Rendezvény ajánlatkérés

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

Tamás és Andi esküvője a Pierrot étteremben - inspirációként

Április 13-án egy csodálatos pár mondhatta ki a boldogító „Igen”-t, amelyet egy kellemes, meghitt hangulatú esküvői vacsora követett a Pierrot étteremben. Ismerje meg az ifjú pár által megálmodott, és az általunk megvalósított esküvői vacsora részleteit, és inspirálódjon!


A Pierrot étterem az egyik legnépszerűbb helyszínünk, ha esküvői vacsorákról van szó. Romantikus, elegáns hangulata, gyönyörű zöld, zárt kertje és elszeparálható részei kiváló lehetőséget biztosít a kisebb létszámú esküvők számára, és a nagyobb lakodalmak számára egyaránt. Tamás és Andi egyből beleszeretett a helyszínbe, és kollágáink segítségével meg is valósulhatott itt életük nagy napja! 

Esküvő a Pierrot étteremben: ismerje meg egy általunk rendezett esküvő részleteit!

A kis esküvői vacsora részletei

Az ifjú pár egy családias hangulatú, mégis elegáns és romantikus kis esküvőt álmodott meg, amelynek helyszínéül a Pierrot étteremre esett a választás. Április 13-án így a 24 főből álló esküvői csapatot itt fogathattuk gyönyörű dekorációval, precízen előkészített részletekkel…

 

A 24 fős esküvői fogadás

Tamás és Andi érkezett elsőként az esküvői vacsora helyszínére, és ahogy azt szokás, egy rövid pezsgős fogadással várták az érkező vendégsereget. A fogadásra a Pierrot étterem kapualjában került sor, ahol Krienbacher pezsgővel köszöntötték az érkező vendégeket. 

 

Az esküvői vacsora

A Pierrot étterem cateringje kiemelkedő a budapesti éttermek körében, így nem csoda, hogy az esküvői menü megtervezésekor a bőség zavarában az ifjú pár úgy döntött, a finomságokból képtelenség 1-2 fogást kiválasztani. Éppen ezért Andi és Tamás esküvőjére speciális menüsort állítottunk össze: a fingerfood jellegű vacsorát séfünk teljes egészében személyre szabta a párnak, így kisebb adagokban összesen 10 fogás került felszolgálásra az esküvők – a részt vevők nagy örömére.

 

Az esküvői vacsora helyszíne

Pierrot éttermünk nem véletlen a házasodni készülők egyik kedvence. A gyönyörű, elegáns és romantikus hangulatú étterem elszeparált részei rendkívül változatos lehetőséggel kecsegtetnek. Ahogy azt már korábban említettünk, Andi és Tamás a fogadást kapualjunkban tartotta meg a résztvevőknek, akiket ezután a Pierrot első termébe kísértünk a vacsorára.


Az első terem az esküvői vacsora teljes ideje alatt kizárólag a násznép számára volt elérhető, azt zártkörűsítettük.

 

Az esküvői vacsora hangulatát élőzenével emeltük

Talán nem is tudunk annál romantikusabb hátteret megálmodni egy esküvői vacsorának, mintha élő zongoraszó kísérné az estet. Andi és Tamás is így gondolta, így az estét végig kísérte zongoristánk, aki változatos dallamokat játszva tette még idillibbé a hangulatot. 

 

Amennyiben Ön is szeretné velünk megálmodni élete Nagy Napját, az alábbi form kitöltésével veheti fel kollégáinkkal a kapcsolatot – akik mindenben a segítségére lesznek! 

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

Miért érdemes business coach-csal dolgozni? 11 érvet mutatunk, amiért mindenképp megéri kipróbálni!

11 érv, arról hogy miért érdemes business coach-csal dolgozni

A business coach egyik fő feladata, hogy keretek közé szorítsa döntései folyamatát, ezzel csillapítva a különböző zavaró tényezőket, amelyek gátolhatják a fókuszálást. Segíthet feloldani a bizonytalanságot, és választ találni az olyan tipikus kérdésekre, mint az „Akarom én ezt? Tényleg szükségünk van erre?” vagy a „Megtehetem ezt? Miért jó ez nekünk egyáltalán?”. Ezek a „tegyem – ne tegyem” típusú dilemmák gyakran gúsba kötik a döntéshozót, és ennek a feloldásával rengeteg időt és energiát lehet megspórolni, melyet hasznosabb időtöltésre lehet szánni. A...

Tovább
Üzleti kapcsolatépítés

Kapcsolatépítés az üzletben: 5 dolog amit érdemes megtennie, és 5 amit...

Bár alapvetően egy üzleti kapcsolat, partnerkapcsolat nem a szimpátiáról kellene, hogy szóljon – de ismerjük be, mindannyian emberek vagyunk. Ha partnerének személyes problémája akad Önnel vagy megbízottjával, az bizony még egy sikeres üzleti kapcsolatot is könnyen lerombolhat.

Tovább
Esküvői frizura trendek: ha már csak a részletek hiányoznak élete Nagy Napjához!

A tökéletes esküvő a részletekben rejlik! Mutatjuk az idei év esküvői...

Élete Nagy Napjának minden apró részlete hozzájárul ahhoz, hogy egy életre szóló emlék legyen ebből  a nemes eseményből. A legtöbb menyasszony az utolsó virágszál elhelyezkedését is szeretné alaposan megtervezni, hát még saját kinézetét!  A legszebb esküvőt és az emlékét is elronthatja egy rosszul megválasztott menyasszonyi frizura, hiszen a fényképeken mindig szembesül vele az ember.  Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani minden hosszúhajú mennyasszonynak, hogy megtalálja a legszebb, legvonzóbb frizurát a nagy napra. 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria