Rendezvény ajánlatkérés

Tejfakasztó buli Budapesten: ismerd meg Tomiék történetét!

Tejfakasztó buli Budapesten: ismerd meg Tomiék történetét!

Bővül a család! Ez az örömteli pillanat az egész család, és a baráti kör számára is különleges élmény lehet. Gondolkodtatok már tejfakasztó buli tartásán? Tomiék igen, mutatjuk is a részleteket!

A kismama és a baba születés előtt, és azt követően is rengeteg hasonló hagyományban részesülhet. A babaváró bulitól kezdve a babaköszöntőig rengeteg esemény övezi a kicsi érkezését, és ilyenkor az apáról sem érdemes megfeledkezni! 

Tejfakasztó buli Budapesten: egy kedves hagyomány az újdonsült apának

A tejfakasztó buli pedig éppen a férfiak számára nyújt lehetőséget arra, hogy a kicsi érkezését megünnepeljék, és a barátok, rokonok köszönthessék az újdonsült apukát. 


Ez nem újkeletű szokás, bár kétség sem férhet hozzá hogy az évek során a tejfakasztó buli nagyban átalakult: gyakran a család és a baráti kör férfi tagjai egy hangosabb, bulisabb, akár italozós estét szerveznek ezen alkalomra. Bár a hagyományok szerint a tejfakasztó buli a születés utáni első napokban – amikor az anyuka még a kórházban van a babával – kerül megrendezésre, ám napjainkban a legtöbb leendő szülő már előre gondolkodik, és szervezett party keretén belül rendezi meg ezt az ünnepséget.


Így tettek Tomiék is, akik már a baba érkezése előtt néhány héttel lefoglalták a Spíler Shanghai Secret Bar-ját egy kiadós bulira! És hogy hogy sikerült Tomi tejfakasztó bulija? Annyit elárulhatunk, hogy nagyszerűen – ha valóban ezen múlna az anyuka „bősége”, a kicsi biztosan nem maradna tej nélkül! 
 

Tejfakasztó buli Budapesten: Tomiék bulijának részletei

A tejfakasztó bulira rendelt italbekészítés

A gyermek születése alkalmából Tomi 30 barátját invitálta meg egy szuper hangulatú tejfakasztó bulira, amelyet a Spíler Shanghai Secret Bar-jában rendeztünk meg számukra.
A zártkörű rendezvényen céljuk az est hangulatának megalapozása volt, amelyre a szervező barátai részére kedvenc pezsgőjéből és whiskey-jéből kért bekészítést a különterembe, a további fogyasztást pedig mindenki saját maga állta amellett, hogy természetesen az újdonsült apát is meghívták több „körre”. 
 

Ételek a tejfakasztó bulin

Természetesen egy jó alapozás nem telhet el finom falatok nélkül. Tomi kérésére az esemény második órájában – a welcome drinkeket és az első köröket követően – szűkített étlappal készültünk.


A szűkített étlap tökéletes megoldás olyan rendezvényeken, ahol a vendégsereg ízlésében vagy nem vagyunk teljesen biztosak, vagy nagyon sokféle étellel kellene készülni az esetleges allergiák, étkezési szokások miatt – ilyenkor a vendégek egy szűkített, néhány fogásos étlapról választhatják ki a nekik megfelelő ételeket.

 

Az alapozás után indulhat a tejfakasztó buli!

Az ételek és italok elfogyasztása után Tomiék úgy döntöttek, nyakukba veszik a várost. Erre a Spíler Shanghai tökéletesen alkalmas, hiszen a Gozsdu udvarban foglal helyet, számos nagyszerű szórakozóhely közvetlen közelében! 

 

Gratulálunk Tomi és Edina, sok boldogságot, egészséget, mosolygós babaéveket kívánunk! :)

 

 

Persze az est vége ízlés kérdése: amennyiben Ti inkább szeretnétek egy zártkörű rendezvényen megünnepelni a tejfakasztó bulit, ennek sincs akadálya! A Spíler Shanghai Titkos termében akár DJ-vel is szórakoztathatod vendégeidet! 

 

Ha szeretnéd Te is nálunk tartani tejfakasztó bulid vagy más rendezvényed, az alábbi form kitöltésével kérheted személyre szabott ajánlatunkat! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 

 Kapcsolódó

Olasz étterem Budapesten

Olasz étterem Budapesten? Fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Ha jó olasz éttermet keresel Budapesten, irány a Budai Várnegyed! Jamie Oliver első budapesti étterme, az olasz hangulatú és olasz ételeket kínáló Jamie’s Italian szeretettel vár. Mutatjuk, mire számíthatsz! 

Tovább
Meglepetés születésnapi party

Meglepetés születésnapi party-t szerveznél? Mutatunk pár tippet, hogy...

Barátodnak, szerettednek nemsokára születésnapja lesz? Nincs szebb ajándék egy igazán élményekkel teli meglepetésekkel teli születésnapi bulinál, ahol a hozzá közel álló rokonok, ismerősök, vagy épp barátok, haverok köszöntik fel. Ha belecsapnál a szervezésbe, adunk néhány szuper ötletet a megvalósításhoz!

Tovább
Esküvőszervezés tippek

5 tipp, hogy az esküvőszervezés valóban egy vidám utazás legyen!

Szeretettel gratulálunk Nektek! :) Ha ezen az oldalon jársz, nagy valószínűséggel életed egyik legnagyobb élményére, legszebb utazására készülsz: az esküvőd megszervezésén dolgozol. Életed Nagy Napjáról már biztosan Neked is van egy határozott elképzelésed: minden tökéletes, a szeretteid összegyűlnek és pároddal kimondjátok a boldogító IGEN-t – mindezt persze álmaid helyszínén, álmaid ruhájában – egy makulátlanul jól sikerült és emlékezetes napon.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria