Üzleti megbeszélés helyszínek Budapesten partnertalálkozóra, üzleti ebédre

Üzleti megbeszélés helyszínek Budapesten partnertalálkozóra, üzleti ebédre

Olyat éttermet keresel Budapesten, amely kiválóan alkalmas üzleti megbeszélés helyszín? Mutatjuk a legjobb üzleti éttermeinket, ahol a partnertalálkozó biztosan sikerrel zárul majd!

Az üzleti megbeszélések különleges elvárásokat támasztanak egy étteremmel szemben: a kellemes környezet, a jó első benyomás mind rendkívül fontos tényező, azonban a legfontosabb talán az, hogy megfelelő privát szférát találjatok a beszélgetéshez, tárgyaláshoz. Éppen ezért a legjobb üzleti megbeszélés helyszínek szeparált asztalokkal, akár kisebb különteremmel is rendelkeznek. Ha éppen ilyet keresel, az alábbiakban bemutatjuk azon éttermeinket, amelyek jó választásnak bizonyulnak! 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapesten, a Pest-Buda Bistro-ban

Üzleti megbeszélés helyszín

Amennyiben egy családias hangulatú, kellemes éttermet keresel üzleti megbeszélés helyszínként, ahol a privát szféra és a diszkréció is adott, a Pest-Buda Bistro-ban szeretettel várunk. A Budai Várnegyed egyik varázslatos utcájában lévő éttermünk rendkívül népszerű választás az üzletemberek körében, hiszen a hely elrendezése lehetővé teszi a nyugodt megbeszélések megtartását: az asztalok egymástól távol helyezkednek el, a hátsó helyiségben pedig szinte teljesen magatok lehettek, így akár kényesebb ügyek megtárgyalására is alkalmas ez a helyszínünk. 


Ha pedig az üzlettel végeztetek, a nyári hónapokon akár hatalmas, árnyékos teraszunkon is koccinthattok az eredményre! 


Kattints ide, és ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t! 

 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapesten, a Jamie Oliver’s Italian-ban

Üzleti megbeszélés helyszín

Ha az első benyomást éppen olyan fontosnak tartod mint a jó ételeket, a híres brit sztárséf éttermével nem lőhetsz mellé. A Jamie Oliver’s Italian jó hírneve, ismertsége egy üzleti bemutatkozó alkalmával jó hátteret biztosít, ráadásul az étteremben egy különteremmel is várunk, amennyiben több létszámú üzleti megbeszélés helyszínt kerestek, és a zártkörű megoldásokhoz is ragaszkodtok. 


Kattints IDE és ismerd meg jobban a Jamie Oliver’s Italian-t mint üzleti megbeszélés helyszínt Budapesten. 

 

Üzleti megbeszélés helyszín Budapesten, a Pierrot étteremben

Üzleti megbeszélés helyszín

Legkiválóbb üzleti partnereid megérdemlik a prémium elbánást. A Budai Vár egyik legkedveltebb, elegáns és kifinomult éttermében az üzleti megbeszélések is jobb hangulatban telnek: a Pierrot étterem kiváló választás, ha kiemelt ügyfeleiddel ülnél be valahova üzleti ebédre, vagy éppen vacsorára. 


Az étterem nemzetközi fine dining fogásai a gasztronómia szerelmesei számára is kimagasló élményeket tartogat, kiváló pezsgőkínálatunkkal pedig a sikeres üzletkötést is megünnepelhetitek! 


Ismerd meg jobban a PIerrot éttermet mint üzleti megbeszélés helyszínt IDE kattintva

 

Üzleti megbeszélés helyszín vagány üzletembereknek – a Spíler Buda

Üzleti megbeszélés helyszín

Az, hogy hova viszed partnered üzleti megbeszélésre, mutatja milyen stílust képviselsz az életben is. Ha egy vagány, lendületes és fiatalos vállalkozás képét szeretnéd festeni, a Spíler Buda tökéletes választás lesz! A budai oldalon, a MOM Park bejáratánál ez az étterem könnyen megközelíthető akár autóval is, stílusos design-ja pedig biztosítja, hogy emlékezetes legyen az első benyomás. 


Kattints IDE és ismerd meg jobban vagány üzleti megbeszélés helyszínünket, a Spíler Budát! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café