Rendezvény ajánlatkérés

Üzleti megbeszélés helyszínek: ezeket a helyszíneket válassza, ha üzleti megbeszélést tartana az irodán kívül!

Üzleti megbeszélés helyszínek: ezeket a helyszíneket válassza, ha üzleti megbeszélést tartana az irodán kívül!

Még nem találta meg a tökéletes ✅üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten?✅ Ismerje meg csoportunk legnívósabb éttermeit, zártkörűsíthető különtermeit, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak egy üzleti megbeszélésnek!


Az üzleti életben a kapcsolatépítés rendkívül fontos feladatunk, ha sikereket szeretnénk elérni a vállalkozásban. Az üzleti megbeszélések, meetingek és partnertalálkozók, üzleti vacsorák és reggelik pedig az egyik legjobb módjai annak, hogy építsük ezeket a kapcsolatokat! 

 

A legtöbb esetben az üzleti megbeszélések – pláne, ha döntést igénylő munkafolyamatoknál tartunk – az iroda falain belül, a tárgyalóban kerülnek megrendezésre. Abban az esetben azonban, ha az üzleti megbeszélés célja egyelőre az ismerkedés fázisában van, vagy épp csak egy kis impulzusra lenne szükség a megbeszélés sikeressége érdekében, érdemes lehet egy kicsit eltávolodni a formális, irodai környezettől. És hogy ilyenkor milyen helyszínt érdemes választani az üzleti megbeszéléshez? Ezt a témát járjuk körbe.

A tökéletes üzleti megbeszélés helyszín mindig a megbeszélés módjától, a résztvevők létszámától és a várt eredménytől függ. Amennyiben az üzleti megbeszélés alkalmával az ismerkedés, a kapcsolatteremtés és a kisebb döntések előkészítése a feladat, tökéletes megoldás lehet egy étteremben, vagy akár egy étterem kibérelt részén megtartani az üzleti megbeszélést. Természetesen ha a döntést már előkészítették, és egy ennél jóval formálisabb közeget igénylő helyszínt keres, akkor sem kell feltétlen az iroda falai közé szorítani a meetinget: a legtöbb étterem ugyanis már rendelkezik ilyen célokra kialakított külön termekkel, ahol akár flip chart táblával és más hasznos kiegészítőkkel is segíthetik a munkálatokat. 

 

Ha Ön is keresi még a tökéletes üzleti megbeszélés helyszínt következő találkozójához, az alábbi form kitöltésével felveheti a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik készséggel segítenek megtalálni a tökéletes éttermet erre a célra! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Amennyiben azonban szeretne még kicsit tájékozódni üzleti megbeszélés helyszíneink között, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb éttermeinket és rendezvénytermeinket, amelyek falai számos sikeres üzletkötést, meetinget láttak már…
 

 

A tökéletes üzleti megbeszélés helyszín Budán, ha üzleti reggelit tervez: a Spíler Buda

Üzleti megbeszélés helyszínek Budapesten étteremben

A Spíler Buda fővárosunk budai oldalának nyüzsgő forgatagában várja szeretettel Kedves Vendégeit minden nap korán reggeltől. A stílusos berendezésű, könnyen megközelíthető (MOM Park) éttermünk ugyan még fiatal a többi, évek óta működő üzleti megbeszélés helyszínünktől, mégis nagyon hamar hatalmas sikereket ért el a cégvezetők körében.


Nem is csoda, hiszen mind megjelenése, mind elrendezése és megközelítése is tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy üzleti megbeszélését egy finom reggeli mellett nálunk tartsa. Ráadásul ha a Spíler Budát választja a meeting helyszínéül, abban is biztos lehet, hogy partnerére megteszi azt a bizonyos, nagyon fontos jó első benyomást! 
 

Üzleti megbeszélés helyszín diszkrét környezetben a Budai Várban: a Pest-Buda Bisztró

Üzleti megbeszélés helyszínek Budapesten étteremben

Az otthonos hangulatú kis ékszerdobozunk a Budai Várnegyedben, a Fortuna utcában található. Jellegzetessége, hogy házias ízvilágú, a „nagymama konyhája” ihlette ételekkel, és otthonos hangulattal várja vendégeit reggel 7:30-tól. Bár az étterem megálmodásakor első sorban egy kellemes, családias hangulatú Bisztró-t képzeltünk el, mégis csakhamar az üzletemberek kedvencévé is vált, ez pedig nem másnak köszönhető mint a nagyfokú diszkréciónak.


Felsővezető döntéshozók és világhírességek és hazai sztárok is megfordultak már nálunk – a legtöbben inkognito-ban, így ez az éttermünk tökéletes megoldást nyújt arra, ha egy diszkrét, csendes üzleti megbeszélés helyszínt keres Budán. Üzleti reggelikre és üzleti ebédekre is tökéletesen alkalmas, a megbeszélés után pedig egy könnyed üdítőre is érdemes kiülni a Hess András téren lévő varázslatos teraszhelyiségre! 

 

Privát üzleti megbeszélés helyszín Budán – a Jamie’s Italian Private Dining Room-jában

Üzleti megbeszélés helyszínek Budapesten étteremben

Természetesen tudjuk, hogy bizonyos üzleti megbeszélések egy zeg-zugos étteremnél is nagyobb privát szférát igényelnek. Jamie Oliver első budapesti éttermének kialakításakor pedig erre is gondoltunk: a hamisítatlan olaszos étteremben egy 27 fős különterem került kialakításra, amelyet külön igény esetén akár zártkörű üzleti megbeszélés helyszínként is rendelkezésére tudunk bocsátani. 


Amennyiben nem érzik szükségét a megbeszélést zárt helyen, a vendégektől távol tartani, a terasz és az éttermi rész is tökéletes megoldást nyújt egy üzleti ebédre! 
 Kapcsolódó

Könyvbemutató helyszín Budapesten

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutassa be új művét méltó környezetben!

Egy új könyv bemutatása minden író számára különleges pillanat. A gondolatok, az érzések, a különleges történetek papírra vetése, a kiadás procedúrái után ez az első alkalom, mikor a nagyközönség is találkozhat új kedvencével – és a könyvbemutató hangulata bizony sok esetben befolyásolja az azt követő eladási számok növelését is. 

Tovább
Céges családi napot szervezne Budapesten munkatársainak, partnereinek? Fedezze fel a legjobb budapesti rendezvényhelyszíneket céges családi napokhoz nálunk!

Családi nap Budapesten? Mutatjuk a legjobb helyszíneket!

Egy üzlet sikere nagy mértékben múlik azon, hogy a kollégák, a partnerek milyen jól tudnak együttműködni, milyen a kapcsolat közöttük, és hogy megtalálják-e a közös hangot. Ennek érdekében számos erőfeszítést tehetünk cégvezetőként vagy HR-es kollégaként akár a hétköznapokban is, nem árt azonban ennél egy kicsit tovább gondolni a kapcsolatépítést, és alkalmanként akár nagyobb volumenű összejövetelekkel kiegészíteni a hétköznapi törekvéseket. 

Tovább
Sajtótájékoztató Budapesten

Sajtótájékoztató Budapesten: íme a legjobb helyszín!

A sajtótájékoztató rendkívül fontos esemény, ahol az első benyomás, a nívós környezet igen fontos szempont a megítélés során. Éppen ezért, a tökéletes sajtótájékoztató helyszín kiválasztása elsődleges a szervezés során! Ismerje meg ígéretes helyszínünket, a Spíler Budát, amely tökéletes hátteret biztosít eseményének. 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria