Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvényszervezés Budapesten: Ezekre mindenképp gondoljon, ha rendezvényszervezésre adta a fejét!

Rendezvényszervezés Budapesten: Ezekre mindenképp gondoljon, ha rendezvényszervezésre adta a fejét!

Ha rendezvényszervezésre adta a fejét – vagy éppen ezt kéri Öntől Cége – nagy fejszébe vágta a fejszét. Ahhoz, egy rendezvény valóban jól sikerüljön, és a Vendégek szívesen jöjjenek el, boldogan távozzanak – számos dologra kell figyelnie a rendezvényszervezés során, Budapesten is! Ehhez nyújtunk most segítséget.


Legyen szó akár céges-, akár privát jellegű esemény megrendezéséről, vagy éppen a saját esküvőjének megtervezéséről, a rendezvényszervezés Budapesten rendkívül összetett feladat, amelynek sikere végérvényben csak a felkészültségtől függ. Természetesen nehézségi fokozatok itt is vannak, hiszen egy születésnapi meglepetés party összehozása jóval kisebb felelősséggel, kevesebb munkával jár mint egy céges konferencia vagy épp partnertalálkozó lebonyolítása, de még a legkisebb szervezett összejövetel is igényel némi odafigyelést, tervezést.

Ha rendezvényszervezésre adta a fejét – vagy éppen ezt kéri Öntől Cége – nagy fejszébe vágta a fejszét. Ahhoz, egy rendezvény valóban jól sikerüljön, és a Vendégek szívesen jöjjenek el, boldogan távozzanak – számos dologra kell figyelnie a rendezvényszerv

Az alábbiakban olyan általános igazságokra szeretnénk felhívni a figyelmét, amely a legtöbb esetben minden egyénileg szervezett rendezvény esetében fontos lehet. Természetesen részletes útmutatót, mindenre kiterjedő „tananyagot” nem tudunk írásban kínálni a rendezvényszervezéshez Budapesten, amennyiben esetleg a mi helyszíneink egyikét választaná az esemény otthonának bármiben szívesen segítünk!

 

Addig pedig íme legfontosabb tippjeink a rendezvényszervezéshez Budapesten!

 

Rendezvényszervezés Budapesten: a tervezés a kulcsa a sikeres eseménynek!

A rendezvényszervezést még a legkisebb események alkalmával sem érdemes ad hoc gondolatok és cselekedetek útján végezni. Mindenképp fontos, hogy legyen egy tervünk arról, mi mindenre lesz szükség az est folyamán, mi mindenre kell gondolnunk! Erről pontos listát készítve tudjuk csak meghatározni a szükséges költségkeretet, a kivitelezés menetét.
Hogy mi minden kerülhet fel erre a listára, az természetesen első sorban az igényektől és a rendezvény típusától függ – ezt azonban Önnek kell felmérnie. Nagyban befolyásolja azonban a rendezvényszervezés menetét Budapesten az is, hogy milyen helyszínt választ! Ennek összefüggéseire az alábbi pontban térünk ki.

 

A helyszín kiválasztása: a kulcs a sikeres rendezvényszervezéshez Budapesten

Egy jó rendezvényhelyszín Budapesten meghatározza az esemény alaphangulatát és a továbbiakban beszerzendő felszerelést, embereket, stb. Amennyiben zárt helyszínt keres rendezvényének, az befolyásolja az infrastrukturát, és a legtöbb helyszínt kínáló cég esetében – így nálunk is – máris szakértő segítséget ad a rendezvényszervezéshez Budapesten. Amennyiben még nincs túl a helyszínválasztáson, ide kattintva megismerheti a mi bérelhető termeinket, éttermeinket és lehetőségeinket: rendezvényhelyszín Budapesten.

 

Zárt helyszín, bérelt terem választása esetén tehát jóval könnyebb lesz a feladata – jó esteben – mint egy szabadtéri rendezvény szervezésekor Budapesten. Itt is érdemes átbeszélni a rendezvényes csapattal az igényeket – mindenképp javasoljuk például a ruhatár kialakítását egy-egy helyszínen, amely nagyban segíti vendégei komfortérzetét. A legtöbb esetben a bérelt helyszíneken már rendelkezésre áll egy alapvető dekoráció, és a partyszervizzel (eszközök, pl. poharak és tányérok beszerzésével) sem kell foglalkoznia – ám ha valamilyen extrát szeretne, az külön megbeszélés kérdése. Sok helyszínen például nincs hangfelszerelés, vagy épp a projektor hiányzik – így ezekről mind érdemes listát készítenie!

 

A szabadtéri helyszín esetében számos más dologról is gondoskodnia kell: a mosdók kialakítása, az áramszolgáltatóval való egyeztetés és az engedélyeztetési folyamatok rendkívül összetettek, így ezeket tapasztalat nélküli rendezvényszervezőknek nem javasoljuk egyedül kivitelezni.


A rendezvényszervezés Budapesten cateringgel, amennyiben az nincs a helyszínen

Amennyiben megtalálta a tökéletes helyszínt és kibérelte, lefoglalta azt, már biztosan tudja hogy az adott helyen kínálnak-e ételt. Amennyiben a rendezvényszervezés során Budapesten egy éttermet talált megfelelőnek, úgy adja magát hogy az ottani konyha ételeit kínálja fel vendégei számára. Előfordul azonban, hogy olyan termet talál, ahol nincs catering – így arra külön kell gondolnia.


Amennyiben külsős helyszínre eset a választás a rendezvényszervezés során, a Zsidai Csoport tapasztalatát és garantált minőségét akkor is élvezheti a helyszínen! Kattintson ide a részletekért: catering szolgáltatás Budapesten.


A programok megtervezése – és azok betartása a rendezvényszervezés alkalmával

Függően attól, hogy mennyire lesz hivatalos az esemény amelyet szervez, érdemes forgatókönyvet készíteni az estére. Ez akár egy születésnap, legénybúcsú stb. alkalmával is jól jöhet – bár természetesen ott sokkal kevésbé kötött a rendezvényszervezés Budapesten.


Egy hivatalos, esetleg céges rendezvény során azonban mindenképp javasoljuk a programfüzetek legyártását és kiosztását akár előre a résztvevőknek. Fontos! Amennyiben programfüzetet készít a rendezvényszervezés során, a programokat mindenképp érdemes megtartani! Nagy csalódottságra adhat okot, ha a szervezés borul, csúszás van vagy esetleg kimaradnak események. Amennyiben mégis erre kerülne a sor, arra érdemes kommunikációs tervet készíteni – hogy legalább bizonytalanság ne maradjon a vendégekben.

 

Más felszereltség, amelyre gondolnia kell ha rendezvényszervezésre adja a fejét Budapesten

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül sorolunk fel olyan pontokat, amelyeket érdemes átgondolnia ha rendezvényszervezésre kerül a sor. Természetesen a sor nem teljes, és elképzelhető, hogy Önnek nem kell mindegyikre gondolnia!


Ezekre lehet szüksége a rendezvényszervezés során:
-    egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten
-    catering szolgáltatás Budapesten
-    a helyszín átalakítása a rendezvény függvényében (ruhatár kialakítása, színpad állítása, ültetett vagy állófogadás esetén a berendezés megtervezése)
-    engedélyek és hozzáférések (területi engedély, víz vagy épp áramhozzáférés szabadtéri események alkalmával, Artisjus engedély a szerzői jogdíjas zenékre, felvételekre)
-    felszereltség biztosítása (fény- és hangtechnika, projektor és kellékei, higiénia biztosítása (pl. mosdók telepítése a szabadtéri helyszínekre), partyszerviz amennyiben az nincs a helyszínen)
-    dekoráció és díszlet (a székszoknyától az élővirágokig és azok tárolásáig)
-    emberi erőforrás kialakítása (hostess-ek és biztonsági szolgálat, beléptető rendszer)Kapcsolódó

Bemutatjuk, hogy hogyan illik viselkedni egy céges vacsorán!

Illemszabályok és öltözködési etikett a céges vacsorán

Manapság már a legtöbb cég egy évzáró buli vagy évzáró vacsora keretein belül értékeli az elmúlt esztendőt, és köszöni meg a dolgozók, illetve az együttműködő partnerek munkáját. Nem véletlenül váltak ilyen népszerűvé ezek a céges vacsorák, hiszen a vezetők kezdik felismerni azt a tényt, hogy egy kis jutalmazással, dicsérettel nagyban befolyásolhatják a dolgozók teljesítményét, illetve megadhatják számukra a kellő motivációt a következő évre.

Tovább
Így lesz tökéletes az üzleti ebéd

Üzleti ebéd étterem: tippek egy tökéletes üzleti ebéd megszervezéséhez

Az üzleti ebéd manapság egyre népszerűbb, hiszen a cégvezetők kezdik felismerni a lehetőségeket az olyan eseményekben, amik lehetővé teszik, hogy az iroda falain kívül, egy kicsit kötetlenebb hangulatú helyszínen kerüljön sor a tárgyalásokra, üzletkötésekre. Az üzleti ebéd megszervezése azonban körültekintő munkát igényel, hiszen nem elég csak meghívni a vendégeket, meg kell találni a megfelelő helyszínt, így néhány hasznos tanács a szervezéssel kapcsolatban mindig jól jön. 

Tovább
Mesés fotókon a Budai Várnegyed

Sohasem látott csodálatos fotókon a Budai Várnegyed

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, ami mindig tartogat meglepetéseket, hiszen megannyi nevezetesség, látnivaló található fővárosunk területén, amiket megéri felfedezni. 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: tegnap

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

Finom vacsora

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Párommal ketten ültünk be, nem volt asztal foglalásunk, de szerencsére volt szabad hely. Nem terveztük, spontán volt, de ki akartam próbálni a helyet. 4 sajtos pizzát és egy bolognai-t kértünk. Teljesen korrekt volt mind a kettő....

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Kellemes vacsora

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon kellemes estét toltottunk el a Spilerben, izletes etelek, finom italok, a hely berendezese, enteriore is szinten szuper, nagyon kedves, udvarias kiszolgalas, koszonjuk Rekanak!

Spíler Shanghai

Jó kiszolgálás kényelmes székek

Értékelés időpontja: ma

Nemrég tértünk be egy baráti iszogatásra, vacsorára. A felszolgálás kedves barátságos, a székek kellemesen párnázottak, vendégmarasztalóak. Az ár/érték arány is megfelelő, illeszkedik a Gozsdu többi helyéhez. Egy valamivel nem...


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786