Esküvői étterem | Fedezd fel Budapest legjobb éttermeit esküvődre!

Esküvői étterem | Fedezd fel Budapest legjobb éttermeit esküvődre!

Esküvői éttermet keresel a nagy napra? Ahány menyasszony, annyi kérés és vágy… de nálunk biztosan megtalálod a tökéletes helyszínt!

Egy nő életében az esküvője napja talán az egyik legszebb nap – persze, amíg meg nem születik szerelmük gyümölcse. Éppen ezért a legtöbben magas elvárásokkal, tökéletességre törekedve állunk neki a szervezésnek, és ez bizony egy szuper esküvői éttermet is megkövetel! 

Persze a tökéletesség mindig relatív: hiszen kinek mi a vágya… Legyen szó akár romantikus, elegáns esküvőről, akár bulis és hangos menyegzőről, akár egy családias, meghitt eseményről: nálunk megtalálod a tökéletes esküvői éttermet! 

 

Romantikus és kifinomult esküvői étterem: a Pierrot

Ha esküvődet elképzelve egy hollywood-i romantikus filmbe képzeled magad, és egy elegáns, kifinomult étteremben ünnepeltek, akkor ez az esküvői étterem Neked való! A Pierrot a Budai Várnegyedben található, tehát már a környezete is varázslatos: de várj csak, míg meglátod a kerthelyiséget! 


Ez az esküvői étterem ugyanis nem csak romantikus hangulatával és ínycsiklandó, nemzetközi fine dining fogásaival kápráztatja el vendégeit. Az étterem mögött, a 13. századi várfalak között egy csodálatos kerthelyiség lapul, ahol akár szabadtéren is ünnepelhettek anélkül, hogy bárki megzavarná nyugalmatokat! 


Ismerd meg a Pierrot mint esküvői éttermet IDE kattintva

 

Családias és meghitt esküvői étterem: a Pest-Buda Bistro

Ha az esküvő számodra inkább egy családi esemény, ahol meghitt hangulatban ünnepelhettek és a nagymama is megnyalja mind a 10 ujját a vacsora után, a Pest-Buda Bistro-t ajánljuk figyelmedbe.


Ez az étterem a nagyi konyhájából inspirálódott: kellemes, meleg, otthonos hangulattal éppúgy vár, ahogy házias ízekkel, hagyományos ételekkel is. Amennyiben kisebb létszámmal, a szűk családi körben ünnepelnétek, nem fogsz csalódni! 


Ismerd meg családias esküvői éttermünket, a Pest-Buda Bistro-t, IDE kattintva.
 

Bulis és lendületes esküvői étterem: a Spíler Shanghai Secret Bar

Vagy éppen hogy szeretnél inkább bulizni egy hatalmasat, kirúgni a hámból, akár koktélokat szürcsölgetve a DJ pult előtt táncolni? Esküvői étteremnek ebben az esetben a Spíler Shanghai Secret Bar-t ajánljuk, ahol mindezt megteheted.


Ez a helyszínünk a Gozsdu udvarban található, amely az éjszakai élet központja – így biztosak lehettek benne, hogy senkit nem fog zavarni a hangos zene. 


Ismerd meg jobban bulis esküvői éttermünket, a Spíler Shanghai Secret Bar-t IDE kattintva. 
 

 




X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café