Rendezvény ajánlatkérés

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket és termeinket!

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket és termeinket!

Könyvbemutatóra keresel helyszínt? A tökéletes hely a Te igényeiden múlik! Mi pontosan tudjuk ezt, ezért amellett, hogy számos változatos stílusú és hangulatú éttermünk és rendezvénytermünk közül választhatsz, kollégáink rugalmasságára is számíthatsz.

Fedezd fel a legjobb könyvbemutató helyszíneinket, vagy ismerd meg a Festy in Style  könyvbemutatójának részleteit. 

Hiszen egy könyvbemutató esetében a helyszín az első benyomás része…

Mitől lesz egy könyvbemutató valóban emlékezetes? Mitől fogják elkapkodni az első példányokat, és mitől fognak rólad, könyvedről írni a sajtóban?


Nos, természetesen első sorban azért, mert nagyszerű könyvet mutatsz be. Ám az első benyomás, a mély benyomás a könyvbemutató alkalmával nem elhanyagolható tényező. Olyan ez, mint a jó marketing: hiába van nagyszerű terméked, ha az emberek nem értesülnek róla. Hiába értesülnek róla, ha az értesülés nem hagy nyomot bennük.


Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy a tökéletes könyvbemutató helyszíned kiválasztása után mindenben a segítségedre legyünk egy nagyszerű, felejthetetlen könyvbemutató megszervezése során! 

 

A tökéletes könyvbemutató helyszín a részletekben rejlik

Ki a Te célközönséged? Mit várnak el ők egy tökéletes könyvbemutató helyszíntől? Legyen az vagány, stílusos vagy éppen családias hangulatú, meghitt? Attól függően, hogy kiknek szól a könyved és kiket szeretnél vele megszólítani, fontos, hogy a könyvbemutató helyszín ennek megfeleljen. Tükrözze könyved személyiségét, stílusát, életérzését! 

 

Engedd hát meg, hogy röviden bemutassuk legjobb könyvbemutató helyszíneinket Budapesten. Természetesen, amennyiben szeretnéd, szakképzett kollégáink segítenek a könyvbemutató helyszín kiválasztásában! Kérlek, az alábbi form kitöltésével vedd fel velük a kapcsolatot – és szervezzük meg együtt a tökéletes könyvbemutatót! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Spíler Buda | vagány és megnyerő könyvbemutató helyszín Budapesten

A Spíler Buda nem véletlen lett a különböző céges, vállalati és hivatalos események egyik legkedveltebb helyszíne. A maga stílusos megjelenésével, jó elhelyezkedésével (MOM Park), fiatalos hangulatával tökéletes hátteret biztosít minden olyan rendezvénynek, ahol a fő cél a fiatal, lendületes korosztály lenyűgözése! 

 

Amennyiben Te is egy hasonló laza, mégis megnyerő helyet keresel könyvbemutató helyszínként, IDE kattintva jobban megismerheted a Spíler Budát, mint rendezvényhelyszínt. 
 

 

Pierrot | elegáns és kifinomult könyvbemutató helyszín Budapesten

Ha könyvbemutató helyszínként egy rendkívül elegáns, megnyerő helyet keresel, a Budai Várban található Pierrot éttermünk tökéletes választás. A lenyűgöző zöld, zárt kerti rész, az élő zongorazene, a hangulatos, szeparált különtermek akár kisebb, akár nagyobb létszámú könyvbemutatónak is tökéletes helyszínt biztosítanak.

 

Ismerd meg jobban a Pierrot-t, mint könyvbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva.

 

Vagány, stílusos könyvbemutató helyszín Budapesten, a Budai Várban: Baltazár Grill

A Baltazár Grill minden kétséget kizáróan a Budai Várnegyed egyik legstílusosabb étterme. A kandallós terem, a borospince, a hatalmas macskaköves terasz és az étterem belső terme tökéletes könyvbemutató helyszínként szolgál, ha egy jól megközelíthető, patinás környezetben lévő mégis fiatalos, lendületes helyet keresel.

 

Ismerd meg jobban a Baltazár Grillt mint könyvbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva.Kapcsolódó

Céges rendezvény

Céges rendezvény? Mutatjuk a legjobb éttermeket!

Egy cég sikere akkora, amekkora a kollégái lelkesedése, lojalitása… Ám ez nem egy egyoldalú folyamat: Te is sokat tehetsz azért, hogy a munkatársak jobban érezzék magukat a vállalatban. Ez persze a legapróbb dolgoknál kezdődik: a megbecsülés, a visszajelzések, a jó hangulat és a transzparens működés alapvető elemei az elégedett kollégáknak, de tényleg elég lenne ennyi? Hiszen a közös emlékek, az élmények összekovácsolják a csapatot – és az könnyen belátható, hogy egy összetartó csapat jóval sikeresebb lehet néhány egy irodában üldögélő idegennél!  Éppen ezért a nagyobb...

Tovább
Partnertalálkozó Budapesten

Partnertalálkozó Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeinket!

A partnertalálkozó szervezése nagy felelősséggel jár, hiszen az esemény végkimenetele sokban múlik az emlékezetessé tett esten. Az első benyomás pedig néhány perc alatt kialakul: ha egy felejthetetlen, élményekben gazdag partnertalálkozót szervezel, nagyobb esélyed van a sikerre is! Azt, hogy milyen benyomást keltesz partnereidben pedig nagyban meghatározza a kiválasztott partnertalálkozó helyszín is… Éppen ezért, engedd meg hogy bemutassuk a legnépszerűbb partnertalálkozó helyszíneinket, éttermeinket szerte Budapesten! 

Tovább
Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria