Rendezvény ajánlatkérés

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket termékbemutatók tartására!

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket termékbemutatók tartására!

Termékbemutató helyszínt keresel Budapesten? Szervezd meg termékbemutatód nívós környezetben, és nyűgözd le a résztvevőket! Mutatjuk a legjobb helyszíneinket és éttermeinket.

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Ha még nem találtad meg a tökéletes termékbemutató helyszínt Budapesten, az alábbi form kitöltésével léphetsz kapcsolatba kollégáinkkal, akik segítenek megtalálni a legjobb helyet. 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Még ismerkednél a lehetőségekkel? Fedezd fel a legjobb termékbemutató helyszíneinket Budapesten az alábbi leírás segítségével!

 


Termékbemutató helyszín Budapesten, emlékezetes köntösben: a Spíler Budában

A Spíler Buda nem csak egy étterem, hanem egy valóságos életérzés. Termékbemutató helyszínként is tökéletes választás a fővárosban, hiszen könnyen megközelíthető helyen, a MOM Park bejáratánál várja kedves Vendégeit. Terasza és stílusos belső terei tökéletes hátteret biztosítanak egy emlékezetes eseménynek, ahol a középpontban természetesen a Te legújabb termékkínálatod áll!


Ismerd meg a Spíler Budát mint termékbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva

 

Termékbemutató helyszín Budapesten, a Jamie’s Italian-ban

Az olyan eseményeknél mint egy termékbemutató, fontos, hogy milyen köntösbe bújtatod az estét. Mi mással lehetne jó benyomást kelteni a Vendégeidben, a sajtó munkatársaiban mint azzal, ha a méltán híres Jamie Oliver budapesti éttermébe invitálod meg őket egy termékbemutató eseményre?


Az olaszokra jellemző laza, kötetlen hangulat, az íncsiklandó ételek tökéletes hátteret biztosítanak arra, hogy jó első benyomást tehess résztvevőidre. 

 

Ismerd meg a Jamies’s Italian-t mint termékbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Termékbemutató helyszín Budapesten, a Pest-Buda Bistro-ban

A termékbemutató helyszínét nem csak a célod, de termékeid köre is nagyban befolyásolja. Érdemes minden esetben olyan helyszínt választani, amely valamelyest tükrözi célközönséged igényeit – ha pedig termékeid leginkább barátságos, családias jelleggel ruháztad fel, a Pest-Buda Bistro tökéletes választás lehet termékbemutató helyszínnek! Kellemes hangulatú kis Vendéglőnk és hatalmas teraszunk biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen menjen!

 

Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint termékbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva. 
 Kapcsolódó

A tökéletes rendezvényhelyszín: céges karácsonyi vacsora Budapesten, vagy akár a Budai Várban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.   Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám –...

Tovább
Céges évzáró vacsora Budapesten, a belvárosban

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínáleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna.    Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy...

Tovább
Céges évnyitó rendezvény Budapesten? Változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg...

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.   Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner