Rendezvény ajánlatkérés

Tejfakasztó buli Budapesten: ismerd meg Tomiék történetét!

Tejfakasztó buli Budapesten: ismerd meg Tomiék történetét!

Bővül a család! Ez az örömteli pillanat az egész család, és a baráti kör számára is különleges élmény lehet. Gondolkodtatok már tejfakasztó buli tartásán? Tomiék igen, mutatjuk is a részleteket!


A kismama és a baba születés előtt, és azt követően is rengeteg hasonló hagyományban részesülhet. A babaváró bulitól kezdve a babaköszöntőig rengeteg esemény övezi a kicsi érkezését, és ilyenkor az apáról sem érdemes megfeledkezni! 

Tejfakasztó buli Budapesten: egy kedves hagyomány az újdonsült apának

A tejfakasztó buli pedig éppen a férfiak számára nyújt lehetőséget arra, hogy a kicsi érkezését megünnepeljék, és a barátok, rokonok köszönthessék az újdonsült apukát. 


Ez nem újkeletű szokás, bár kétség sem férhet hozzá hogy az évek során a tejfakasztó buli nagyban átalakult: gyakran a család és a baráti kör férfi tagjai egy hangosabb, bulisabb, akár italozós estét szerveznek ezen alkalomra. Bár a hagyományok szerint a tejfakasztó buli a születés utáni első napokban – amikor az anyuka még a kórházban van a babával – kerül megrendezésre, ám napjainkban a legtöbb leendő szülő már előre gondolkodik, és szervezett party keretén belül rendezi meg ezt az ünnepséget.


Így tettek Tomiék is, akik már a baba érkezése előtt néhány héttel lefoglalták a Spíler Shanghai Secret Bar-ját egy kiadós bulira! És hogy hogy sikerült Tomi tejfakasztó bulija? Annyit elárulhatunk, hogy nagyszerűen – ha valóban ezen múlna az anyuka „bősége”, a kicsi biztosan nem maradna tej nélkül! 
 

Tejfakasztó buli Budapesten: Tomiék bulijának részletei

A tejfakasztó bulira rendelt italbekészítés

A gyermek születése alkalmából Tomi 30 barátját invitálta meg egy szuper hangulatú tejfakasztó bulira, amelyet a Spíler Shanghai Secret Bar-jában rendeztünk meg számukra.
A zártkörű rendezvényen céljuk az est hangulatának megalapozása volt, amelyre a szervező barátai részére kedvenc pezsgőjéből és whiskey-jéből kért bekészítést a különterembe, a további fogyasztást pedig mindenki saját maga állta amellett, hogy természetesen az újdonsült apát is meghívták több „körre”. 
 

Ételek a tejfakasztó bulin

Természetesen egy jó alapozás nem telhet el finom falatok nélkül. Tomi kérésére az esemény második órájában – a welcome drinkeket és az első köröket követően – szűkített étlappal készültünk.


A szűkített étlap tökéletes megoldás olyan rendezvényeken, ahol a vendégsereg ízlésében vagy nem vagyunk teljesen biztosak, vagy nagyon sokféle étellel kellene készülni az esetleges allergiák, étkezési szokások miatt – ilyenkor a vendégek egy szűkített, néhány fogásos étlapról választhatják ki a nekik megfelelő ételeket.

 

Az alapozás után indulhat a tejfakasztó buli!

Az ételek és italok elfogyasztása után Tomiék úgy döntöttek, nyakukba veszik a várost. Erre a Spíler Shanghai tökéletesen alkalmas, hiszen a Gozsdu udvarban foglal helyet, számos nagyszerű szórakozóhely közvetlen közelében! 

 

Gratulálunk Tomi és Edina, sok boldogságot, egészséget, mosolygós babaéveket kívánunk! :)

 

 

Persze az est vége ízlés kérdése: amennyiben Ti inkább szeretnétek egy zártkörű rendezvényen megünnepelni a tejfakasztó bulit, ennek sincs akadálya! A Spíler Shanghai Titkos termében akár DJ-vel is szórakoztathatod vendégeidet! 

 

Ha szeretnéd Te is nálunk tartani tejfakasztó bulid vagy más rendezvényed, az alábbi form kitöltésével kérheted személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

 Kapcsolódó

Házassági évforduló Budapesten

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

Bár hagyományosan a házassági évfordulót a pár egy romantikus vacsora keretein belül, kettesben ünnepli meg, egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten erre az alkalomra szervezett bulik, események is.

Tovább
Eljegyzési party: szervezési tippek, ötletek

Eljegyzési party-t szervezne? Tippek és ötletek egy felejthetetlen alkalomra!

Hát eljött ez a nap is: feltette a nagy kérdést. Hihetetlen öröm ez, hiszen úgy döntöttek: együtt szeretnék leélni az életüket! Az „Igen” után már kezdődhet is a szervezés! Egy hatalmas, élményekkel és örömmel teli utazás ez a nászútig – és tovább… De mivel érdemes kezdeni a menyasszony-létet?

Tovább
Borkóstoló Budapesten: fedezze fel az újvilági borokat a Spíler Budában

Újvilági borkóstoló Budapesten, a Spíler Budában

Szeretné megismerni az újvilági borokat egy felejthetetlen borkóstoló eseményen Budapesten? Tudjon meg többet arról, hogyy az óceán másik oldalán hogyan készítik nedűiket, és milyen szőlőfajtákkal dolgoznak a borászok! A Spíler Buda borkóstoló csomagajánlatában ezt kínáljuk Önnek.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria