Céges karácsonyi ötletek: hogy az idei évzáró buli valóban élményekkel teljen!

Céges karácsonyi ötletek: hogy az idei évzáró buli valóban élményekkel teljen!

Az év végéhez közeledve rengeteg cég kezd sűrű szervezkedésbe: ez az időszak nem csak a forralt borról, a hangulatos estékről szól, de egyben az évnek lezárásól is, amelyet a kollégákkal is érdemes megünnepelni.

A különböző rendezvények, céges események, csapatépítő bulik vagy épp családi napok rendkívül fontos részét képezik egy cég belső kultúrájának. A munkatársak elégedettségéhez nagyban hozzájárul, ha gondolsz rájuk: és akár egy évben több alkalommal is lehetőséget biztosítasz rá, hogy az irodai környezet kívül, közös élményeket szerezve is tölthessenek egymással időt.

Ez azonban nem csak élményekkel és jó hangulattal ajándékozza meg céged. Azok a kollégák, akik közös emlékeket szereznek, akik a munkatársi kapcsolaton kívül is jó viszonyt képesek ápolni, sokkal hatékonyabban dolgoznak, és lojálisabban állnak majd a vállalathoz mint azok, akiknek a munkavégzés csupán öncélú történet. Arról nem is beszélve, hogy időnként egy cég életében érdemes megállni egy-egy percre, összegezni az elért eredményeket, kitűzni a következő célokat! Ezt persze meg lehet tenni az irodában is, de meglátod, ha valamilyen pozitív eseményhez, élményhez kötöd az év végi elszámolást, az a következő év teljesítményén is meglátszik majd! 

 

De mire érdemes ügyelni a céges karácsony szervezésekor, hogy valóban mindenki elégedett legyen? Mutatunk néhány céges karácsonyi ötletet, amivel emlékezetesebbé teheted ezt az eseményt! 

 

2021-ben is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Az ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

Céges karácsonyi ötletek: lépjetek ki a megszokott környezetből! 

 

Természetesen a céges karácsonyi bulit akár az irodában is meg lehet tartani, ha a hely erre alkalmas. Mi mégis mindenkit arra bíztatunk, hogy ezen alkalomból lépjen ki kicsit a megszokottból! Az irodai környezet a mindennapok hangulatát idézi, de az évzáráshoz érdemes lehet kimozdulni, és megteremteni azt a különleges ünnepi hangulatot, amiért annyira szeretjük ezt az időszakot. 


Attól függően tehát, hogy hányan ünnepelnétek, milyen programokat terveztek és milyen hangulatú rendezvényt szeretnétek, érdemes lehet egy étteremben vagy rendezvényhelyszínben gondolkodni, amelyre ötleteket is olvashatsz IDE kattintva

 

Céges karácsonyi ötletek: az est ne csak a prezentálásról szóljon! 

Teljesen természetes, hogy a céges karácsonyi ünnepség alkalmával meg szeretnéd ragadni az alkalmat és néhány prezentáció keretén belül bemutatni a kollégáknak az idei eredményeket, a jövőbeli célokat és az fontosabb fordulópontokat az évben. Arra bíztatunk azonban, hogy ne csak erről szóljon az este! A hangulat akkor lesz jó, és a kollégák akkor távoznak majd pozitív élményekkel, ha egy kicsit kizökkenhetnek a szakmából, a munkából, és együtt bulizhatnak, beszélgethetnek! 

 

Céges karácsonyi ötletek: akár csapatépítőként is

Az előző vonalon tovább haladva érdemes átgondolni, hogy a céges karácsonyi ünnepség mennyire legyen szigorú vagy laza. Amennyiben a kollégák összetétele, az alapvető hangulat a cégben erre lehetőséget biztosít, a céges karácsonyi vacsorára akár úgy is gondolhattok mint csapatépítő összejövetelre! A kiválasztott rendezvényhelyszín adottságaihoz igazodva akár csapatépítő játékokkal, versenyekkel, kvízekkel is készülhettek, amik segítenek ellazulni és jobban megismerni társainkat. 

 

Céges karácsonyi ötletek: ajándékozás, akár inkognito-ban, akár szemtől szemben

Bár a karácsony a szeretetről, és nem az ajándékozásról szól, azért kétség kívül az ajándékok időszaka is ez. Erről céges szinten sem szabad megfeledkezni! Az ajándékozásnak számtalan módja ismert céges berkekben: akár klasszikusan egymás nevét a kalapból kihúzva is ajándékozhattok, de névtelen „angyalként” is meglephetitek egymást. 


Ugyanakkor főnökként vagy HR-esként, ha a cég ezt megengedheti magának, érdemes lehet mindenkinek egy kis aprósággal kedveskednetek. 

 

Céges karácsonyi ötletek: amivel feldobhatod a party-t

A fentiek a karácsonyi ünnepség keretét hivatottak segíteni, de nézzünk most néhány olyan konkrét céges karácsonyi ötletet, amivel emlékezetesebbé, aktívabbá teheted az ünnepet. 

 

Céges karácsonyi ötletek: kreatív játékok, közös alkotás

Nincs karácsony mézeskalács nélkül! Ugye? A mézeskalács díszítés egy kellemes, kreatív elfoglaltság, amiben szinte mindenki elmerülhet… Miért ne csinálnátok együtt? Készíts egy jó adag mézeskalácsot előre a céges karácsonyi party-ra, vegyél néhány díszítő eszközt, és már kezdhetitek is! 


Persze ez csak egy példa, bármilyen más kreatív játékot is kitalálhattok, amit csapatban tudtok végezni. 

 

Céges karácsonyi ötlet: kvízjátékok, versenyek

Versenyezni mindenki szeret, ráadásul egy cég életében nagyon jól leképezi egy-egy kvízjáték, csapatverseny arról is, hogy ki milyen személyiségtípussal rendelkezik. Az ilyen játékok nagyszerűen építik a közösséget, és még élményt is adnak! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner