Rendezvény ajánlatkérés

Partnertalálkozó Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Partnertalálkozó Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Partnertalálkozót szervezel Budapesten üzleti partnereidnek, kollégáidnak? Mutatjuk a legjobb éttermeinket, amellyel biztosan elkápráztatod majd őket!

A partnertalálkozó szervezése nagy felelősséggel jár, hiszen az esemény végkimenetele sokban múlik az emlékezetessé tett esten. Az első benyomás pedig néhány perc alatt kialakul: ha egy felejthetetlen, élményekben gazdag partnertalálkozót szervezel, nagyobb esélyed van a sikerre is! Azt, hogy milyen benyomást keltesz partnereidben pedig nagyban meghatározza a kiválasztott partnertalálkozó helyszín is… Éppen ezért, engedd meg hogy bemutassuk a legnépszerűbb partnertalálkozó helyszíneinket, éttermeinket szerte Budapesten! 

Az alábbi form kitöltésével felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel segítenek megtalálni a számotokra megfelelő helyszínt. 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Ha egyelőre még csak tájékozódnál, az alábbiakban bemutatjuk a legjobb partnertalálkozó helyszíneinket néhány szóban! 

 

Partnertalálkozó Budapesten: a Spíler Budában

A budai oldal egyik leggyakrabban látogatott helyszínén, a MOM Park bejáratánál a Spíler Buda nagyszerű lehetőséget kínál partnertalálkozók szervezésére. Az exkluzív, lezser, mégis elegáns környezet kiváló atmoszférát teremt, és kérésetekre akár egy csendesebb sarkot, nagyobb asztalt is lefoglalunk, hogy a partnertalálkozó zökkenőmentesen történhessen meg. 


Ismerd meg a Spíler Budát mint partnertalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva.

 

Partnertalálkozó Budapesten: a Jamie’s Italian-ban

A jó első benyomás nem az étterembe érkezéskor, de sokszor már azelőtt kialakulhat partneredben: és mi lehet impozánsabb, mint egy világhírű séf éttermébe szóló meghívás? A Jamie Oliver nevével fémjelzett étteremben ráadásul a későbbiekben sem fogtok csalódni: nagyszerű kiszolgálás, íncsiklandó ételek várnak itt rátok, ami tökéletes hátteret biztosít partnertalálkozód számára.


Ismerd meg a Jamie’s Italian-t mint partnertalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva. 

 

Partnertalálkozó Budapesten: a Spíler Original-ban

Vannak, akik a visszafogottabb, elegáns partnertalálkozókat kedvelik, és vannak akik inkább a vagány, menő stílusba mozdulnának el. Ha Te és partnereid is inkább ezutóbbit választanátok, az ikonikus étterem és bár, a Spíler Origival is szeretettel vár Titeket a Gozsdu udvarban! Bár éjjel ez a terep minden kétséget kizáróan a bulizó fiataloké, nap közben tökéletes hátteret biztosít akár partnertalálkozód számára is. 


Ismerd meg a Spíler Original-t mint partnertalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Partnertalálkozó Budapesten: a Pest-Buda Bistro-ban

Ha pedig inkább egy családias, meghitt hangulatú – és főleg diszkrét – partnertalálkozó helyszínt keresel, a Pest-Buda Bistro lesz a tökéletes választás. Megannyi üzletember látogat el hozzánk nap mint nap – hiszen itt csendben, nyugalomban, maximális privát szférával tárgyalhatnak valamelyik különtermünkben, vagy csak egy csendesebb asztalnál igény szerint.


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint partnertalálkozó helyszínt Budapesten IDE kattintva!
 Kapcsolódó

Étterem születésnapra

Étterem születésnapra? Mutatjuk a legjobb éttermeket születésnapi...

A születésnapok minden ember életében jelentős fordulópontok, amelyek megérdemlik, hogy méltóképpen ünnepeljük meg őket! Ha Te is születésnapi ünnepséget szerveznél barátodnak, szerettednek vagy épp párodnak, és a tökéletes éttermet keresed a születésnapi vacsora megtartásához, az alábbiakban megtalálod a legjobb szülinapi éttermeinket és rendezvényeket. 

Tovább
Osztálytalálkozó helyszín

Osztálytalálkozó helyszín: mutatjuk a legjobb osztálytalálkozó...

Az osztálytalálkozó szervezése nem könnyű feladat, hiszen akár 30-40 emberrel is kalkulálnod kell. Mindenki igényeire ügyelni, mindenki stílusához, étkezési szokásaihoz alkalmazkodni – de egyáltalán, mindenkit felkutatni is kihívást jelentő feladat lehet! Ha mégis elvállaltad ezt a hálás feladatot, egy biztos: az egyik legfontosabb lépés, hogy megtaláld a megfelelő osztálytalálkozó helyszínt. Ha pedig Budapesten tartanátok ezt az eseményt, jó hírünk van! Számos éttermünk és rendezvényhelyszínünk áll rendelkezésedre különböző stílusban, és még a választásban is segítünk, ha szeretnéd!

Tovább
Szülinapi buli Budapesten

Szülinapi buli Budapesten: mutatjuk, hol érdemes meglepetés szülinapi bulit...

A szülinap minden ember életében évről évre az a nap, ami csak róla szól: összegyűlnek a barátok, a rokonok és szeretteink, akikkel együtt ünnepelhetjük meg, hogy ismét eltelt egy év. Az ilyen fordulók különleges alkalmak, és nagyon fontos, hogy méltóképp emlékezzünk meg róluk: már pedig mi lehet emlékezetesebb, mint egy meglepetés szülinap Budapesten, egy szuper helyen, szuper emberekkel és programokkal? 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria