Osztálytalálkozó Budapesten – ezekre ügyeljen a szervezésnél!

Osztálytalálkozó Budapesten – ezekre ügyeljen a szervezésnél!

Önre jutott a megtisztelő feladat, hogy megszervezze a soron következő osztálytalálkozót Budapesten? Nyűgözze le volt osztályát, szervezzen egy tökéletes osztálytalálkozót! Hogy segítsünk benne, összefoglaltunk néhány hasznos tippet a szervezéshez.

Ha még csak néhány éve volt az érettségi vagy a záróvizsga, akkor valószínűleg ez nem olyan nagy feladat. Előfordul azonban, hogy az évek során szétszéled az osztály… többen külföldre költöztek, más megyében élnek már vagy éppen sajnálatos módon már elhaláloztak. Egy jó osztálytalálkozón mindenkinek ott kell lennie, akinek csak van rá lehetősége! Éppen ezért az egyik legfontosabb feladata ha osztálytalálkozót szervez Budapesten, hogy mindenkit fel tudjon kutatni.


Erre az egyik legegyszerűbb módszer a közösségi médiában keresgélni – a legtöbben ugyanis minden korosztályból megtalálhatóak itt. Amennyiben van kivétel, nagyon valószínű, hogy valaki más – akit elért – tudja hollétüket!

Így értesítheti a régi csapatot az osztálytalálkozóról

Nagyon valószínű, hogy nem fog találni egy egységes értesítési módon, amelyen mindenkit elér. Ez az egyik legnehezebb feladat egy osztálytalálkozó szervezésekor: lesz, akit telefonon, akit e-mailen vagy a közösségi médiában, de olyan is lesz akit csak levélben fog tudni elérni. Minden esetre ne adja fel: az osztálytalálkozó Budapesten csak akkor lesz tökéletes, ha mindenki ott van!


Ha a korosztály és a régi osztálytársak aktivitása engedi, érdemes a közösségi médiában egy közös csoportot létrehozni a szervezkedésre.

 

Az osztálytalálkozó helyszín Budapesten – milyen a tökéletes hely?

Amennyiben sikerült összegyűjteni a régi csapatot, a helyszínválasztás következik az osztálytalálkozók szervezésekor. Egyszerű feladatnak tűnik, ám itt rengeteg, más és más életvitellel, stílussal rendelkező embernek kell megfelelnie: éppen ezért érdemes ebben nem egyedül dönteni, és alaposan megfontolni, mielőtt lefoglalja az osztálytalálkozó helyszínt Budapesten!

 

Ha szeretné, az alábbi form kitöltésével felveheti a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek megtalálni a tökéletes osztálytalálkozó helyszínt Budapesten!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 


Az alábbiakat mindenképp vegyék számításba az osztálytalálkozó helyszín kiválasztásakor:

-    Lehetőség szerint legyen könnyen megközelíthető mindenki számára. Természetesen minden osztálytalálkozón előfordul, hogy valaki messzebb él már – mégis igyekezni kell egy olyan központi helyszínt találni, ami mindenki számára elérhető!


-    Az osztálytalálkozó helyszínének passzolnia kell mindenki ízléséhez. Ez ugyan szinte teljesen lehetetlen, mégis törekedni kell rá, hogy mindenki megtalálja számításait: nem érdemes például osztálytalálkozóra olyan egyedi éttermet választani, ahol csak egy típusú étel van (ilyenek a steak bar-ok, sushi bar-ok).


-    Az osztálytalálkozó helyszínének kiválasztásában nagy szerepet játszik a létszám. Inkább több asztalt foglaljon, mint kevesebbet!

 

Amennyiben még nem találta meg a tökéletes éttermet, engedje meg, hogy bemutassuk legjobb helyszíneinket. Ide kattintva találja kínálatunkat: osztálytalálkozó helyszín Budapesten


Osztálytalálkozó Budapesten – programok és ötletek az estére

Attól függően, hogy milyen rég találkoztak a régi osztálytársak, a beszélgetés néha ellaposodhat. Nem mindenhol van meg a közös valóság, bár persze ez sem törvényszerű. Mindenesetre az osztálytalálkozó szervezésekor érdemes programokkal, emlékekkel is készülni a vacsora utánra!
Lehetnek ezek akár előkeresett emlékek, vagy épp egy prezentáció is a régi képekből. Kérje fel a szervezés során aktívnak bizonyuló volt osztálytársait is, hogy hozzanak magukkal valami vicces, vagy éppen megható emléket!
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner