Céges vacsora étteremben? Találd meg a legjobb helyszínt!

Céges vacsora étteremben? Találd meg a legjobb helyszínt!

Céges vacsorára invitálnád partnered, de nem tudod melyik étterembe vidd? Íme néhány szuper ötlet, amivel biztosan jó benyomást gyakorolsz rá!

A kapcsolatok építése, ápolása rendkívül fontos egy sikeres vállalat életében. A céges vacsora egy étteremben pedig fantasztikus módja annak, hogy kapcsolatot teremts partnereiddel - legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, akár egy korábbi megbeszélés sikereinek megünnepléséről! 

Ezek az alkalmak remek lehetőséget teremtenek egy kis kötetlen beszélgetésre, egymás megismerésére, amely végső soron a lojalitást és a jó üzleti kapcsolatot is megalapozhatja, tehát az nem kérdés hogy szükséges, az viszont annál inkább, hogy hova érdemes vinned partnered? 


Ahány ember, annyi ízlés, annyi szokás… Fontos, hogy a céges vacsorához olyan helyszínt válassz, amely passzol az életviteledhez, stílusodhoz – és lehetőleg partneredéhez is egyaránt. Hogy könnyebb legyen a választás, az alábbiakban stílusok alapján mutatjuk be a legjobb céges vacsorahelyszíneinket, ahova érdemes ellátogatnotok!
 

Céges vacsora elegáns étteremben, a Pierrot-ban

Céges vacsora étteremben

Ha szeretnéd valóban elkápráztatni ügyfeled, és bebizonyítanád neki kiváló ízlésvilágod, a Pierrot étteremmel mint céges vacsora helyszínnel biztosan nem lősz mellé. A Budai Várnegyed egyik leghíresebb étterme lezseren elegáns: impozáns környezettel, mégis feszengéstől mentes hangulattal várunk! 


Az étteremben nemzetközi fine dining fogásokat kínálunk, így tőlünk a gasztronómia szerelmesei is elégedetten távozhatnak – és partnerednek is biztosan maradandó emlékként marad majd meg ez az este. Kiváló pezsgőválogatásunk garantálja, hogy a sikeres üzletkötés utáni koccintás is emlékezetes legyen! 


Ismerd meg jobban a Pierrot, éttermünket céges vacsorákra IDE kattintva

 

Céges vacsora családias, nyugodt étteremben, a Pest-Buda Bistro-ban

Ha egy meghitt, családias hangulatú helyet keresel a céges vacsorához, ahhol a megfelelő privát szféra és diszkréció mellett beszélgethettek akár a legkényesebb üzleti ügyekről is, a Pest-Buda Bistro szeretettel vár Titeket.


A Budai Vár leghangulatosabb éttermében több helyiségre szeparált belső térrel, ínycsiklandó magyar ételekkel kápráztatjuk el vendégeinket, amelyek a nagymama főztjének házias ízvilágát idézik meg. 
A megbeszélést követően a Hess András téren lévő hatalmas, árnyékos teraszunkon is kikapcsolódhattok! 


Kattints IDE és tudj meg további részleteket a Pest-Buda Bistro-ról mint céges vacsora helyszínről! 

 

Céges vacsora vagány, trendi étteremben, a Spíler Budában

Céges vacsora étteremben

Ha partnereid, üzletfeleid vagányságoddal, rátermettségeddel nyűgöznéd le, a Spíler Budában a helyetek. Kiválóan megközelíthető éttermünk a MOM Park bejáratánál található: Buda központjában, jó parkolási lehetőségekkel. 


Az étterem hangulatos, trendi belső tere, a fantáziadús ételek és a remek hangulat biztosan rányomja majd a bélyegét a megbeszélésre, amelyet sikerre vihetsz nálunk!


Kattints IDE és ismerd meg jobban a Spíler Budát mint céges vacsorahelyszínt.

 

Céges vacsora modern étteremben, a 21 Magyar Vendéglőben

Céges vacsora étteremben

Ha egy egyszerű, letisztult de modern, igazi „mai” éttermet keresel a megbeszélésre, a 21 Magyar Vendéglőben a helyetek. A turistaközpont közepén ez az étterem a hazai célközönséget szolgálja ki: eredeti magyar ételekkel, túlzások és klisék nélkül. 


Ismerős ízek új tálalásban, a legmodernebb elgondolásban, megbízható minőséggel vár itt Titeket amellett, hogy az étterem hangulata garantáltan magával ragad majd! 


Ismerd meg jobban a 21 Magyar Vendéglőt mint céges vacsorahelyszínt, IDE kattintva!
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café