Rendezvény ajánlatkérés

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket és termeinket!

Könyvbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket és termeinket!

Könyvbemutatóra keresel helyszínt? A tökéletes hely a Te igényeiden múlik! Mi pontosan tudjuk ezt, ezért amellett, hogy számos változatos stílusú és hangulatú éttermünk és rendezvénytermünk közül választhatsz, kollégáink rugalmasságára is számíthatsz.

Fedezd fel a legjobb könyvbemutató helyszíneinket, vagy ismerd meg a Festy in Style  könyvbemutatójának részleteit. 

Hiszen egy könyvbemutató esetében a helyszín az első benyomás része…

Mitől lesz egy könyvbemutató valóban emlékezetes? Mitől fogják elkapkodni az első példányokat, és mitől fognak rólad, könyvedről írni a sajtóban?


Nos, természetesen első sorban azért, mert nagyszerű könyvet mutatsz be. Ám az első benyomás, a mély benyomás a könyvbemutató alkalmával nem elhanyagolható tényező. Olyan ez, mint a jó marketing: hiába van nagyszerű terméked, ha az emberek nem értesülnek róla. Hiába értesülnek róla, ha az értesülés nem hagy nyomot bennük.


Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy a tökéletes könyvbemutató helyszíned kiválasztása után mindenben a segítségedre legyünk egy nagyszerű, felejthetetlen könyvbemutató megszervezése során! 

 

A tökéletes könyvbemutató helyszín a részletekben rejlik

Ki a Te célközönséged? Mit várnak el ők egy tökéletes könyvbemutató helyszíntől? Legyen az vagány, stílusos vagy éppen családias hangulatú, meghitt? Attól függően, hogy kiknek szól a könyved és kiket szeretnél vele megszólítani, fontos, hogy a könyvbemutató helyszín ennek megfeleljen. Tükrözze könyved személyiségét, stílusát, életérzését! 

 

Engedd hát meg, hogy röviden bemutassuk legjobb könyvbemutató helyszíneinket Budapesten. Természetesen, amennyiben szeretnéd, szakképzett kollégáink segítenek a könyvbemutató helyszín kiválasztásában! Kérlek, az alábbi form kitöltésével vedd fel velük a kapcsolatot – és szervezzük meg együtt a tökéletes könyvbemutatót! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Spíler Buda | vagány és megnyerő könyvbemutató helyszín Budapesten

A Spíler Buda nem véletlen lett a különböző céges, vállalati és hivatalos események egyik legkedveltebb helyszíne. A maga stílusos megjelenésével, jó elhelyezkedésével (MOM Park), fiatalos hangulatával tökéletes hátteret biztosít minden olyan rendezvénynek, ahol a fő cél a fiatal, lendületes korosztály lenyűgözése! 

 

Amennyiben Te is egy hasonló laza, mégis megnyerő helyet keresel könyvbemutató helyszínként, IDE kattintva jobban megismerheted a Spíler Budát, mint rendezvényhelyszínt. 
 

 

Pierrot | elegáns és kifinomult könyvbemutató helyszín Budapesten

Ha könyvbemutató helyszínként egy rendkívül elegáns, megnyerő helyet keresel, a Budai Várban található Pierrot éttermünk tökéletes választás. A lenyűgöző zöld, zárt kerti rész, az élő zongorazene, a hangulatos, szeparált különtermek akár kisebb, akár nagyobb létszámú könyvbemutatónak is tökéletes helyszínt biztosítanak.

 

Ismerd meg jobban a Pierrot-t, mint könyvbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva.

 

Vagány, stílusos könyvbemutató helyszín Budapesten, a Budai Várban: Baltazár Grill

A Baltazár Grill minden kétséget kizáróan a Budai Várnegyed egyik legstílusosabb étterme. A kandallós terem, a borospince, a hatalmas macskaköves terasz és az étterem belső terme tökéletes könyvbemutató helyszínként szolgál, ha egy jól megközelíthető, patinás környezetben lévő mégis fiatalos, lendületes helyet keresel.

 

Ismerd meg jobban a Baltazár Grillt mint könyvbemutató helyszínt Budapesten IDE kattintva.Kapcsolódó

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten

Céges karácsonyi ünnepség helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb...

A munkamorál, a csapatmunka fenntartása érdekében egy cégvezető – vagy éppen HR munkatárs – számára fontos gondoskodni arról is, hogy a munkatársak néha összeverődjenek. A különböző csapatépítő jellegű tevékenységek rendkívül hatékonyan segítik elő a kollégák kapcsolati rendszerének kialakulását, így hosszú távon nagyszerű befektetésnek is minősülnek – hiszen ha egy munkatárs szereti a kollégáit, főnökségét és munkahelyét, ha számos közös emlék fűzi őt a vállalathoz, úgy sokkal lojálisabbá válik és teljesítménye is nagyban megnőhet.

Tovább
Céges karácsonyi vacsora Budapesten

Karácsonyi ajánlatok: céges karácsonyi vacsora Budapesten, a legjobb...

2020 egy bonyodalmakkal teli, nehéz év volt sokunk számára. Munkatársaid, lojális kollégáid megérdemlik a törődést! Fedezd fel céges karácsonyi vacsora ajánlatainkat Budapesten, és lepd meg őket egy csapatépítővel egybekötött céges vacsorával az ünnepek alkalmából, az év lezárását ünnepelve! 

Tovább
Rendezvényhelyszínek Budapest

Rendezvényhelyszínek Budapest: mutatjuk a legjobb helyszíneket minden...

Rendezvényhelyszínt keresel Budapesten? Akár privát, akár céges party a cél: változatos stílusú éttermeink és rendezvénytermeink között biztosan megtalálod, amit keresel!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria