Rendezvény ajánlatkérés

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és helyszíneket kis esküvők szervezésére!

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és helyszíneket kis esküvők szervezésére!

Esküvőhelyszín a Budai Várban, Budapest legszebb környékén? Fedezd fel a legjobb esküvői éttermeket és rendezvényhelyszíneket a Budai Várnegyedben, és tartsd az esküvőd méltó környezetben!

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

A legszebb esküvőhelyszínek a Budai Várban ráadásul széles választékban állnak rendelkezésedre: csapatunk kínálatában számos különböző stílusú és adottságú étterem között válogathatsz attól függően, hogy milyennek álmodtad meg a Nagy Napot. Ha úgy gondolod, hogy szívesen vennéd a segítségünk, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a Nagy Nap megszervezésében! Ha pedig még válogatnál, a form alatt bemutatjuk pár szóban a legszebb esküvőhelyszíneinket a Budai Várban.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Esküvőhelyszín a Budai Várban: a romantikus Pierrot étteremben

Kétség sem férhet hozzá, hogy a klasszikus esküvői hangulathoz, a romantikus, elegáns megjelenésű esküvőkhöz a legjobb helyszínünk a Budai Várban a Pierrot étterem. Nem véletlen, hogy évente oly sok pár választja ezt az éttermet a Nagy Napjára helyszínül: hiszen az étterem jól szeparált belső tere akár kisebb, akár nagyobb létszámú esküvőknek is otthont adhat, míg az elegáns megjelenés, az élő zongoraszó tökéletes hangulatot teremt… Ráadásul a Pierrot étterem mint esküvőhelyszín a Budai Várban kültéri rendezvények megszervezésére is alkalmas, hiszen az étterem hátsó részében egy gyönyörű kis zöld-sziget, egy hangulatos kert várja Vendégeidet.

 

Ismerd meg jobban a Pierrot éttermet mint esküvőhelyszínt a Budai Várban IDE kattintva

 

Esküvőhelyszín a Budai Várban: a családias, meghitt hangulatú Pest-Buda Bistro-ban

A Pest-Buda Bistro egy egészen más világot képvisel, amely sokkal inkább a családias, meghitt hangulatot tudja megteremteni esküvőd számára. Az étterem belső elrendezésekor és stílusának kialakításakor is ezt tartottuk szem előtt ugyan úgy, ahogy az ételek megálmodásakor is. A Pest-Buda Bistro-ban ugyanis a fogások a nagymama főztjének házias ízvilágát elevenítik fel a kedves Vendégben – akár egy esküvő alkalmával is! Az étterem szintén jó elosztású, kisebb létszámú esküvőkre alkalmas belső terekkel rendelkezik, ugyanakkor az étteremtől különálló részen, a Hess András téren egy hatalmas terasz gondoskodik a vendégek kényelméről.

 

Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint esküvőhelyszínt a Budai Várban IDE kattintva

 

Esküvőhelyszín a Budai Várban: a stílusos és vagány Baltazár Grill-ben

Még egy pár lépés a Budai Vár hangulatos utcáin, és ismét új világba csöppenünk: a Baltazár Grill sokkal inkább a vagány, fiatalos és lendületes párok kedvence lesz. A picit industrial stílusba hajló belső elrendezés nagyszerűen mutat ünnepi köntösben is, habár kétség sem férhet hozzá, hogy itt a dekoráció is inkább a vagány stílust kell, hogy képviselje. A macskaköves terasz – vagy épp a hangulatos borospincénk – egyaránt tökéletes hátteret biztosítanak a mulatozásnak attól függően, hogy mit álmodott meg az ifjú pár. 

 

Ismerd meg jobban a Baltazár Grillt mint esküvőhelyszínt a Budai Várban, IDE kattintva

 

Esküvőhelyszín a Budai Várban: a lendületes és olasz stílusú Jamie’s Italian különtermében

Azon párok számára, akik szeretik az olaszok laza, stílusos életvitelét, a Jamie’s Italian is lehetőséget biztosít a nagy nap megtartására. Az étterem egy kisebb különteremmel rendelkezik, amelyet kibérelve egy kisebb létszámú esküvőnek tökéletes helyszínt ad: a szűk családi kör kényelmesen elfér itt, és biztosak lehettek benne, hogy a többi vendég nem zavarja majd meg az ünneplést. 

 

Ismerd meg jobban a Jamie’s Italian-t mint esküvőhelyszínt a Budai Várban IDE kattintva
 

 Kapcsolódó

Esküvői helyszínek 2021

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Biztosan Te is tudod, hogy a 2020-as év az esküvői helyszínek tekintetében is egy furcsa év volt. A járványhelyzet sok speciális igényt szült, és sajnos a korlátozások miatt sok párnak volt szükséges elnapolnia, áttennie az esküvője napját. 

Tovább
2021 esküvői helyszínek Budapesten

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Tovább
Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban

Kis esküvőhelyszínek a Budai Várban: fedezd fel a Várnegyed legszebb...

A legtöbb nő gyermekkora óta álmodozik arról, hogy milyen is lesz pontosan a Nagy Nap…. Esküvőnk napjának pedig a lehető legszebb helyszínt képzeljük el: egy idilli környezetet, egy csodálatos helyet, amely pontosan illik a megálmodott stílushoz, az ifjú pár elképzeléseihez.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria