Sajtóreggeli helyszínek Budapesten: a legjobb éttermek a sajtó köszöntésére, a kapcsolatok elmélyítésére

Sajtóreggeli helyszínek Budapesten: a legjobb éttermek a sajtó köszöntésére, a kapcsolatok elmélyítésére

Hogy Cége sikeres sajtókapcsolatokat ápoljon, a megfelelő, jó benyomást keltő ✅sajtóreggeli helyszín✅ kiválasztása is elengedhetetlen! Fedezze fel a legjobb éttermeinket és termeinket.

Egy-egy sajtótájékoztató után a kapcsolatok elmélyítése, a jó benyomás keltése a média munkatársaival kiváló lehetőség arra, hogy az Ön cégének hírnevet szerezzen. Ha a sajtótájékoztatón bemutatott termékek vagy szolgáltatások, újdonságok felkeltik a munkatársak érdeklődését, majd ezt megkoronázza egy élményekkel teli, kellemes hangulatú beszélgetéssel egy sajtóreggeli keretén belül, a siker szinte garantált: a jó hangulatban távozó újságírók, hírmondók szinte biztos, hogy még aznap elkészítik a Cégéről szóló bejegyzéseket. Ezeknek hatékonyságát pedig nem lehet megkérdőjelezni. 

Milyen sajtóreggeli helyszínt érdemes választani Budapesten?

A sajtóreggeli helyszínének kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe vennünk. Egyrészt nem árt, ha könnyen megközelíthető, központi étteremre teszi le a voksát, így az odaúttól és a parkolástól biztosan nem riadnak vissza a sajtó munkatársai. 


Ezen kívül természetesen az egyik legfontosabb szempont a sajtóreggeli helyszínének hangulata, a jó benyomás keltése. Ha egy nívós, kellemes hangulatú étteremben hívja össze a média munkatársait, ha az atmoszféra és az ételek is a sikert, az igényességet sugározzák, a siker szinte garantált. Ne feledje: ezek a munkatársak gyakran vesznek részt sajtóreggeliken vagy épp sajtóvacsorákon, ezért versenytárs akad bőven: érdemes a lehető legnagyobb energiával belevetnie magát a szervezésbe, ha valóban szeretne jó benyomást tenni, emlékezetes sajtóreggelit adni. 

 

Magyarország egyik legnagyobb gasztronómiai csoportjaként mi pontosan tudjuk, milyen fontos, hogy vendégeink – akár céges vacsoráról, sajtóreggeliről vagy csupán egy születésnapi rendezvényről van szó – jó érzéssel távozzanak éttermeinkből. Ha még nem találta meg a tökéletes sajtóreggeli helyszínt, az alábbi form kitöltésével kérheti szakképzett kollégáink tanácsát – vagy az alábbi leírásból megismerheti legnépszerűbb sajtóreggeli helyszíneinket, budapesti éttermeinket.


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Sajtóreggeli helyszínek Budapesten – a 4 legjobb éttermünk a sajtóreggelihez

Sajtóreggeli helyszín Budán: a Spíler Buda pezsgő atmoszférájában

Kattintson ide bővebb információkért az étteremről: Spíler Buda sajtóreggeli helyszín

 

Az elvarázsolt, sajátos miliővel rendelkező Spíler budai étterme a MOM Park-ban várja kedves vendégeit – és akár az Ön sajtóreggelijét is. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet!


Persze a maga kifinomult stílusában, amely bárkit elkápráztat. Könnyen megközelíthető, a MOM Park parkolójában pedig a sajtó minden tagja talál majd helyet – így késésre, csúszásra nem kell számítani.

 

A Spíler Budában A város legjobb kézműves hamburgereivel, rusztikus pizzákkal, superfood ételekkel és friss salátákkal, a város egyik legerősebb steak választékával várjuk a vendégeket, de természetesen az Ön igényeihez igazodva bármilyen típusú sajtóreggelit összeállítunk. 

 

Sajtóreggeli helyszín Budapesten, a Jamie Oliver’s Italian-ban

Kattintson ide bővebb információkért az étteremről: a Jamie’s Italian sajtóreggeli helyszín

 

Igazi olasz életérzés, igazi olasz ételekkel. A Jamie Oliver’s Italian nem véletlen lett a budapesti látogató közönség – és a sajtóreggelik - egyik kedvenc étterme, hiszen a jó hangulat, a nívós környezet garantált. 


Budavári Jamie Oliver’s Italian Jamie első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszínt ad a sajtóreggeli eseményeknek is.


Ahogy Jamie Oliver csinálta: fogadás a teraszon, majd sajtóreggeli a tágas, világos étteremben… Ugye nem kell többet mondanunk?

 

Vagány sajtóreggeli helyszín Budapesten: a Baltazár Grill-ben

Kattintson ide bővebb információkért az étteremről: Baltazár Grill sajtóreggeli helyszín

 

Trendi industrial stílus, őszinte és hiteles alapanyagok, gourmet street food – mindet a Budai Várnegyed egyik legszebb részén. A macskaköves terasz, a borospince és a kandallós terem mind tökéletes helyszínt biztosítanak sajtóreggelijének, kompromisszumok nélkül.

 

Ha egy kötetlen hangulatú, kellemes mégis vagány sajtóreggelit szervezne, a Baltazár Grill tökéletes helyszínt biztosít.

 

Családias hangulatú sajtóreggeli helyszín Budapesten: A Pest-Buda Vendéglőben

Kattintson ide bővebb információkért az étteremről: Pest-Buda sajtóreggeli helyszín

 

Kockás terítő, a nagymama házias ízvilágát felelevenítő fogások, finom borok és hatalmas terasz a Hess András téren… Ezt kínálja a Pest-Buda mint étterem, és mint sajtóreggeli helyszín is a Budai Várnegyedben. 


A maga vidéki romantikájával ez a helyszín tökéletes választás, ha egy kifinomult, mégis otthonos hangulatú eseményt szervezne a sajtó munkatársai számára.

 

Sajtóreggeli szervezése Budapesten – akár egy hét alatt! 

Az üzleti életben rohanásban telnek a mindennapok. Ezt mi is tudjuk, és szeretnénk biztosítani, hogy akkor is tökéletes sajtóreggelit tudjon szervezni, ha szorítja az idő: éppen ezért a lehető legrugalmasabb hozzáállást kínáljuk. Sajtóreggelijét akár egy hét alatt megszervezzük, a lehető legnagyobb körültekintéssel és szakértelemmel! 

 

Sajtóreggeli catering: az étkeztetésnek csak a fantázia szabhat határt! 

Mindegy, hogy egy több fogásos villás reggelit, vagy csak néhány finom falatot szeretne a sajtóreggelin felszolgálni. Házi cukrászdánk kiváló péksüteményekkel, omlós pogácsákkal nyűgözi majd le Önt és vendégeit, de természetesen ha nagyreggelit tervez a sajtótájékoztató utánra, arra is van lehetősége.

 

Sajtóreggelijén a technikát is biztosítjuk!

Egy sajtóreggeli szervezésekor rengeteg mindenre kell odafigyelni. A megfelelő hangulat és a finom ételek, csábító italok mellett természetesen van néhány olyan technikai feltétel is, amellyel még sikeresebbé tehetjük a sajtótájékoztatót, sajtóreggelit. 


Amennyiben nálunk szervezi meg ezt az eseményt, ezen nem kell, hogy fájjon a feje: teljes felszereltséggel várjuk előzetes megbeszélés alapján. Az ingyenes WiFi, a flipchart táblák, a projektor és a hangosítás alapvető felszerelés nálunk. 
 

 

Sajtóreggeli szervezés: milyen létszámra érdemes kalkulálni?

A sajtóreggelik legfontosabb funkciója, hogy a meghívottak egy kicsit közelebbről is megismerhessék egymást, segítsenek elmélyíteni a sajtóval ápolt viszonyt. Éppen ezért nem érdemes hatalmas létszámú eseményt tervezni a sajtóreggelire, az ugyanis kontraproduktív lehet, és elképzelhető, hogy a hatékonyság rovására megy. Az ideális létszám a sajtótájékoztatók esetén 20-80 fő körül alakul attól függően, hogy mennyire népszerű a sajtótájékoztató témája. 

 

 

Sikeres üzleti reggeli rendezvények tervezése és tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten

 

Üzleti rendezvény szervezése és a tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten

 

A reggeli alatt tartott üzleti események két fő okból működnek jól. Először is, a résztvevők nagyobb valószínűséggel válaszolnak, mivel nem érzik úgy, hogy megszakítod a napjukat, vagy elvesznek a személyes idejüktől.

 

Másodszor, a tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten számos tanulmány szerint azt sugallják, hogy kora reggel az emberek többsége a legéberebb és legaktívabb főleg egy szép helyszínen.

 

Valójában a legtöbb üzleti esemény jól működik a reggelinél, és úgy gondoljuk, hogy azok az események, amelyek inspiráló előadókat, motiváló üzleti coachingot, jótékonysági tudatosságot vagy vezetői tréninget tartalmaznak, különösen jól működnek a reggeli idősávban. Ezért érdemes tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten való keresését, hogy sokat utazniuk se kelljen a delikvenseknek, míg megérkeznek az eseményre.

 

Ha Te is sikeres üzleti reggelit szeretnél, a tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten a Zsidai Csoport által biztosítanak számodra mindent, amire ehhez csak szükséged lehet! Ha megtetszett valamelyik éttermünk vagy rendezvényhelyszínünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kérj ajánlatot a sajtóreggeli helyszínek Budapesten valamelyikére!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Ha pedig további tanácsra van szükséged egy tökéletes üzleti reggeli megszervezéséhez és a tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten kiválasztásához, csak olvass tovább!

 

 

Sajtóreggeli helyszínek Budapesten isteni kávéval!

 

Kávé! Reggelire KÖTELEZŐ, hogy érkezéskor és a rendezvény ideje alatt kiváló kávé álljon rendelkezésre. A kávészolgáltatást azonnal elérhetővé kell tenni a vendégek számára, amint belépnek az ajtón a sajtóreggeli helyszínek Budapesten akármelyikébe. Ügyelj arra, hogy a szolgáltatás gyors legyen, és ne spórolj a minőségen. Győződj meg róla, hogy gőzölgő, forró teák is rendelkezésre állnak, amikor a sajtóreggeli helyszínek Budapesten közül választanál. 

 

 

Sajtóreggeli helyszínek Budapesten minőségireggelivel

 

A reggeli a nap első étkezése, és a vendégek nagy valószínűséggel éhesen érkeznek. Annak érdekében, hogy vendégeid frissen és energikusan érezzék magukat, és készen álljanak az esemény tartalmára, szolgáljon fel kiegyensúlyozott reggelit, hogy beindítsa a napot. Nagyszerű ötlet, ha érkezéskor válogatott grab and go termékeket kínálnak, vagy tálakra tálalják az asztalnál, hogy az esemény kezdete előtt kielégítsék a rendkívül éheseket. Gyümölcstálak, nyírfa müzli edények, sütemények, muffinok, granolaszeletek, joghurtos edények vagy válogatott friss gyümölcsturmixok jó példa erre.

 

A svédasztalos reggeli általában nem alkalmas a legtöbb reggeli eseményre, mivel a kiszolgálás túl sokáig tart, és megzavarhatja a koncentrációt egy előadás vagy beszéd közben. 

 

A Zsidai Csoport éttermei a megfelelő választás lehet, ha tökéletes sajtóreggeli helyszínek Budapesten keresgél, hiszen a sok éves tapasztalat mellett, profi szakemberekkel dolgozunk együtt, akik pontosan tudják, hogyan lehet az ilyen eseményeket sikeresen levezényelni!

 

 

Sajtóreggeli helyszínek Budapesten rendezvény vezetővel

 

Míg egyesek reggel a legéberebbek, másoknak egy kis bátorításra lesz szükségük, hogy tüzeljenek. Egy energikus házigazda segít felpörgetni rendezvényt, mozgásban tartja és biztosítja, hogy az esemény időben lezajlhasson. Amennyiben szeretnél egy házigazdát is a rendezvényre bátran kérdezz a helyszín üzemeltetőitől, hogy tudnának-e ajánlani vagy szolgáltatni erre a szerepre valakit!

 


Indítsd pozitívan a napot!

 

Ne foglalkozz túl sokáig a takarítással vagy a bemutatkozással a rendezvény elején, ugorj be egy csapásra! Az előadóknak motiválónak, a prezentációknak inspirálónak, a képzéseknek és a workshopoknak pedig vidámnak kell lenniük! Az emberek pozitívan szeretnék kezdeni a napjukat, ezért adj nekik tartalmat, amely táplálja ezt a vágyat.
 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café