Rendezvény ajánlatkérés

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

Április 13-án egy csodálatos pár mondhatta ki a boldogító „Igen”-t, amelyet egy kellemes, meghitt hangulatú esküvői vacsora követett a Pierrot étteremben. Ismerje meg az ifjú pár által megálmodott, és az általunk megvalósított esküvői vacsora részleteit, és inspirálódjon!


A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

A kis esküvői vacsora részletei

Az ifjú pár egy családias hangulatú, mégis elegáns és romantikus kis esküvőt álmodott meg, amelynek helyszínéül a Pierrot étteremre esett a választás. Április 13-án így a 24 főből álló esküvői csapatot itt fogathattuk gyönyörű dekorációval, precízen előkészített részletekkel…

 

A 24 fős esküvői fogadás

Tamás és Andi érkezett elsőként az esküvői vacsora helyszínére, és ahogy azt szokás, egy rövid pezsgős fogadással várták az érkező vendégsereget. A fogadásra a Pierrot étterem kapualjában került sor, ahol Krienbacher pezsgővel köszöntötték az érkező vendégeket. 

 

Az esküvői vacsora

A Pierrot étterem cateringje kiemelkedő a budapesti éttermek körében, így nem csoda, hogy az esküvői menü megtervezésekor a bőség zavarában az ifjú pár úgy döntött, a finomságokból képtelenség 1-2 fogást kiválasztani. Éppen ezért Andi és Tamás esküvőjére speciális menüsort állítottunk össze: a fingerfood jellegű vacsorát séfünk teljes egészében személyre szabta a párnak, így kisebb adagokban összesen 10 fogás került felszolgálásra az esküvők – a részt vevők nagy örömére.

 

Az esküvői vacsora helyszíne

Pierrot éttermünk nem véletlen a házasodni készülők egyik kedvence. A gyönyörű, elegáns és romantikus hangulatú étterem elszeparált részei rendkívül változatos lehetőséggel kecsegtetnek. Ahogy azt már korábban említettünk, Andi és Tamás a fogadást kapualjunkban tartotta meg a résztvevőknek, akiket ezután a Pierrot első termébe kísértünk a vacsorára.


Az első terem az esküvői vacsora teljes ideje alatt kizárólag a násznép számára volt elérhető, azt zártkörűsítettük.

 

Az esküvői vacsora hangulatát élőzenével emeltük

Talán nem is tudunk annál romantikusabb hátteret megálmodni egy esküvői vacsorának, mintha élő zongoraszó kísérné az estet. Andi és Tamás is így gondolta, így az estét végig kísérte zongoristánk, aki változatos dallamokat játszva tette még idillibbé a hangulatot. 

 

Amennyiben Ön is szeretné velünk megálmodni élete Nagy Napját, az alábbi form kitöltésével veheti fel kollégáinkkal a kapcsolatot – akik mindenben a segítségére lesznek! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

Borkóstoló Budapesten: fedezze fel az újvilági borokat a Spíler Budában

Újvilági borkóstoló Budapesten, a Spíler Budában

Szeretné megismerni az újvilági borokat egy felejthetetlen borkóstoló eseményen Budapesten? Tudjon meg többet arról, hogyy az óceán másik oldalán hogyan készítik nedűiket, és milyen szőlőfajtákkal dolgoznak a borászok! A Spíler Buda borkóstoló csomagajánlatában ezt kínáljuk Önnek.   

Tovább
Babaváró buli helyszínek és babaváró party játék ötletek

Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

A babaváró bulik szervezése alapvetően Amerikából származik, ám ez a nagyon kedves és vidám hagyomány hazánkban is elterjedőben van. A kismama és baráti köre ilyenkor összegyűlik, és mókás feladatokkal, apró játékokkal -  no meg természetesen babaváró ajándékokkal – lepik el a születendő csemetét. De mi is kell ahhoz, hogy egy babaváró buli igazán felejthetetlen legyen? Összegyűjtöttük a legjobb babaváró buli helyszíneket, és néhány szuper ötletet a party-hoz, amely segítségére lehet a szervezésben! 

Tovább
Céges vacsora a Pest-Buda Étteremben: az ExxonMobile vacsorája

Az ExxonMobil céges vacsorája a Pest-Buda étterem első termében

Rohanó világban élünk. A határidők szorítanak, és néha a legnagyobb előrelátás mellett is kicsúszik a kezünkből az irányítás – vagy csupán egy előre nem látható esemény miatt kell megváltoztatnunk a tervezett programot, és akár instant céges vacsorát szervezni egy hétköznap estére. Pontosan értjük, hogy mekkora problémát tud ez okozni – hiszen Nekünk is volt már benne részünk. A szolgáltatók a legtöbb esetben a rövid határidőkre nem tudnak azonnal reagálni, ami pedig problémát okozhat a szervezés során.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria