Rendezvény ajánlatkérés

Céges rendezvény szervezése: ezekre ügyelj, ha jó élményt szerveznél kollégáidnak!

Céges rendezvény szervezése: ezekre ügyelj, ha jó élményt szerveznél kollégáidnak!

Céges rendezvény szervezésével bíztak meg, vagy éppen Te találtad ki, hogy megleped kollégáid, munkatársaid valami különleges eseménnyel? Mutatjuk, mire érdemes odafigyelned a szervezés során, hogy valóban – és pozitív értelemben – legyen felejthetetlen a buli!

Céges rendezvényt szervezni nem könnyű feladat. A kollégák, valószínűleg elég sokszínűek ahhoz, hogy mindenkinek aligha lehet megfelelni – és a legtöbb cégnél bizony olyan is akad, aki kevésbé rajong az ilyen alkalmakért. Itt az ideje, hogy bebizonyítsd: a Te szervezésedben megrendezett céges rendezvény más, mint a többi! Egy kis figyelmességgel és rugalmassággal sokat nyerhetsz: hiszen ha a céges party jól sikerül, legközelebb már mindenki várni fogja az ilyen eseményeket – és hidd el, ez teljesítményükön is meglátszik majd! 


De mi mindenre érdemes ügyelni a céges rendezvény szervezésekor? Összefoglaltunk néhány fontos szempontot, amit érdemes szem előtt tartanod. 

 

A kollégák összetétele: ami meghatározza, hogy milyen céges rendezvényt érdemes szervezni

A legjobban ott csúszhat el a céges rendezvény sikere, hogy nem olyan jellegű összejövetelt szervezel, amit a kollégák élveznek. 


Mérd hát fel a szokásaikat: szeretnek bulizni, éjszakába nyúlóan mulatni? Vagy inkább a játékos, csapatépítő jellegű szórakozást preferálják? Esetleg egy elegáns vacsora lenne a legjobb céges program?  Sok esetben a válasz nem is olyan egyszerű, mint gondolnád… lehet, hogy a cég összetétele túl színes ahhoz, hogy egyértelműen meghatározhasd ezt: ebben az esetben érdemes egy szép átmenetet képezni a programok között, és akár lehetőséget biztosítani arra is, hogy az est végén tartandó buliról a családosok, vagy a bulit kevésbé kedvelők haza mehessenek. 

 

A céges rendezvény időpontja: hogy ne húzd keresztbe a kollégák számításait…

Hétköznap, hétvégén, délelőtt vagy este? Ugye, nem is olyan egyszerű ez… Sok vállalat tervezi a céges rendezvényt hétvégi napra – hiszen ekkor nem marad ki egy munkanap sem – ám ez visszás lehet, ha a program hosszúra nyúlik, vagy ha a kollégák még nem szerették meg az ilyen alkalmakat. Később, ha jó tapasztalattal indulnak neki nagy valószínűséggel örülni fognak egy hétvégi programnak is, első alkalomra azonban érdemesebb hétköznapi időpontot választani! 


Fontos továbbá az is, hogy a lehető legtöbb kollégának megfeleljen az időpont. Sok cég teszi kötelezővé a jelenlétet, ám ha egy-egy kollégának más programja lett volna az adott napra, az visszás eredményeket, elégedetlenséget okozhat. A legjobb hát, ha legalább 2-3 szabad időpontot vetsz fel, és hagyod, hogy ők maguk dönthessenek! 

 

A céges rendezvény helyszíne: azaz hol mulassatok?

A céges rendezvény stílusa (bulisabb, vagy éppen visszafogottabb) nagyban meghatározza azt is, hogy hol érdemes tartanotok az eseményt – azonban még ezen is túl érdemes gondolkodni. Budapest hatalmas, és ha egy messzebbi helyszínt választotok, az sok kollégának problémát okozhat! Megoldásként érdemes felvázolnod, hogy ki hol lakik – és olyan helyszínt választani, ami ezek keresztmetszetében található (a tömegközlekedési eszközöket is figyelembe véve). Ha mindenképp ragaszkodsz egy kevésbé központi helyszínhez akkor úgy illik, hogy a hazajutásról is gondoskodj! 


Ha még nem találtad meg a tökéletes céges rendezvényhelyszínt, IDE kattintva megismerheted a legnépszerűbb éttermeinket és különtermeinket, amelyek között biztosan Te is rálelsz a számotokra megfelelő helyre. 

 

A céges rendezvény és a catering kérdése

Ha úgy döntesz, hogy meghívod kollégáid egy céges rendezvényre – pláne, ha azt kötelezővé is teszed – úgy járja, hogy legalább a catering nagy részét a cég állja. Nagyon visszásan hathat, ha a rendezvényt kötelezővé teszed, de az étkezést és italokat már nem fizeted. Persze átmeneti megoldások mindig vannak: sok cég például italbónokat oszt ki a kollégáknak az esemény kezdetekor: ilyen módon kordában tarthatod a fogyasztást (például mindenki három koktélt kap). Az étkezést azonban szinte minden esetben a szervezőnek illik biztosítani. 


Nem csak az lehet azonban a kérdés, hogy ki fizeti az étkezést, italokat. Fontos az is, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ételt és italt, hiszen nagyon kellemetlen lehet, ha kiderül, hogy az egyik kolléga súlyosan allergiás egy összetevőre, ami minden ételben megtalálható. Erre két módon is felkészülhetsz: érdemes egy nyilvántartást készíteni a kollégák fő preferenciáiról (allergiák, speciális étrendek, stb.), de persze az ízlés kérdését ez sem oldja meg. Egy szűkített étlapos megoldással szinte biztosra mehetsz: a kollégák így szabadon választhatnak!
 Kapcsolódó

Szülinapi ötletek

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Közeledik az a nap, amely kicsit más mint a többi… Ha kedvesed, barátod, szeretted születésnapjára készülsz, minden bizonnyal rengeteget ötleteltél már arról, hogy mivel is lephetnéd meg ezen alkalomra – és itt bizony nem csak az ajándékra gondolunk! Hiszen a születésnap sem csak a tárgyi ajándékokról szól: sokkal inkább a „gondolt rám” érzéséről, a törődésről, és a minőségi együtt töltött időről – mert meglátod, ezeknek sokkal jobban fog örülni, mint bármilyen apróságnak! 

Tovább
osztálytalálkozó ötletek

Osztálytalálkozó ötletek: osztálytalálkozó szervezése, akár egy profi!

Ha úgy döntöttél, idén Te veszed kézbe az osztálytalálkozó szervezését, lehet, hogy már el is késtél… Tudtad, hogy az osztálytalálkozót akár 12 hónappal az esemény előtt is érdemes elkezdeni szervezni? Na jó, kis túlzással, de egy biztos: minél hamarabb állsz neki a szervezésnek, annál biztosabb, hogy sikeres eseményt bonyolítasz majd le hajdani osztálytársaiddal. És hogy mikre érdemes ügyelned, milyen kihívások várnak? Éttermeink számos osztálytalálkozónak biztosítottak már helyszínt, ezért van néhány alapvető „igazságunk”, amit érdemes megfogadnod!

Tovább
Legjobb étterem Budapest

Legjobb étterem Budapest: ide érdemes menned, ha éttermet keresel

Az éttermek sok esetben nyújtanak helyszínt meghitt pillanatoknak, felejthetetlen beszélgetéseknek, akár üzleti sikereknek vagy éppen randevúknak. A legjobb éttermekbe ilyen módon nem csak az ételekért járunk, bár kétség kívül annak minősége és ízvilága is fontos szempont a vendéglátóipari egység kiválasztásakor… Ami azonban ennél is fontosabb, az az élmény amivel távoztok. A Zsidai Csoportnál éttermeink működtetésekor éppen ezért nem csupán a legjobb alapanyagokra, a legmodernebb konyhai technológiákra fektetünk hangsúlyt, de a nagy betűs Vendéglátást is komolyan vesszük! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria