Esküvőhelyszín Budán - változatos esküvői helyszínek

Esküvőhelyszín Budán - változatos esküvői helyszínek

Különleges, romantikus stílusú esküvőhelyszín Budán? A Zsidai Csoport helyszínei között változatos stílusú és méretű esküvőhelyszínek közül válogathat az ifjú pár!

Az esküvőhelyszín kiválasztása az egyik első (és legnagyobb) döntés, amellyel a jegyespár szembesül az esküvőszervezés során - ez befolyásolja a szolgáltatók kiválasztását, a költségvetést, a dekorációt, sőt még a ruha stílusát is. Budapesten az esküvő helyszínek lehetősége szinte végtelen, ennek köszönhetően nagy esély van arra, hogy egy olyan helyszínt választ a jegyespár, ami valójában csak hirdeti, hogy remek esküvőhelyszín, de a miliő, a vendéglátás, az ételek minősége nem érnek fel egy esküvő színvonalához. Ahhoz, hogy ezt a hibát egyetlen pár se kövesse el, a következőkben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb esküvőhelyszínek Budán!

Milyen a tökéletes esküvőhelyszín Budán?

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálásához vezető út rögös, azonban aki hajlandó időt és energiát szánni a helyszín keresésére, biztos, hogy nem fog csalódni. Köztudott, hogy bármilyen rendezvénytípusról beszélünk, a helyszín nagyban befolyásolja az esemény hangulatát.

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tökéletes esküvőt nem lehet egyféleképpen leírni, hiszen minden párnak más az elképzelése az álomesküvőről. Van, aki az egész családjával, az összes barátjával megosztaná a boldog pillanatokat, és persze találkozhatunk olyan párokkal is, akik szűk családi körben ünnepelnének, és meghitt körülmények között képzelik el a nagy napot.

 

Amennyiben még bizonytalan abban, hogy milyen lenne a tökéletes esküvőhelyszín Ön és leendő házastársa számára, nincs más dolga, mint a lenti form kitöltésével felvenni a kapcsolatot rendezvényszervezésben jártas kollégáinkkal, akik az igényeit felmérve segítenek kiválasztani a tökéletes esküvőhelyszínt Budán! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Mesés esküvőhelyszín Budán, a klasszikus elegancia kedvelőinek: Pierrot étterem

Esküvőhelyszín Budán

Minden kislány arról álmodik, hogy egyszer egy meseszép fehér ruhában vonul be az oltár elé, ahol minden szempár rászegeződik, és igazi hercegnő lesz az esküvőjén. Valljuk be, a legtöbb hölgy felnőtt korában is eljátszik ezzel a gondolattal, amikor pedig megkérik a kezét, végre mindez valósággá válhat.

 

Egy igazi álomesküvőhöz álomhelyszín dukál, amit a Pierrot étteremben meg is talál az ifjú pár! A Pierrot étterem a klasszikus eleganciát képviselő esküvőhelyszín Budán, a Budai Várban. Már maga a helyszín egy különleges atmoszférát terem az ünnepség alatt, a gasztronómiai különlegességek, illetve a minőségi vendéglátás pedig csak hab a tortán.

 

A Pierrot az egyik legnépszerűbb esküvőhelyszínünk, ami nem véletlen, hiszen a közelében található egy házasságkötő terem is, így az pár, valamint a násznép akár egy rövid sétával megközelítheti az éttermet, a Budai Vár látnivalóit csodálva. Az étterem négy részre osztható, az első terem 10-40 fő, a hátsó terem 10-30 fő, a kapualj 10-40 fő, míg a kerthelyiség 10-80 fő befogadására alkalmas.

 

Kattintson ide további információkért a Pierrot étteremről, mint esküvőhelyszínről!  

 

Meghitt, családias hangulatú esküvőhelyszín Budán: Pest-Buda Bistro

Nem mindenki kedveli a nagyszabású lakodalmakat, így rengeteg olyan pár fordul hozzánk, akik egy hangulatos, bensőséges helyet keresnek az ünnepléshez. Ilyen esetben a Pest-Buda Bistrot ajánljuk, hiszen ez az étterem egy igazi kis ékszerdobod, ami igazán meghitt esküvőhelyszín Budán.

 

A Pest-Buda Bistro családias hangulata nem csupán az enteriőrben mutatkozik meg, hanem az ételekben is megelevenedik. A hagyományos étteremben házias ételek, különleges magyar borok kerülnek felszolgálásra. Az étterem két teremből, illetve egy teraszból áll. Az első terem 30 fő, a hátsó terem 24 fő, a terasz pedig 40 fő befogadására alkalmas.

 

Kattintson ide további információkért a Pest-Buda Bistoról, mint esküvőhelyszínről!  

 

Egy klasszikus esküvőhelyszín Budán, ahol a gasztronómiáé a főszerep: 21 Magyar Vendéglő

Esküvőhelyszín Budán

A magyar ízek, a klasszikus stílusú éttermek kedvelőinek ajánljuk a 21 Magyar Vendéglőt. A hagyományos magyar ízek 21. századi kiadásban – leginkább így tudnánk jellemezni éttermünk kínálatát. A 21 Magyar Vendéglő remek esküvőhelyszín Budán, hiszen különleges környezete, gasztronómiai élményei, megkoronázzák az esküvő pillanatait.

 

Az étterem 60 fő befogadására alkalmas, a teraszon pedig 40 fő tud helyet foglalni. Igény szerint az étterem zártkörűsíthető, így egy privát, exkluzív helyszínt kapnak az esküvő vendégei. Helyszínünk már önmagában is különleges, azonban személyre szabott dekoráció is kérhető.

 

Kattintson ide további információkért a 21 Magyar Vendéglőről, mint esküvőhelyszínről!
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café