Rendezvény ajánlatkérés

 Hogyan szervezz lánybúcsút? Milyen az ideális  lánybúcsú helyszín?

Hogyan szervezz lánybúcsút? Milyen az ideális lánybúcsú helyszín?

Leánybúcsút szervez magának vagy barátnőjének? Ha tökéleteset szeretne, olvassa el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!


Leánybúcsút szervez magának vagy barátnőjének? Ha tökéleteset szeretne, olvassa el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!

Leánybúcsút szervez magának vagy barátnőjének? Ha tökéleteset szeretne, olvassa el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!

A legénybúcsúról már mindenki hallott – ez az az buli, amikor a vőlegény még egyszer utoljára kitombolhatja magát férfi barátaival, mielőtt hivatalosan is összekötné életét menyasszonyával. Az utóbbi időben azonban egyre népszerűbb ez a szokás a nők körében is – lényegében ugyanarról van szó, csak középpontjában nem a vőlegény, hanem a menyasszony áll, természetesen barátnőivel.

 

Ha Önre hárul az a megtiszteltetés, hogy megszervezze a lánybúcsút, akkor itt van minden amit tudnia kell, hogy igazán nagy bulival lephesse meg barátnőjét, mielőtt bekötnék a fejét!

 

Ön, mint a lánybúcsú háziasszonya

Gyakorlatilag bárkiből lehet lánybúcsú-szervező. Ez a feladat gyakran a menyasszony tanújára és a koszorúslányokra hárul, de bárki a kezébe veheti az irányítást, legyen szó rokonról, vagy akár egy olyan munkatársról is, aki úgy érzi, hogy elég közel áll a menyasszonyhoz. A leánybúcsú megszervezéséhez a következő szempontok a legfontosabbak:

- a lánybúcsú helyszíne
- a meghívottak személye
- a lánybúcsú programja és menete


Nézzük hát végig ezeket a szempontokat, mi kell a tökéletes lánybúcső megszervezéséhez!

 

A tökéletes lánybúcsú helyszín: egy budapesti lánybúcsú helyszín

Amennyiben a pár másik fele is tart legénybúcsút a bizalom jelen van a kapcsolatban. A fiúk is mennek erre, a lányok is arra. Mégis, ha nem is akar semmi rosszat tenni, sok félreérthető helyzet alakulhat ki egy mókázásból, de ha csak simán egy őrületes ereszd el a hajamat partit terveznek, akkor sem jó, ha hemzseg az ismerősöktől a környék. Kinek kell az, hogy beleakadjon a főnökébe, esetleg a párja barátaiba alkoholos állapotban? Érdemes hát olyan helyszínt találni, ami jól megközelíthető – mégis rejtettebb helyen van. Tökéletes helyszínt biztosítanak erre a Budai Várban található éttermeink és rendezvényhelyszíneink – ha pedig ennél nagyobb bulira készülnek, a Gozsdu udvarban is számos szuper hellyel várjuk Önöket. Helyszíneinkről ITT olvashat többet. Személyre szabott javaslatért kérjük, töltse ki az alábbi formot! Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Kiket érdemes meghívni a lánybúcsúra?

A lánybúcsúk általában nagyon szűk körű események, és a legtöbb esetben legfeljebb 10-20 főt érdemes összehívni rájuk, amibe a menyasszony is beletartozik. Nem muszáj kizárólag az esküvőre meghívottak közül válogatni, de a kellemetlenségek elkerülése végett próbáljon olyanokat összeírni, akik, még ha nem is hivatalosak az esküvőre, nem sértődnének meg emiatt. 

 

Válasszon egy megfelelő időpontot

Felejtse el az esküvő előtti éjszakát! Az utolsó dolog, amire a menyasszony a nagy napon vágyik, az egy intenzív fejfájás és rosszullét – márpedig ez egy jól sikerült lánybúcsú után szinte borítékolható. Így is éppen elég ideges lesz, szóval nem kell, hogy emiatt is aggódnia kelljen. Az esküvőt megelőző napok gyakran próbákkal vannak tele, ezért ez az időszak kilőve, főleg akkor, ha az esküvő nem abban a városban vagy faluban kerül megrendezésre, ahol a menyasszony lakik. A biztonság kedvéért tehát legalább két héttel a nagy nap előtt érdemes letudni a lánybúcsút, de az sem baj, ha sokkal hamarabb kerítenek sort erre az eseményre. 

 

Mennyibe kerül egy lánybúcsú?

Függően attól, hogy mit terveznek csinálni, érdemes már a szervezés elején tisztázni az anyagiakat. Ha például nálunk szeretnék a leánybúcsút megtartani egy zártkörűsített helyen, akkor beszélje meg a többi meghívottal, hogy össze tudják-e dobni a terembérlésre a pénzt közösen. Természetesen a menyasszonynak ez a nap egy fillérjébe sem szabad, hogy kerüljön, szóval őt ne írja a fizetők listájára! A lényeg pedig a gesztus: nem éri meg pénzügyi szakadékba dobni egy rakat embert csak ezért! Ahány ember, annyi italt kell venni. Ezért sokkal egyszerűbb egy étteremben, bárban, hotelben megtartani a lánybúcsút, mivel mindenféle ital megvásárlása többe kerülne, mintha mindenki magának fizeti, pont azt, amit szeretne.  Természetesen igény szerint előre bekészített italcsomaggal is számolhatnak.

 

A meghívás menete

Vannak, akik boltban vásárolnak meghívókat, mások saját maguk készítik el őket otthon, és vannak olyanok, akik egyszerűen csak körbetelefonálják a búcsúztatókat, vagy létrehoznak egy külön Facebook-chatet a meghívottak számára. Mindez attól függ, hogy milyen jellegű búcsúztatót szeretne rendezni barátnőjének. A lazább, baráti szórakozáshoz nem feltétlenül szükséges külön meghívókat készíteni, de ha egy koncert, mozi, vagy más pénz- vagy időfüggő esemény is szerepel a programok között, akkor érdemes hivatalos visszajelzéseket kérni a meghívottaktól. 

 

Ajándékok lánybúcsúra?

A lánybúcsú elsősorban nem az ajándékokról szól, de ez nem jelenti azt, hogy tilos lenne így kedveskedni a menyasszonynak. A búcsúztató nagy előnye, hogy sokkal intimebb vagy egyszerűen bolondos ajándékokat is átnyújthattok a menyasszonynak. Ezek az ajándékok akár egy előre lebeszélt témához is kapcsolódhatnak, de a klasszikus édességes megoldással sosem lehet melléfogni!

 

A lánybúcsú lényege

Legyen kreatív! A cél egy felejthetetlen nap vagy éjszaka a menyasszony számára. A lehetőségek listája egyszerűen végtelen: egy koncert, egy strandos buli, egy éttermi beszélgetés, egy kis szórakozás a szálloda rendezvénytermében akár meghívott DJ segítségével, vagy hangulatos porgramok rendezvényszervezők segítségével.  A lényeg, hogy együtt legyetek, és aktívan teljen ez az buli. Amennyiben nálunk, a a Zsidai csoport helyszíneinek egyikén tartják meg a lánybúcsút, szívesen segítünk programjavaslatokkal is. Kapcsolódó

Esküvő étteremben

Esküvő étteremben? Ezt a 15 kérdést ne felejtse el feltenni, mielőtt...

Azonban még akkor is igen körültekintőnek kell lennie az ifjú párnak, ha esküvőjüket étteremben tartják. Valójában szinte minden étterem megfelelő lehet egy esküvői vacsorára egy jó szakember gárdával és rugalmas hozzáállással – akkor, ha azt a menyasszony épp úgy álmodta meg. Azért jobb, ha a szervezés során nem érnek meglepetések! 

Tovább
Hasznos tippek, hogy tökéletes legyen a gyerekzsúr

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

A gyerekzsúrok remek élményeket nyújtanak a kisgyermekek számára, így szülőként ha van rá lehetőségünk, érdemes energiát fektetni egy-egy barátokkal, ajándékokkal és persze sütikkel teli eseménybe a kicsik örömére. De mi kell egy nagyobb szabású gyerekzsúr sikeréhez? Adunk néhány hasznos tippet és tanácsot a választandó helyszínekről és arról, hogy mi mindenre érdemes ügyelni!  

Tovább
Esküvő Budán: szervezési tippek egy budai esküvőhöz

A tökéletes esküvő Budán

Egy esküvő Budán számos lehetőséget tartogat azok számára, akik egy igazi meseszerű menyegzőt képzeltek el, egy igazán különleges helyszínen. A következőkben bemutatjuk, hogy hol érdemes megtartani a polgári esküvőt, az esküvő után vacsorát, illetve mire érdemes figyelni a dekoráció és a ruha kiválasztásakor! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria