Lakodalom helyszínek Budapesten: segítünk a választásban!

Lakodalom helyszínek Budapesten: segítünk a választásban!

Lakodalom helyszínt keresel a fővárosban a boldogító igen után? Mutatjuk a legjobb éttermeinket és rendezvénytermeinket lakodalmakra, amit érdemes megismerned választás előtt!

A korai években a lakodalmat a legtöbb esetben az ifjú pár szüleinek otthonában tartották – azonban ma már ez a trend leáldozni látszik. A lakodalom helyszínek ezzel együtt felértékelődtek, hiszen a legtöbben életük legszebb napjaként tekintenek erre az eseményre, és szeretnék, ha minden tökéletes lenne! 

Ha te sem találtad még meg a tökéletes lakodalom helyszínt, engedd meg, hogy bemutassuk a mi ajánlásainkat! 

 

Lakodalom helyszín egy szuper bulihoz: a Spíler Shanghai Secret Bar

Lakodalom helyszín

Ha egy vérbeli bulizós lakodalomra vágysz, ahol igazán elengedhetitek magatokat és DJ-vel, koktélokkal, akár röviditalokkal ünnepelnétek, a Spíler Shanghai Secret Bar tárt karokkal vár! 


A Gozsdu udvarban található lakodalom helyszínünk a bulinegyed középpontjában, külön rendezvényteremként áll rendelkezésetekre, ahol csak magatok lehettek. 


Fedezd fel a legbulisabb lakodalom helyszínt a belvárosban IDE kattintva

 

Lakodalom helyszín egy elegáns és romantikus eseményhez: a Pierrot 

Lakodalom helyszín

A varázslatos, romantikus hangulatú és elegáns lakodalmak legjobb helyszíne a fővárosban minden bizonnyal a Pierrot éttermünk. A Budai Várnegyed egyik legszebb utcájáról nyíló különleges lakodalom helyszínünk éppen olyan, mint amilyeneket a filmekben látsz. 


Ha szeretnétek, a Pierrot étterem hátsó kertje csodás zöld környezetet teremt az esküvő utáni vacsorának, lakodalomnak a szabad ég alatt, ahol a kíváncsi szemektől is elzárva lehettek! 


Kattints IDE, és ismerd meg romantikus lakodalom helyszínünket, a Pierrot-t! 

 

Lakodalom helyszín egy meghitt, családi vacsorához: a Pest-Buda Bistro

Lakodalom helyszín

Vagy lakodalom helyszínként inkább egy családias hangulatú, meghitt éttermet képzeltél el? A Pest-Buda Bistro, a Budai Vár egyik legnépszerűbb étterme szeretettel vár Titeket! 


A vasárnapi ebédek hangulatát, a nagymama főztjének házias ízvilágát felelevenítő éttermünk tökéletes helyszíne lehet kis családi lakodalmaknak, esküvő utáni vacsoráknak egyaránt. 


Kattints IDE, és ismerd meg jobban családias lakodalom helyszínünket! 

 

Lakodalom helyszín hangulatos, olaszos környezetben: a Jamie Oliver’s Italianban

Lakodalom helyszín

A híres brit sztárséf, Jamie Oliver első budapesti étterme szintén rendelkezésetekre áll, akár lakodalom helyszínként is! Olaszos hangulattal, csodás ételekkel és különleges terasszal vár ez az étterem, ahol egy kis zárt különteremmel is várunk, ha kisebb létszámban ünnepelnétek. 


Ismerd meg jobban ezt a lakodalom helyszínt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café