Rendezvény ajánlatkérés

Sajtótájékoztató Budapesten: íme a legjobb helyszín!

Sajtótájékoztató Budapesten: íme a legjobb helyszín!

Sajtótájékoztatót szervez Budapesten? Kezdje a tökéletes helyszín kiválasztásával! Fedezze fel a Spíler Buda adottságait, amely tökéletes sajtótájékoztató helyszínné teszi ezt az éttermünket.

A sajtótájékoztató rendkívül fontos esemény, ahol az első benyomás, a nívós környezet igen fontos szempont a megítélés során. Éppen ezért, a tökéletes sajtótájékoztató helyszín kiválasztása elsődleges a szervezés során! Ismerje meg ígéretes helyszínünket, a Spíler Budát, amely tökéletes hátteret biztosít eseményének. 

Kérdése van, vagy szeretne személyre szabott ajánlatot kapni? Az alábbi form kitöltésével léphet kapcsolatba kollégáinkkal, akik készséggel segítenek a sajtótájékoztató megszervezésében Budapesten! 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

A jó sajtótájékoztató felejthetetlen

Tudjuk, mennyire fontos egy sajtótájékoztató megszervezése során, hogy minden a helyére kerüljön – és a sajtó minden munkatársa elégedetten, élményekkel feltöltődve távozzon emlékezetes eseményéről. Ha sikerül elérnie ezt a jó benyomást, ha a budapesti sajtótájékoztatóról hazaérve a meghívottak mosolyogva emlékeznek vissza a rendezvényre, nyert ügye van és szinte biztos, hogy hatalmas visszhangja is lesz. 

 

A szervezés folyamata azonban nem feltétlen könnyű, hiszen itt minden részletnek passzolnia kell. 

 

Felejtse el a klasszikusat, a megszokottat! A Spíler Buda ennél többet kínál sajtótájékoztató helyszínként Budapesten

A média munkatársai számára a sajtótájékoztatók Budapesten szinte mindennapi eseménynek számítanak. Számtalan ilyen meghívást kapnak a sajtóreggeliktől a komplex sajtótájékoztatókig, így nem árt, ha Ön valamivel kitűnik a tömegből. 

 

Lehet ez a különbség egy jó program, egy kedves ajándék, trendi étel- és italkínálat – vagy éppen egy modern, vagány sajtótájékoztató helyszín is. Vagy akár ez mind egyben. 

 

A Spíler Buda a maga trendi, vagány és lendületes stílusával biztosítja, hogy a sajtótájékoztató egy olyan helyszínen kerüljön megrendezésre, amelyre már az érkezés – sőt, a meghívó olvasásának pillanatában – felkapják a fejüket meghívottjai! 

 

A tökéletes sajtótájékoztató helyszín Budapesten: a Spíler Buda

A Spíler Buda a belvárosi élet lüktető ritmusával, a marbellai tengerpart hangulatával várja vendégeit a budai hegyek lábánál, már sajtótájékoztatókra is.

 

Ezen a helyen megelevenedik a rock – a maga vagány, és lendületes stílusában. Ezen a helyen a sajtótájékoztató nem egy unalmas, újabb program, hanem maga az élmény! A jó megközelíthetőség, a parkolási lehetőség, az egyedülálló stílus és a város legjobb steak-jei, bisztrótáljai együtt olyan hátteret biztosítanak sajtótájékoztatójának, amely nagyot lendíthet céljai elérése felé. 

 

Sajtótájékoztató Budapesten: reggel vagy délben, esetleg este? Lehetséges.

A Spíler Budába bármikor érkezhetnek, mindig tudunk a napszaknak megfelelően olyan életérzést teremteni, amely lenyűgözi majd a résztvevőket.

 

Természetesen ez az étel- és italkínálatot is érinti. Reggelente high-end kávé specialitásokkal és kézműves péksüteményekkel várhatja a sajtó munkatársait, délben és este pedig személyre szabott kínálattal, az Ön ízlése szerint és a Spíler minőségi követelményeinek megfelelően összeállított fogásokkal köszöntheti meghívottjait. 

 

Fedezze fel a Spíler-élményt, sajtótájékoztatóján is! 

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, bármilyen kívánsága is van a sajtótájékoztató kapcsán. Igyekszünk a lehető legrugalmasabban állni a kérésekhez: nagyszerű helyszínünk adott, a további siker már csak Önön múlik! Kapcsolódó

Partnertalálkozó Budapesten

Partnertalálkozó Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeinket!

A partnertalálkozó szervezése nagy felelősséggel jár, hiszen az esemény végkimenetele sokban múlik az emlékezetessé tett esten. Az első benyomás pedig néhány perc alatt kialakul: ha egy felejthetetlen, élményekben gazdag partnertalálkozót szervezel, nagyobb esélyed van a sikerre is! Azt, hogy milyen benyomást keltesz partnereidben pedig nagyban meghatározza a kiválasztott partnertalálkozó helyszín is… Éppen ezért, engedd meg hogy bemutassuk a legnépszerűbb partnertalálkozó helyszíneinket, éttermeinket szerte Budapesten! 

Tovább
Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria