Rendezvény ajánlatkérés

Esküvőhelyszín Budán - változatos esküvői helyszínek

Esküvőhelyszín Budán - változatos esküvői helyszínek

Különleges, romantikus stílusú esküvőhelyszín Budán? A Zsidai Csoport helyszínei között változatos stílusú és méretű esküvőhelyszínek közül válogathat az ifjú pár!

Az esküvőhelyszín kiválasztása az egyik első (és legnagyobb) döntés, amellyel a jegyespár szembesül az esküvőszervezés során - ez befolyásolja a szolgáltatók kiválasztását, a költségvetést, a dekorációt, sőt még a ruha stílusát is. Budapesten az esküvő helyszínek lehetősége szinte végtelen, ennek köszönhetően nagy esély van arra, hogy egy olyan helyszínt választ a jegyespár, ami valójában csak hirdeti, hogy remek esküvőhelyszín, de a miliő, a vendéglátás, az ételek minősége nem érnek fel egy esküvő színvonalához. Ahhoz, hogy ezt a hibát egyetlen pár se kövesse el, a következőkben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb esküvőhelyszínek Budán!

Milyen a tökéletes esküvőhelyszín Budán?

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálásához vezető út rögös, azonban aki hajlandó időt és energiát szánni a helyszín keresésére, biztos, hogy nem fog csalódni. Köztudott, hogy bármilyen rendezvénytípusról beszélünk, a helyszín nagyban befolyásolja az esemény hangulatát.

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tökéletes esküvőt nem lehet egyféleképpen leírni, hiszen minden párnak más az elképzelése az álomesküvőről. Van, aki az egész családjával, az összes barátjával megosztaná a boldog pillanatokat, és persze találkozhatunk olyan párokkal is, akik szűk családi körben ünnepelnének, és meghitt körülmények között képzelik el a nagy napot.

 

Amennyiben még bizonytalan abban, hogy milyen lenne a tökéletes esküvőhelyszín Ön és leendő házastársa számára, nincs más dolga, mint a lenti form kitöltésével felvenni a kapcsolatot rendezvényszervezésben jártas kollégáinkkal, akik az igényeit felmérve segítenek kiválasztani a tökéletes esküvőhelyszínt Budán! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Mesés esküvőhelyszín Budán, a klasszikus elegancia kedvelőinek: Pierrot étterem

Esküvőhelyszín Budán

Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer egy meseszép fehér ruhában vonul be az oltár elé, ahol minden szempár rászegeződik, és igazi hercegnő lesz az esküvőjén. Valljuk be, a legtöbb hölgy felnőtt korában is eljátszik ezzel a gondolattal, amikor pedig megkérik a kezét, végre mindez valósággá válhat.

 

Egy igazi álomesküvőhöz álomhelyszín dukál, amit a Pierrot étteremben meg is talál az ifjú pár! A Pierrot étterem a klasszikus eleganciát képviselő esküvőhelyszín Budán, a Budai Várban. Már maga a helyszín egy különleges atmoszférát terem az ünnepség alatt, a gasztronómiai különlegességek, illetve a minőségi vendéglátás pedig csak hab a tortán.

 

A Pierrot az egyik legnépszerűbb esküvőhelyszínünk, ami nem véletlen, hiszen a közelében található egy házasságkötő terem is, így az pár, valamint a násznép akár egy rövid sétával megközelítheti az éttermet, a Budai Vár látnivalóit csodálva. Az étterem négy részre osztható, az első terem 10-40 fő, a hátsó terem 10-30 fő, a kapualj 10-40 fő, míg a kerthelyiség 10-80 fő befogadására alkalmas.

 

Kattintson ide további információkért a Pierrot étteremről, mint esküvőhelyszínről!  

 

Meghitt, családias hangulatú esküvőhelyszín Budán: Pest-Buda Bistro

Esküvőhelyszín Budán

Nem mindenki kedveli a nagyszabású lakodalmakat, így rengeteg olyan pár fordul hozzánk, akik egy hangulatos, bensőséges helyet keresnek az ünnepléshez. Ilyen esetben a Pest-Buda Bistrot ajánljuk, hiszen ez az étterem egy igazi kis ékszerdobod, ami igazán meghitt esküvőhelyszín Budán.

 

A Pest-Buda Bistro családias hangulata nem csupán az enteriőrben mutatkozik meg, hanem az ételekben is megelevenedik. A hagyományos étteremben házias ételek, különleges magyar borok kerülnek felszolgálásra. Az étterem két teremből, illetve egy teraszból áll. Az első terem 30 fő, a hátsó terem 24 fő, a terasz pedig 40 fő befogadására alkalmas.

 

Kattintson ide további információkért a Pest-Buda Bistoról, mint esküvőhelyszínről!  

 

Egy klasszikus esküvőhelyszín Budán, ahol a gasztronómiáé a főszerep: 21 Magyar Vendéglő

Esküvőhelyszín Budán

A magyar ízek, a klasszikus stílusú éttermek kedvelőinek ajánljuk a 21 Magyar Vendéglőt. A hagyományos magyar ízek 21. századi kiadásban – leginkább így tudnánk jellemezni éttermünk kínálatát. A 21 Magyar Vendéglő remek esküvőhelyszín Budán, hiszen különleges környezete, gasztronómiai élményei, megkoronázzák az esküvő pillanatait.

 

Az étterem 60 fő befogadására alkalmas, a teraszon pedig 40 fő tud helyet foglalni. Igény szerint az étterem zártkörűsíthető, így egy privát, exkluzív helyszínt kapnak az esküvő vendégei. Helyszínünk már önmagában is különleges, azonban személyre szabott dekoráció is kérhető.

 

Kattintson ide további információkért a 21 Magyar Vendéglőről, mint esküvőhelyszínről!Kapcsolódó

Kis esküvő helyszín

Kis esküvő helyszín: a boldogító igen, szűk családi körben, tökéletes...

Van, aki hetedhét határon túl harsogó, több száz fős esküvőről álmodik már gyermekkora óta, és van, aki ezt a romantikus eseményt inkább szűk családi körben, csak a legfontosabb barátok jelenlétében képzeli el. Persze mindkettőnek megvan a maga bája, és csak rajtatok múlik, hogy melyikre szavaztok! Egy azonban biztos: ha kis esküvő helyszínt keresel, és meghitt hangulatról álmodozol ezen a csodás napon, tudunk segíteni a választásban. 

Tovább
Osztálytalálkozó helyszínek

Osztálytalálkozó helyszínek: mutatjuk a legjobb éttermeket, ha...

Az osztálytalálkozó események fontos mérföldkövek az ember életében – hiszen, akárcsak egy születésnap, az újabb eltelt éveket számolja egy-egy fontos esemény (az érettségi, a diploma, stb.) után. A régi osztálytársak anno éveken keresztül életünk részei voltak, és bár mindegyikükkel biztosan nem tartjuk napi szinten a kapcsolatot, azért jó néha visszacsatolást nyerni, hogy kinek hogy megy a sora, mire „jutott” az életben. Éppen ezért az osztálytalálkozót érdemes egy arra méltó helyszínen megtartani – persze, a tervezett programok függvényében. 

Tovább
Lánybúcsú helyszín

Lánybúcsú helyszín: mutatjuk a legjobb helyeket lánybúcsú tartására

Egy eljegyzés, a házasság minden pár életében rendkívüli fontossággal bír, hiszen ez a „közös jövő első állomása”, amely méltó ünneplést kíván meg. A hagyomány szerint a házasságkötés előtt a menyasszony és a vőlegény is külön-külön ünnepel: lánybúcsún és legénybúcsún „búcsúztatják” el hajadon korukat a barátok, haverok, akár rokonok körében. Ugyan így hazánkban is hagyománnyá vált, hogy a lánybúcsút a menyasszony legjobb barátnője, vagy barátnői szervezik! Ha úgy alakult, hogy ez a szuper izgalmas feladat Neked jutott, segítünk a szervezés minden lépésében...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria