Rendezvény ajánlatkérés

Családi nap Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Családi nap Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Céges családi napot szervezne Budapesten munkatársainak, partnereinek? Fedezze fel a legjobb budapesti rendezvényhelyszíneket céges családi napokhoz nálunk!

Egy üzlet sikere nagy mértékben múlik azon, hogy a kollégák, a partnerek milyen jól tudnak együttműködni, milyen a kapcsolat közöttük, és hogy megtalálják-e a közös hangot. Ennek érdekében számos erőfeszítést tehetünk cégvezetőként vagy HR-es kollégaként akár a hétköznapokban is, nem árt azonban ennél egy kicsit tovább gondolni a kapcsolatépítést, és alkalmanként akár nagyobb volumenű összejövetelekkel kiegészíteni a hétköznapi törekvéseket. 

Egy-egy céges party, összejövetel sokat lendíthet a belső kommunikáció hatékonyságán, de csak ha jól csináljuk! A szervezéskor minden esetben arra érdemes koncentrálni, hogy a kollégák milyen programokat, eseményeket látnának szívesen – mi az, amiben szeretnének részt venni, ami élveznének. Ha igazán jól érzik magukat a céges rendezvényeken, és ezek rendszeresen megszervezésre kerülnek, az akár sokszorosan is visszahozhatja a szervezés árát hatékonyságban!

 

Szeretné megszervezni a tökéletes családi napot Budapesten? Kollégáink mindenben a segítségére lesznek! Kérjük, az alábbi form kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy belevághassunk együtt az év legizgalmasabb családi napjának szervezésébe! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Helyszínt keres a családi napnak Budapesten? Ismerje meg a legjobb rendezvénytermeinket, éttermeinket családi napokra! 

Vagány családi nap Budapesten, a Spíler Budában

A Spíler Buda a budai hegység lábainál, a MOM Parkban várja kedves vendégeit a maga vagány, trendi stílusával. Ez az éttermünk csak nemrég nyílt meg, de máris szinte mindenki szívébe belopta magát étteremként éppúgy, mint rendezvényhelyszínként. A hatalmas tágas tér tökéletesen alkalmas céges családi nap szervezésére Budapesten, hiszen akár az egész étterem átalakítható – kiszolgálva az Ön kollégáinak igényeit! 

 

További információkért a Spíler Budáról mint családi nap helyszínről kattintson IDE.

 

Hangulatos, kellemes családi nap Budapesten, a Jamie’s Pizzeriában

Jamie Oliver méltán híres pizzériája egy olyan gyerekbarát környezetet ígér, ahol az egész család kiválóan szórakozhat. Míg a felnőtteket speciális, finom ételek várják, addig a gyerekeket az ő kedvenceikkel szolgálhatjuk ki: tudjuk ugyanis, hogy a különleges alapanyagok, a speciális eljárások nem tartoznak a kicsik kedvencei közé. 

 

Ha szeretne többet megtudni a Jamie’s Pizzeriáról mint céges családi nap helyszínről, kérjük kattintson IDE.

 

Otthonos hangulatú családi nap Budapesten, a Pest-Buda Bisztróban

Attól függően, hogy milyen típusú bulikat részesítenek előnyben a kollégák lehet, hogy egy visszafogottabb, kellemes, otthonos hangulatú családi napra lesz szükségük. a Pest-Buda Bisztró a maga családias hangulatával, a kockásterítős megjelenésével és a nagymama házias fogásaival tökéletes választás, ha egy kisebb létszámú családi napot szervez, és programként csupán egy kellemes, beszélgetéssel eltöltött ebédre gondoltak. 

 

Tudjon meg többet a Pest-Buda Bisztróról, mint céges családi nap helyszínről ITT.

 

De miért családi nap? 

Természetesen az elsődleges célunk a céges családi napokhoz hasonló események létrehozásakor, hogy a kollégák, partnerek egymással ismerkedjenek jobban össze, köztük fejlődjön a kapcsolat, a kommunikáció.

 

Mit keres akkor ott az egész család?

 

Végtelenül egyszerű. Az emberek kommunikációjának alapja, hogy egy közös valóságban éljenek. Legyen téma, legyenek közös emlékek. Márpedig vállalaton belül sem lehet csupán üzleti témákra szorítkozni a kommunikáció során, hiszen az sosem lesz olyan élő, mint ha a kollégák mintegy barátként, vagy legalábbis kedves ismerősként dolgoznak együtt. 

 

Éppen ezért a családi nap szervezése kifejezetten  jó ötlet lehet, akár hagyomány-szerűen, minden évben. A kollégák családi körben jobban kiengedhetik a gőzt, megismerhetik egymás hátterét, barátságokat köthetnek – és ami szintén nagyon fontos: az esemény kapcsán nem kell attól tartanunk, hogy egy-egy családi programba rondítunk bele. 

 

Mert ezt a tényezőt sem szabad szem előtt hagyni. Amikor céges rendezvényt szervezünk, és az esetleg munkaidőn túlnyúlik, akkor szinte biztos, hogy a kollégák családdal töltött idejével is játszunk, ami lássuk be, még a legjobb munkahely esetén is visszatetsző lehet. 


 Kapcsolódó

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb...

A munkamorál, a csapatmunka fenntartása érdekében egy cégvezető – vagy éppen HR munkatárs – számára fontos gondoskodni arról is, hogy a munkatársak néha összeverődjenek. A különböző csapatépítő jellegű tevékenységek rendkívül hatékonyan segítik elő a kollégák kapcsolati rendszerének kialakulását, így hosszú távon nagyszerű befektetésnek is minősülnek – hiszen ha egy munkatárs szereti a kollégáit, főnökségét és munkahelyét, ha számos közös emlék fűzi őt a vállalathoz, úgy sokkal lojálisabbá válik és teljesítménye is nagyban megnőhet.

Tovább
Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Karácsonyi ajánlatok: céges karácsonyi vacsora Budapesten, a legjobb...

2020 egy bonyodalmakkal teli, nehéz év volt sokunk számára. Munkatársaid, lojális kollégáid megérdemlik a törődést! Fedezd fel céges karácsonyi vacsora ajánlatainkat Budapesten, és lepd meg őket egy csapatépítővel egybekötött céges vacsorával az ünnepek alkalmából, az év lezárását ünnepelve! 

Tovább
Rendezvényhelyszínek Budapest

Rendezvényhelyszínek Budapest: mutatjuk a legjobb helyszíneket minden...

Rendezvényhelyszínt keresel Budapesten? Akár privát, akár céges party a cél: változatos stílusú éttermeink és rendezvénytermeink között biztosan megtalálod, amit keresel!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria