Szendvicsparty

Szendvicsparty

Mit jelent a szendvicsparty kifejezés a rendezvényszervezésben? Milyen esetekre ajánljuk a szendvicsparty szervezését? Szakszótárunkban a rendezvényszervezéshez, rendezvényhelyszínekhez kapcsolódó kifejezéseket gyűjtjük össze és magyarázzuk meg!

Szendvicsparty


A szendvicsparty mint fogadás típus a legtöbb esetben, a kávészünethez hasonlóan szakmai jellegű, információk vagy tudásanyag átadására szolgáló rendezvényeken, péládul oktatások, tréningek alkalmával kerül előtérbe.

 

A szendvicsparty eltérően a kávészünettől egy hosszabb időtartamú, általában 1-1,5 órás esemény a főétkezések ideje alatt, amely alkalmával a részt vevők eszmecseréjére is lehetőség van.

 

A szendvicsparty alkalmával hagyományosan előre elkészített szendvicseket, salátákat, aprósüteményeket készítünk elő koktél- és büféasztalokra, amelyekből a vendégek szabadon választhatnak és állófogadás keretén belül fogyaszthatják. A szendvicsparty esetében az italok italpultból választhatóak, a kávészünethez hasonlóan a kávé felszolgálásához célszerű egy, a gép kezeléséhez hozzáértő embert dedikálnunk.


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café