem kell keresni a névjegyeket vagy több tucat számot hívnia, miközben egy stresszes vagy zavaros gyerekkel foglalkozik.

 

Legjobb barátok

Ha a gyermekének van egy legjobb barátja, győződjön meg róla, hogy a kiválasztott dátum számára is megfelelő, mielőtt elindítaná a foglalásokat és kiküldené a meghívókat. A nap nem lesz ugyanaz anélkül, akit a gyermeke a legjobban szeret.

 

Az ajándékok kinyitása

Kevésbé stresszes, ha az ajándékok akkor kerülnek kinyitásra, amikor már mindenki hazament (nincs senki, aki hallja a gyermekét, ha esetleg nem kedveli a kapott ajándékot), és kevésbé valószínű, hogy elveszítené bármelyik ajándékot. Ez is egy csodálatos módja annak, hogy véget vessen egy olyan napnak, amely tele lesz nevetéssel. A gyerekzsúr után érdemes kifejezni a köszönetet a vendégek számára, és ha nagyobb szabású ünnepséget csapnak, jó ötlet lehet egy-egy aprósággal a vendégeknek is kedveskedni!Kapcsolódó

Céges családi nap: szervezési ötletek, tippek a családi naphoz

Céges családi napot tervez? Ezekre ügyeljen a szervezés során!

Egy vállalat életében és a munkatársak által elért sikerekben rendkívül fontos szerepet játszik a dolgozói elégedettség, a lojalitás és a csapatmunkára való képesség. Ezt ma már szinte minden vezető és HR-es tudja, és szerencsére a legtöbb vállalat már igyekszik is ezeket elősegíteni egy-egy céges csapatépítővel, sportnappal.

Tovább
A kis esküvő előnyei: ezért érdemes inkább kis létszámú esküvőt tartani

A kis esküvő előnyei: ezért érdemes megfontolnia, hogy kis létszámú...

Nem is csoda, hiszen ha szíve leghőbb vágya nem a több száz fős vendégsereg, akkor egy kis esküvő sokkal többet nyújthat. Nézzük a kis esküvők egyértelmű előnyeit! 

Tovább
Mennyibe kerül egy esküvő? Így kalkulálhatja ki az esküvő árát!

Mennyibe kerül egy esküvő? Segítünk kalkulálni!

Az, hogy mennyibe kerül egy esküvő, rengeteg tényezőtől függ. Egészen már a költségvetése egy világra szóló lagzinak, és egy kellemes, családias hangulatú menyegzőnek épp úgy, ahogy hatalmas különbségek vannak egy romkocsma hangulatú eseménynél és egy romantikus, klasszikus eleganciát előtérbe helyező esküvőnél. Ez biztosan nem okoz meglepetést senkinek, így nem is bocsátkozunk becslésekbe és felesleges találgatásokba – helyette azokat a várható költségeket szeretnénk összefoglalni, amelyekből kiindulva nagyságrendileg Ön is el tudja dönteni, hogy mekkora esküvői költségkeretre lesz szüksége! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria