Rendezvény ajánlatkérés

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

Április 13-án egy csodálatos pár mondhatta ki a boldogító „Igen”-t, amelyet egy kellemes, meghitt hangulatú esküvői vacsora követett a Pierrot étteremben. Ismerje meg az ifjú pár által megálmodott, és az általunk megvalósított esküvői vacsora részleteit, és inspirálódjon!

A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

A kis esküvői vacsora részletei

Az ifjú pár egy családias hangulatú, mégis elegáns és romantikus kis esküvőt álmodott meg, amelynek helyszínéül a Pierrot étteremre esett a választás. Április 13-án így a 24 főből álló esküvői csapatot itt fogathattuk gyönyörű dekorációval, precízen előkészített részletekkel…

 

A 24 fős esküvői fogadás

Tamás és Andi érkezett elsőként az esküvői vacsora helyszínére, és ahogy azt szokás, egy rövid pezsgős fogadással várták az érkező vendégsereget. A fogadásra a Pierrot étterem kapualjában került sor, ahol Krienbacher pezsgővel köszöntötték az érkező vendégeket. 

 

Az esküvői vacsora

A Pierrot étterem cateringje kiemelkedő a budapesti éttermek körében, így nem csoda, hogy az esküvői menü megtervezésekor a bőség zavarában az ifjú pár úgy döntött, a finomságokból képtelenség 1-2 fogást kiválasztani. Éppen ezért Andi és Tamás esküvőjére speciális menüsort állítottunk össze: a fingerfood jellegű vacsorát séfünk teljes egészében személyre szabta a párnak, így kisebb adagokban összesen 10 fogás került felszolgálásra az esküvők – a részt vevők nagy örömére.

 

Az esküvői vacsora helyszíne

Pierrot éttermünk nem véletlen a házasodni készülők egyik kedvence. A gyönyörű, elegáns és romantikus hangulatú étterem elszeparált részei rendkívül változatos lehetőséggel kecsegtetnek. Ahogy azt már korábban említettünk, Andi és Tamás a fogadást kapualjunkban tartotta meg a résztvevőknek, akiket ezután a Pierrot első termébe kísértünk a vacsorára.


Az első terem az esküvői vacsora teljes ideje alatt kizárólag a násznép számára volt elérhető, azt zártkörűsítettük.

 

Az esküvői vacsora hangulatát élőzenével emeltük

Talán nem is tudunk annál romantikusabb hátteret megálmodni egy esküvői vacsorának, mintha élő zongoraszó kísérné az estet. Andi és Tamás is így gondolta, így az estét végig kísérte zongoristánk, aki változatos dallamokat játszva tette még idillibbé a hangulatot. 

 

Amennyiben Ön is szeretné velünk megálmodni élete Nagy Napját, az alábbi form kitöltésével veheti fel kollégáinkkal a kapcsolatot – akik mindenben a segítségére lesznek! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

Esküvőszervezés tippek

5 tipp, hogy az esküvőszervezés valóban egy vidám utazás legyen!

Szeretettel gratulálunk Nektek! :) Ha ezen az oldalon jársz, nagy valószínűséggel életed egyik legnagyobb élményére, legszebb utazására készülsz: az esküvőd megszervezésén dolgozol. Életed Nagy Napjáról már biztosan Neked is van egy határozott elképzelésed: minden tökéletes, a szeretteid összegyűlnek és pároddal kimondjátok a boldogító IGEN-t – mindezt persze álmaid helyszínén, álmaid ruhájában – egy makulátlanul jól sikerült és emlékezetes napon.

Tovább
Szabadtéri esküvő szervezés tippek

Szabadtéri esküvő szervezés tippek: ezekre ügyelj, ha szabadtéri esküvőt...

Hiszen a szabadtéri esküvő nem csak nagyszerű élményeket, de néhány akadályt is gördíthet eléd, amire érdemes már a szervezéskor felkészülni. Mivel a mi kis esküvői éttermeink esetében is sokan választják a teraszt vagy a kertet, így tapasztalatunk bőven akad azzal kapcsolatban, hogy mi is jelenthet problémát. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a szabadtéri esküvőkről, amire érdemes gondolnod!

Tovább
5 tipp a tökéletes esküvőért

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

Szinte minden lány álmodozott kiskorában az esküvőjéről… A legtöbbünk tervek garmadával indul neki a szervezésnek, és éppen ezért sokaknak stresszes is lehet ez az időszak – pedig valójában ez életed egyik legszebb időszaka. Életed Nagy Napján pedig, nem csoda ha arra vágysz, hogy minden részlet stimmeljen… és hogy mivel érheted ezt el? Egy kis előrelátás, és fő a lazaság! Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod, hiszen hidd el – visszagondolva a kis „hibákra” is jó emlékként gondolsz majd!  

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria