Rendezvény ajánlatkérés

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket és bérelhető termeket!

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket és bérelhető termeket!

✅Céges karácsonyi rendezvényét✅ szervezi, és még nem találta meg a tökéletes ✅rendezvényhelyszínt✅? Ismerje meg a Zsidai Csoport változatos stílusú éttermeit és bérelhető rendezvénytermeit, különtermeit.

Egy cég sikereinek érdekében kiemelt fontosságú feladata a cégvezetőknek és HR-es kollégáknak, hogy a munkatársakat időről időre egy csapatépítő jellegű eseményre hívja össze. Ez lehet akár egy több napos program, vagy éppen egy egy estés buli is attól függően, hogy milyen a csapat összetétele, ám abban szinte minden vállalat egyetért, hogy a karácsony közeledtével egy kiadós lakmározás, karácsonyi céges rendezvény szinte kötelező eleme az évnek.

Természetesen a céges karácsonyi rendezvény akkor a legjobb, ha azt a kollégák valóban élvezik is, és nem csupán kötelességtudatból, rosszabb esetben a negatív következményektől való félelem miatt jelennek meg rajta. Ha pedig egy igazán tartalmas, élvezetes programot szeretne szervezni karácsony alkalmából a kollégák számára, azt a legjobb időben elkezdeni! A tökéletes céges karácsonyi rendezvényhelyszín megtalálásához ez elengedhetetlen, hiszen már most hatalmas verseny van a piacon: a legjobb helyszínek hamar megtelnek a kedvelt dátumokra, időpontokra… Mit tehet tehát a tökéletes céges karácsonyi rendezvényhelyszín kiválasztása érdekében?

Kezdje korán a gondolkodást – találja meg minél hamarabb a céges karácsonyi rendezvényhelyszínt!

Érdekes tény, hogy a legnagyobb vállalatok, a multik akár már tavasszal megkezdik a karácsonyi rendezvények szervezését. Gyakorlatilag ahogy az első karácsonyi party véget ér, már kezdhet is gondolkodni a következőn! Hozzánk is számos ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel érkezik már most a karácsonyi időszakra vonatkozóan, így ha mindenképp ragaszkodni kíván az Ön által kiválasztott, megálmodott időponthoz, érdemes sietni. Az alábbi form kitöltésével akár most azonnal felveheti velünk a kapcsolatot, szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 


Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Válasszon alternatív időpontot, ahol a kiválasztott céges karácsonyi rendezvényhelyszín még szabad…

Amennyiben nem ragaszkodik a legforgalmasabb időpontokhoz – így például a péntek, vagy épp szombat estékhez, könnyebben lefoglalhatja a kiválasztott céges karácsonyi rendezvényhelyszínt.


Sőt, ebben az esetben akár kedvezményhez is juthat! Ha például éttermeink és rendezvényhelyszíneink egyikében tartaná a céges karácsonyi rendezvényt, és az eseményt keddre időzítik, a welcome drinket mi álljuk! A kedvezmény részleteiért kattintson az alábbi képre…

 

 

Céges karácsonyi rendezvény: nem csak este!

A hozzánk beérkező kapcsolatfelvételekből egyre inkább azt látjuk, hogy ez a kiváló ötlet már nem csupán elméletben létezik – de egyre több vállalat gondolja úgy, hogy a céges karácsonyi rendezvény akár reggel, vagy délben is lehet.


Ez nem csak amiatt lehet jó választás, mert ilyenkor kevésbé túlterheltek a rendezvényhelyszínek, de a munkatársak elégedettségének növelésében is jól jöhetnek. A karácsonyi időszak ugyanis a legtöbb embernek a hajtásról szól, amikor alig marad időnk magunkra… Ilyenkor még azok a kollégák is sóhajthatnak egy nagyot a rosszul kiválasztott céges karácsonyi rendezvény időpontján, akik egyébként rendkívül lelkesen vesznek részt ezekben a programokban… A hétvégék, a délutánok maradjanak csak meg a családnak! A karácsonyi party-t tarthatják akár egy hangulatos reggeli közben is épp úgy, ahogy várhatóan a karácsonyi ebédek is nagyon népszerűvé válnak idén télre.

 

Céges karácsonyi rendezvényhelyszínek: mutatjuk a legjobb éttermeinket és rendezvénytermeinket! 

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budán: a Spíler Budában

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budán

A Spíler Buda varázslatos hangulata, jó elhelyezkedése és kedvező nyitva tartása rendkívül jó céges karácsonyi rendezvényhelyszínné teszi. Ebben az éttermünkben kifejezetten jó megoldás lehet a karácsonyi összejövetelt reggelre időzíteni! Tapasztalataink alapján ugyanis ez a helyszínünk a legjobb reggelik helyszíne: számos sajtóreggeli került már itt megrendezésre, és többek között a FURLA termékbemutatója is a reggeli órákban zajlott a Spíler Budában. 


A Spíler Budáról, mint rendezvényhelyszínről bővebben ITT olvashat.

 

Baltazár Grill: céges karácsonyi rendezvényhelyszín ebédre vagy vacsorára

 

A Baltazár Grill éttermünk a Budai Várnegyedben várja kedves vendégeit, és a céges karácsonyi összejöveteleket. Stílusos berendezése és dekorációja egy kis karácsonyi hangulattal „feldobva” tökéletes lehet az igényes, fiatal korosztályt foglalkoztató cégek számára – akár ebédre, akár vacsorára.


Az étteremtől elszeparáltan található borospincénk kiváló lehetőségeket tartogat, ha Ön egy zártkörűsíthető céges karácsonyi rendezvényhelyszínt keres! Különleges kárpátmedencei borkínálatunkkal pedig akár egy borkóstoló, vagy éppen borvacsora is beleférhet az eseménybe.


A Baltazár Grillről, mint rendezvényhelyszínről bővebben ITT olvashat.

 

Családias és meghitt céges karácsonyi rendezvényhelyszín Budapesten: a Pest-Buda Vendéglőben

Céges karácsonyi rendezvényhelyszín

 

A Pest-Buda Vendéglő szintén a Budai Várnegyedben található, a Fortuna utcában várja szeretettel vendégeit. A vérbeli magyar étterem kockásterítős, mégis kifinomult stílusával olyan kisebb cégek karácsonyi rendezvényének adhat otthont, akik egy kellemes, csendesebb hangulatú eseményre vágynak. 


Az étteremben akár karácsonyi ebédekre rendezésére is van lehetőség épp úgy, ahogy természetesen az ünnepi vacsora is megoldható. 


A Pest-Buda Vendéglőről mint rendezvényhelyszínről IDE kattintva tudhat meg többet! 

Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább
workshop helyszín

Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

A workshopok szervezése kifejezetten népszerű manapság a cégek körében, nem is véletlen. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a csapat összedugja a fejét és egy adott témakört körbejárva megoldásokat találjon a cég életében felmerülő kisebb-nagyobb problémákra, megoldandó kérdésekre, vagy éppen egy-egy új projekt beindítására, előre lendítésére! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria