Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvényszervezés Budapesten: Ezekre mindenképp gondoljon, ha rendezvényszervezésre adta a fejét!

Rendezvényszervezés Budapesten: Ezekre mindenképp gondoljon, ha rendezvényszervezésre adta a fejét!

Ha rendezvényszervezésre adta a fejét – vagy éppen ezt kéri Öntől Cége – nagy fejszébe vágta a fejszét. Ahhoz, egy rendezvény valóban jól sikerüljön, és a Vendégek szívesen jöjjenek el, boldogan távozzanak – számos dologra kell figyelnie a rendezvényszervezés során, Budapesten is! Ehhez nyújtunk most segítséget.


Legyen szó akár céges-, akár privát jellegű esemény megrendezéséről, vagy éppen a saját esküvőjének megtervezéséről, a rendezvényszervezés Budapesten rendkívül összetett feladat, amelynek sikere végérvényben csak a felkészültségtől függ. Természetesen nehézségi fokozatok itt is vannak, hiszen egy születésnapi meglepetés party összehozása jóval kisebb felelősséggel, kevesebb munkával jár mint egy céges konferencia vagy épp partnertalálkozó lebonyolítása, de még a legkisebb szervezett összejövetel is igényel némi odafigyelést, tervezést.

Ha rendezvényszervezésre adta a fejét – vagy éppen ezt kéri Öntől Cége – nagy fejszébe vágta a fejszét. Ahhoz, egy rendezvény valóban jól sikerüljön, és a Vendégek szívesen jöjjenek el, boldogan távozzanak – számos dologra kell figyelnie a rendezvényszerv

Az alábbiakban olyan általános igazságokra szeretnénk felhívni a figyelmét, amely a legtöbb esetben minden egyénileg szervezett rendezvény esetében fontos lehet. Természetesen részletes útmutatót, mindenre kiterjedő „tananyagot” nem tudunk írásban kínálni a rendezvényszervezéshez Budapesten, amennyiben esetleg a mi helyszíneink egyikét választaná az esemény otthonának bármiben szívesen segítünk!

 

Addig pedig íme legfontosabb tippjeink a rendezvényszervezéshez Budapesten!

 

Rendezvényszervezés Budapesten: a tervezés a kulcsa a sikeres eseménynek!

A rendezvényszervezést még a legkisebb események alkalmával sem érdemes ad hoc gondolatok és cselekedetek útján végezni. Mindenképp fontos, hogy legyen egy tervünk arról, mi mindenre lesz szükség az est folyamán, mi mindenre kell gondolnunk! Erről pontos listát készítve tudjuk csak meghatározni a szükséges költségkeretet, a kivitelezés menetét.
Hogy mi minden kerülhet fel erre a listára, az természetesen első sorban az igényektől és a rendezvény típusától függ – ezt azonban Önnek kell felmérnie. Nagyban befolyásolja azonban a rendezvényszervezés menetét Budapesten az is, hogy milyen helyszínt választ! Ennek összefüggéseire az alábbi pontban térünk ki.

 

A helyszín kiválasztása: a kulcs a sikeres rendezvényszervezéshez Budapesten

Egy jó rendezvényhelyszín Budapesten meghatározza az esemény alaphangulatát és a továbbiakban beszerzendő felszerelést, embereket, stb. Amennyiben zárt helyszínt keres rendezvényének, az befolyásolja az infrastrukturát, és a legtöbb helyszínt kínáló cég esetében – így nálunk is – máris szakértő segítséget ad a rendezvényszervezéshez Budapesten. Amennyiben még nincs túl a helyszínválasztáson, ide kattintva megismerheti a mi bérelhető termeinket, éttermeinket és lehetőségeinket: rendezvényhelyszín Budapesten.

 

Zárt helyszín, bérelt terem választása esetén tehát jóval könnyebb lesz a feladata – jó esteben – mint egy szabadtéri rendezvény szervezésekor Budapesten. Itt is érdemes átbeszélni a rendezvényes csapattal az igényeket – mindenképp javasoljuk például a ruhatár kialakítását egy-egy helyszínen, amely nagyban segíti vendégei komfortérzetét. A legtöbb esetben a bérelt helyszíneken már rendelkezésre áll egy alapvető dekoráció, és a partyszervizzel (eszközök, pl. poharak és tányérok beszerzésével) sem kell foglalkoznia – ám ha valamilyen extrát szeretne, az külön megbeszélés kérdése. Sok helyszínen például nincs hangfelszerelés, vagy épp a projektor hiányzik – így ezekről mind érdemes listát készítenie!

 

A szabadtéri helyszín esetében számos más dologról is gondoskodnia kell: a mosdók kialakítása, az áramszolgáltatóval való egyeztetés és az engedélyeztetési folyamatok rendkívül összetettek, így ezeket tapasztalat nélküli rendezvényszervezőknek nem javasoljuk egyedül kivitelezni.


A rendezvényszervezés Budapesten cateringgel, amennyiben az nincs a helyszínen

Amennyiben megtalálta a tökéletes helyszínt és kibérelte, lefoglalta azt, már biztosan tudja hogy az adott helyen kínálnak-e ételt. Amennyiben a rendezvényszervezés során Budapesten egy éttermet talált megfelelőnek, úgy adja magát hogy az ottani konyha ételeit kínálja fel vendégei számára. Előfordul azonban, hogy olyan termet talál, ahol nincs catering – így arra külön kell gondolnia.


Amennyiben külsős helyszínre eset a választás a rendezvényszervezés során, a Zsidai Csoport tapasztalatát és garantált minőségét akkor is élvezheti a helyszínen! Kattintson ide a részletekért: catering szolgáltatás Budapesten.


A programok megtervezése – és azok betartása a rendezvényszervezés alkalmával

Függően attól, hogy mennyire lesz hivatalos az esemény amelyet szervez, érdemes forgatókönyvet készíteni az estére. Ez akár egy születésnap, legénybúcsú stb. alkalmával is jól jöhet – bár természetesen ott sokkal kevésbé kötött a rendezvényszervezés Budapesten.


Egy hivatalos, esetleg céges rendezvény során azonban mindenképp javasoljuk a programfüzetek legyártását és kiosztását akár előre a résztvevőknek. Fontos! Amennyiben programfüzetet készít a rendezvényszervezés során, a programokat mindenképp érdemes megtartani! Nagy csalódottságra adhat okot, ha a szervezés borul, csúszás van vagy esetleg kimaradnak események. Amennyiben mégis erre kerülne a sor, arra érdemes kommunikációs tervet készíteni – hogy legalább bizonytalanság ne maradjon a vendégekben.

 

Más felszereltség, amelyre gondolnia kell ha rendezvényszervezésre adja a fejét Budapesten

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül sorolunk fel olyan pontokat, amelyeket érdemes átgondolnia ha rendezvényszervezésre kerül a sor. Természetesen a sor nem teljes, és elképzelhető, hogy Önnek nem kell mindegyikre gondolnia!


Ezekre lehet szüksége a rendezvényszervezés során:
-    egy tökéletes rendezvényhelyszín Budapesten
-    catering szolgáltatás Budapesten
-    a helyszín átalakítása a rendezvény függvényében (ruhatár kialakítása, színpad állítása, ültetett vagy állófogadás esetén a berendezés megtervezése)
-    engedélyek és hozzáférések (területi engedély, víz vagy épp áramhozzáférés szabadtéri események alkalmával, Artisjus engedély a szerzői jogdíjas zenékre, felvételekre)
-    felszereltség biztosítása (fény- és hangtechnika, projektor és kellékei, higiénia biztosítása (pl. mosdók telepítése a szabadtéri helyszínekre), partyszerviz amennyiben az nincs a helyszínen)
-    dekoráció és díszlet (a székszoknyától az élővirágokig és azok tárolásáig)
-    emberi erőforrás kialakítása (hostess-ek és biztonsági szolgálat, beléptető rendszer)Kapcsolódó

Hasznos tippek, hogy tökéletes legyen a gyerekzsúr

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

A gyerekzsúrok remek élményeket nyújtanak a kisgyermekek számára, így szülőként ha van rá lehetőségünk, érdemes energiát fektetni egy-egy barátokkal, ajándékokkal és persze sütikkel teli eseménybe a kicsik örömére. De mi kell egy nagyobb szabású gyerekzsúr sikeréhez? Adunk néhány hasznos tippet és tanácsot a választandó helyszínekről és arról, hogy mi mindenre érdemes ügyelni!  

Tovább
Esküvő Budán: szervezési tippek egy budai esküvőhöz

A tökéletes esküvő Budán

Egy esküvő Budán számos lehetőséget tartogat azok számára, akik egy igazi meseszerű menyegzőt képzeltek el, egy igazán különleges helyszínen. A következőkben bemutatjuk, hogy hol érdemes megtartani a polgári esküvőt, az esküvő után vacsorát, illetve mire érdemes figyelni a dekoráció és a ruha kiválasztásakor! 

Tovább
Céges csapatépítés - ismerje meg az előnyöket

5 ok, amiért fontos a céges csapatépítés

Rengeteg cégvezető megkérdőjelezi a céges csapatépítés programok valódi szükségességét, azonban egy-egy ilyen aktivitás bizony rengeteg területen képes előre lendíteni a vállalatot. Összegyűjtöttük, hogy milyen előnyökkel is kecsegtet egy igényesen megszervezett céges csapatépítés! 

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria