Üzleti megbeszélés helyszínek: ezeket a helyszíneket válassza, ha üzleti megbeszélést tartana az irodán kívül!

Üzleti megbeszélés helyszínek: ezeket a helyszíneket válassza, ha üzleti megbeszélést tartana az irodán kívül!

Még nem találta meg a tökéletes ✅üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten?✅ Ismerje meg csoportunk legnívósabb éttermeit, zártkörűsíthető különtermeit, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak egy üzleti megbeszélésnek!

Az üzleti életben a kapcsolatépítés rendkívül fontos feladatunk, ha sikereket szeretnénk elérni a vállalkozásban. Az üzleti megbeszélések, meetingek és partnertalálkozók, üzleti vacsorák és reggelik pedig az egyik legjobb módjai annak, hogy építsük ezeket a kapcsolatokat! 

 

A legtöbb esetben az üzleti megbeszélések – pláne, ha döntést igénylő munkafolyamatoknál tartunk – az iroda falain belül, a tárgyalóban kerülnek megrendezésre. Abban az esetben azonban, ha az üzleti megbeszélés célja egyelőre az ismerkedés fázisában van, vagy épp csak egy kis impulzusra lenne szükség a megbeszélés sikeressége érdekében, érdemes lehet egy kicsit eltávolodni a formális, irodai környezettől. És hogy ilyenkor milyen helyszínt érdemes választani az üzleti megbeszéléshez? Ezt a témát járjuk körbe.

A tökéletes üzleti megbeszélés helyszín mindig a megbeszélés módjától, a résztvevők létszámától és a várt eredménytől függ. Amennyiben az üzleti megbeszélés alkalmával az ismerkedés, a kapcsolatteremtés és a kisebb döntések előkészítése a feladat, tökéletes megoldás lehet egy étteremben, vagy akár egy étterem kibérelt részén megtartani az üzleti megbeszélést. Természetesen ha a döntést már előkészítették, és egy ennél jóval formálisabb közeget igénylő helyszínt keres, akkor sem kell feltétlen az iroda falai közé szorítani a meetinget: a legtöbb étterem ugyanis már rendelkezik ilyen célokra kialakított külön termekkel, ahol akár flip chart táblával és más hasznos kiegészítőkkel is segíthetik a munkálatokat. 

 

Ha Ön is keresi még a tökéletes üzleti megbeszélés helyszínt következő találkozójához, az alábbi form kitöltésével felveheti a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik készséggel segítenek megtalálni a tökéletes éttermet erre a célra! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Amennyiben azonban szeretne még kicsit tájékozódni üzleti megbeszélés helyszíneink között, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb éttermeinket és rendezvénytermeinket, amelyek falai számos sikeres üzletkötést, meetinget láttak már…
 

 

A tökéletes üzleti megbeszélés helyszín Budán, ha üzleti reggelit tervez: a Spíler Buda

A Spíler Buda fővárosunk budai oldalának nyüzsgő forgatagában várja szeretettel Kedves Vendégeit minden nap korán reggeltől. A stílusos berendezésű, könnyen megközelíthető (MOM Park) éttermünk ugyan még fiatal a többi, évek óta működő üzleti megbeszélés helyszínünktől, mégis nagyon hamar hatalmas sikereket ért el a cégvezetők körében.


Nem is csoda, hiszen mind megjelenése, mind elrendezése és megközelítése is tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy üzleti megbeszélését egy finom reggeli mellett nálunk tartsa. Ráadásul ha a Spíler Budát választja a meeting helyszínéül, abban is biztos lehet, hogy partnerére megteszi azt a bizonyos, nagyon fontos jó első benyomást! 
 

Üzleti megbeszélés helyszín diszkrét környezetben a Budai Várban: a Pest-Buda Bisztró

Üzleti megbeszélés helyszínek Budapesten étteremben

Az otthonos hangulatú kis ékszerdobozunk a Budai Várnegyedben, a Fortuna utcában található. Jellegzetessége, hogy házias ízvilágú, a „nagymama konyhája” ihlette ételekkel, és otthonos hangulattal várja vendégeit reggel 7:30-tól. Bár az étterem megálmodásakor első sorban egy kellemes, családias hangulatú Bisztró-t képzeltünk el, mégis csakhamar az üzletemberek kedvencévé is vált, ez pedig nem másnak köszönhető mint a nagyfokú diszkréciónak.


Felsővezető döntéshozók és világhírességek és hazai sztárok is megfordultak már nálunk – a legtöbben inkognito-ban, így ez az éttermünk tökéletes megoldást nyújt arra, ha egy diszkrét, csendes üzleti megbeszélés helyszínt keres Budán. Üzleti reggelikre és üzleti ebédekre is tökéletesen alkalmas, a megbeszélés után pedig egy könnyed üdítőre is érdemes kiülni a Hess András téren lévő varázslatos teraszhelyiségre! 

 

Privát üzleti megbeszélés helyszín Budán – a Jamie Oliver’s Italian Private Dining Room-jában

Természetesen tudjuk, hogy bizonyos üzleti megbeszélések egy zeg-zugos étteremnél is nagyobb privát szférát igényelnek. Jamie Oliver első budapesti éttermének kialakításakor pedig erre is gondoltunk: a hamisítatlan olaszos étteremben egy 27 fős különterem került kialakításra, amelyet külön igény esetén akár zártkörű üzleti megbeszélés helyszínként is rendelkezésére tudunk bocsátani. 


Amennyiben nem érzik szükségét a megbeszélést zárt helyen, a vendégektől távol tartani, a terasz és az éttermi rész is tökéletes megoldást nyújt egy üzleti ebédre! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café