Rendezvény ajánlatkérés

Sajtótájékoztató Budapesten: íme a legjobb helyszín!

Sajtótájékoztató Budapesten: íme a legjobb helyszín!

Sajtótájékoztatót szervez Budapesten? Kezdje a tökéletes helyszín kiválasztásával! Fedezze fel a Spíler Buda adottságait, amely tökéletes sajtótájékoztató helyszínné teszi ezt az éttermünket.

A sajtótájékoztató rendkívül fontos esemény, ahol az első benyomás, a nívós környezet igen fontos szempont a megítélés során. Éppen ezért, a tökéletes sajtótájékoztató helyszín kiválasztása elsődleges a szervezés során! Ismerje meg ígéretes helyszínünket, a Spíler Budát, amely tökéletes hátteret biztosít eseményének. 

Kérdése van, vagy szeretne személyre szabott ajánlatot kapni? Az alábbi form kitöltésével léphet kapcsolatba kollégáinkkal, akik készséggel segítenek a sajtótájékoztató megszervezésében Budapesten! 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

A jó sajtótájékoztató felejthetetlen

Tudjuk, mennyire fontos egy sajtótájékoztató megszervezése során, hogy minden a helyére kerüljön – és a sajtó minden munkatársa elégedetten, élményekkel feltöltődve távozzon emlékezetes eseményéről. Ha sikerül elérnie ezt a jó benyomást, ha a budapesti sajtótájékoztatóról hazaérve a meghívottak mosolyogva emlékeznek vissza a rendezvényre, nyert ügye van és szinte biztos, hogy hatalmas visszhangja is lesz. 

 

A szervezés folyamata azonban nem feltétlen könnyű, hiszen itt minden részletnek passzolnia kell. 

 

Felejtse el a klasszikusat, a megszokottat! A Spíler Buda ennél többet kínál sajtótájékoztató helyszínként Budapesten

A média munkatársai számára a sajtótájékoztatók Budapesten szinte mindennapi eseménynek számítanak. Számtalan ilyen meghívást kapnak a sajtóreggeliktől a komplex sajtótájékoztatókig, így nem árt, ha Ön valamivel kitűnik a tömegből. 

 

Lehet ez a különbség egy jó program, egy kedves ajándék, trendi étel- és italkínálat – vagy éppen egy modern, vagány sajtótájékoztató helyszín is. Vagy akár ez mind egyben. 

 

A Spíler Buda a maga trendi, vagány és lendületes stílusával biztosítja, hogy a sajtótájékoztató egy olyan helyszínen kerüljön megrendezésre, amelyre már az érkezés – sőt, a meghívó olvasásának pillanatában – felkapják a fejüket meghívottjai! 

 

A tökéletes sajtótájékoztató helyszín Budapesten: a Spíler Buda

A Spíler Buda a belvárosi élet lüktető ritmusával, a marbellai tengerpart hangulatával várja vendégeit a budai hegyek lábánál, már sajtótájékoztatókra is.

 

Ezen a helyen megelevenedik a rock – a maga vagány, és lendületes stílusában. Ezen a helyen a sajtótájékoztató nem egy unalmas, újabb program, hanem maga az élmény! A jó megközelíthetőség, a parkolási lehetőség, az egyedülálló stílus és a város legjobb steak-jei, bisztrótáljai együtt olyan hátteret biztosítanak sajtótájékoztatójának, amely nagyot lendíthet céljai elérése felé. 

 

Sajtótájékoztató Budapesten: reggel vagy délben, esetleg este? Lehetséges.

A Spíler Budába bármikor érkezhetnek, mindig tudunk a napszaknak megfelelően olyan életérzést teremteni, amely lenyűgözi majd a résztvevőket.

 

Természetesen ez az étel- és italkínálatot is érinti. Reggelente high-end kávé specialitásokkal és kézműves péksüteményekkel várhatja a sajtó munkatársait, délben és este pedig személyre szabott kínálattal, az Ön ízlése szerint és a Spíler minőségi követelményeinek megfelelően összeállított fogásokkal köszöntheti meghívottjait. 

 

Fedezze fel a Spíler-élményt, sajtótájékoztatóján is! 

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kívánsága is van a sajtótájékoztató kapcsán. Igyekszünk a lehető legrugalmasabban állni a kérésekhez: nagyszerű helyszínünk adott, a további siker már csak Önön múlik! Kapcsolódó

Étterem születésnapra

Étterem születésnapra? Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapi...

A születésnapok minden ember életében jelentős fordulópontok, amelyek megérdemlik, hogy méltóképpen ünnepeljük meg őket! Ha Te is születésnapi ünnepséget szerveznél barátodnak, szerettednek vagy épp párodnak, és a tökéletes éttermet keresed a születésnapi vacsora megtartásához, az alábbiakban megtalálod a legjobb szülinapi éttermeinket és rendezvényeket. 

Tovább
Osztálytalálkozó helyszín

Osztálytalálkozó helyszín: mutatjuk a legjobb osztálytalálkozó...

Az osztálytalálkozó szervezése nem könnyű feladat, hiszen akár 30-40 emberrel is kalkulálnod kell. Mindenki igényeire ügyelni, mindenki stílusához, étkezési szokásaihoz alkalmazkodni – de egyáltalán, mindenkit felkutatni is kihívást jelentő feladat lehet! Ha mégis elvállaltad ezt a hálás feladatot, egy biztos: az egyik legfontosabb lépés, hogy megtaláld a megfelelő osztálytalálkozó helyszínt. Ha pedig Budapesten tartanátok ezt az eseményt, jó hírünk van! Számos éttermünk és rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésedre különböző stílusban, és még a választásban is segítünk, ha szeretnéd!

Tovább
Szülinapi buli Budapesten

Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit...

A szülinap minden ember életében évről évre az a nap, ami csak róla szól: összegyűlnek a barátok, a rokonok és szeretteink, akikkel együtt ünnepelhetjük meg, hogy ismét eltelt egy év. Az ilyen fordulók különleges alkalmak, és nagyon fontos, hogy méltóképp emlékezzünk meg róluk: már pedig mi lehet emlékezetesebb, mint egy meglepetés szülinap Budapesten, egy szuper helyen, szuper emberekkel és programokkal? 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria