Rendezvény ajánlatkérés

Kis esküvői vacsora helyszínek Budapesten – mutatjuk a legnépszerűbb éttermeinket!

Kis esküvői vacsora helyszínek Budapesten – mutatjuk a legnépszerűbb éttermeinket!

Kis esküvői vacsora helyszínt keresel Budapesten? Mutatjuk a legjobb esküvői éttermeinket kis létszámú rendezvényekre! Legyen a Te esküvőd is álom-szerűen gyönyörű, egyedi helyszínen!

Esküvői vacsorád szűk családi, vagy épp baráti körben képzeled el? Fedezd fel a legnépszerűbb kis esküvői vacsora helyszíneinket Budapesten, és találd meg álmaid esküvőhelyszínét velünk!

Van, aki világra szóló lagzit tervez, és van, aki a szűk családi, baráti körben szeretné megünnepelni élete Nagy Napját. Mindkettőnek megvannak az előnyei, most azonban azokhoz szólunk, akik nem vágynak többszáz főre az esküvőjükön – és az utána lévő esküvői vacsorán. 


Amennyiben Te is ilyen kisebb létszámú esküvőt szervezel, és még nem találtad meg a tökéletes kis esküvői vacsora helyszínt Budapesten, akkor engedd meg hogy bemutassuk legnépszerűbb éttermeinket és különtermeinket erre az alkalomra! 


Változatos stílusú helyszíneink között biztosan Te is megtalálod kedvenced – sőt ha szeretnéd, segítünk is ebben. Nincs más dolgod ehhez, mint az alábbi form kitöltésével felvenni velünk a kapcsolatot, és elmesélni kollégáinknak, hogy milyen esküvőt álmodtál meg! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Ha pedig szeretnél inkább még egy kicsit tájékozódni a lehetőségeidről, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb kis esküvői vacsora helyszíneinket Budapesten. 

 

Egy romantikus, kifinomult kis esküvői vacsora helyszín Budapesten a Budai Várnegyedben: a Pierrot

Pierrot éttermünk már a kezdetektől fogva híres arról, hogy milyen sokan választják romantikus hangvételű eseményekre. Ezek a falak számos eljegyzést, eljegyzési bulit és esküvőt láttak már, és ez nem véletlen.


A kifinomult elegancia itt egyfajta lezser, barátságos hangulattal társul – amelyet az élő zongoraszó tesz még kellemesebbé. Ráadásul ha szabadtéri esküvői vacsorát álmodtál meg, itt az is megvalósítható: hiszen a Pierrot egy zárt kerthelyiséggel is rendelkezik, ahol páratlan zöldövezetben, romantikus hangulatban ünnepelhettek!

 

Ismerd meg jobban a Pierrot éttermet mint kis esküvői vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva.
 

 

Családias, meghitt hangulatú kis esküvői vacsora helyszín Budapesten: a Pest-Buda Bistro-ban

A nagymama konyhájából áradó illatok… A kellemes, barátságos, családias hangulat ami a szülői házat jellemezte, mégis elegáns formában… Van ennél otthonosabb helyszín?


A Pest-Buda Bistro pedig éppen ezt szolgálja: egy kellemes, családias hangulatú kis esküvői vacsora helyszínt Budapesten, ahol a család együtt lehet, ahol jókat ehettek, és akár zártkörűen is ünnepelhettek! Amennyiben a kis esküvői vacsorát szűk családi körben képzelted el, mindenképp ajánljuk figyelmedbe ezt a helyszínünket.

 

Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint kis esküvői éttermet Budapesten IDE kattintva! 

 

Egy vérbeli vagány, bulis kis esküvői vacsora helyszín Budapesten: a Spíler Shanghai Secret Bar-jában

Van, aki a klasszikus romantikát, van, aki a családias hangulatot keresi az esküvői vacsora helyszínen – és van, aki a vidámságot, a bulit preferálja. 


Ha Te inkább ezutóbbi csoportba tartozol, és kis esküvői vacsora helyszínként egy olyan éttermet képzeltél el, amely a vacsora után átalakulhat táncparketté, megjelenhet a DJ és a koktélok, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja a Gozsdu udvarban szeretettel vár! Vagány családoknak, a széles haveri körnek, és Nektek – egy igazi bulihelyszín az esküvői vacsorához, a belvárosban.

 

Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-ját mint kis esküvői vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Egy stílusos és vagány kis esküvői vacsora helyszín Budapesten: a Baltazár Grill-ben

… és persze van, aki a fentieket egyesítve képzeli a kis esküvői vacsorát. Legyen stílusos, legyen zártkörű, egy csipetnyi romantikával és egy adag lazasággal egybekötve. Ha Te is egyetértesz ezzel, ajánljuk figyelmedbe a Baltazár Grill éttermet, ahol ezek egyesülnek. A Budai Várnegyed elszeparált részén található éttermünk macskaköves terasza, stílusos belső tere Téged is elvarázsol majd! 


Ismerd meg közelebbről a Baltazár Grill-t mint kis esküvői vacsora helyszínt Budapesten IDE kattintva! Kapcsolódó

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb...

A legtöbb nő gyermekkora óta álmodozik arról, hogy milyen is lesz pontosan a Nagy Nap…. Esküvőnk napjának pedig a lehető legszebb helyszínt képzeljük el: egy idilli környezetet, egy csodálatos helyet, amely pontosan illik a megálmodott stílushoz, az ifjú pár elképzeléseihez.

Tovább
Kis esküvő a Budai várban

Kis esküvő a Budai várban – mutatjuk a legjobb vacsorahelyszíneinket!

Életed nagy napja különleges helyszínt kíván meg – és vajon mi lehet különlegesebb fővárosunkban és környékén, mint a páratlan szépségű Budai Vár? Ismerd meg legszebb esküvői helyszíneinket és éttermeinket ezen a környéken, és ünnepeljétek nálunk a Nagy Napot! 

Tovább
Eljegyzési buli Budapesten

Eljegyzési buli Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket és...

Feltette a nagy kérdést, és Te igent mondtál? Szeretettel gratulálunk! Ünnepeljétek meg ezt a nagyszerű eseményt egy eljegyzési bulival Budapesten, méltó környezetben a családdal, vagy épp a barátokkal. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria