Rendezvény ajánlatkérés

Kis esküvő helyszín: a boldogító igen, szűk családi körben, tökéletes helyszínen

Kis esküvő helyszín: a boldogító igen, szűk családi körben, tökéletes helyszínen

Kis esküvő helyszínt keresel életed nagy napjának, ahol a családdal és a szűk baráti körrel együtt ünnepelhettek? Mutatjuk a legjobb esküvői éttermeinket a Budai Várban!

Van, aki hetedhét határon túl harsogó, több száz fős esküvőről álmodik már gyermekkora óta, és van, aki ezt a romantikus eseményt inkább szűk családi körben, csak a legfontosabb barátok jelenlétében képzeli el. Persze mindkettőnek megvan a maga bája, és csak rajtatok múlik, hogy melyikre szavaztok! Egy azonban biztos: ha kis esküvő helyszínt keresel, és meghitt hangulatról álmodozol ezen a csodás napon, tudunk segíteni a választásban. 

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk kis esküvő helyszíneinket, leghangulatosabb esküvői éttermeinket, amelyek között minden stílusban találsz példát. 

 

Kis esküvő helyszín a romantika jegyében | a Pierrot étterem

Kifinomult és elegáns Pierrot éttermünk nem véletlen vált a menyasszonyok és vőlegények egyik kedvenc helyévé. Nem csak kis esküvőket tartunk itt gyakran, de megannyi lánykérésnek is tanúi voltak már ezek a falak, és a romantikus események legtöbbjét itt könyvelhetjük. 


Nem is csoda, hiszen az étterem kellemes, lezseren elegáns hangulata tökéletes hátteret kínál ezeknek az alkalmaknak! Lágy zongoraszóval, romantikus díszlettel a kis esküvő helyszínek legjobbját találod meg nálunk, ahol akár a kerthelyiséget is lefoglalhatjátok a nagy napra. 


Ismerd meg jobban a Pierrot mint kis esküvő helyszínt Budapesten IDE kattintva! 

 

Kis esküvő helyszín a meghitt hangulat jegyében | Pest-Buda Bistro

Ha a családi körben tartott kis esküvők híve vagy, és ehhez mérten a hangulatot is inkább a meghitt, otthonos irányba terelnéd életed nagy napján, a Pest-Buda Bistro tökéletes kis esküvő helyszínt kínál számodra. A Budai Várnegyed egy csendes kis utcájában családias hangulattal és a nagymama főztjének házias ízvilágával várunk diszkrét kis éttermünkben, amelyhez egy hatalmas terasz is tartozik – ha szabadtéren ünnepelnétek! 


Ismerd meg jobban  a Pest-Buda Bistro-t mint kis esküvő helyszínt IDE kattintva! 

 

Kis esküvő helyszín, ha valóban csak a szűk család jön | a Jamie Oliver’s Italian különterme

Természetesen a kis esküvő kifejezés is mást és mást takar minden család esetében. Van, aki már egy 70 fős lagzit is kis esküvőnek titulál (és valóban, egy több száz fős eseménnyel szemben ezek is szűk körben tartott eseményeknek számítanak), de olyan is akad, aki a résztvevők számát tekintve tényleg nem engedi el a fantáziáját. Ha körülbelül 20 fővel számoltok csupán és tényleg csak a legfontosabbak kerülnek meghívásra, a Jamie Oliver’s Italian különterme, amely az étterem többi részétől elzárva található, tökéletes megoldást nyújthat számotokra. Olaszos ételek, hangos nevetés, laza hangulat – kell ennél több egy tökéletes esküvőhöz?

 

Ismerd meg a Jamie Oliver’s Italian különtermét mint kis esküvő helyszínt IDE kattintva! Kapcsolódó

Legénybúcsú helyszínek

Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Íme egy újabb fordulópont a haveri társaságban… A haverod feleségül veszi kedvesét! Gratulálj neki méltóképpen, és persze szervezd meg élete legnagyobb buliját még legényéveiben utoljára! Ne aggódj, mindenben segítünk – de először is meg kell találnod a legjobb legénybúcsú helyszínt, ami tökéletes hátteret biztosít majd az estéhez. 

Tovább
Lánybúcsú helyszínek

Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Minden nő számára különleges alkalom, amikor életük Nagy Napjához közelítenek. A hagyomány szerint ilyenkor összegyűlnek a barátnők, esetleg a kedvenc családtagok, és egy szuper emlékezetes buli alkalmával búcsúztatják el a leányéveket! Megannyi szokás és hagyomány, lánybúcsús játékok kerülnek ilyenkor előtérbe – de egy biztos: a megfelelő lánybúcsú helyszín elengedhetetlen, hogy valóban felhőtlenül érezhessétek magatokat. 

Tovább
Étterem szülinapra

Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

Akár kerek szülinapról van szó, akár csak idén máshogy ünnepelnétek a családdal vagy éppen a barátokkal, egy étterem szülinapra mindig kiváló ötletnek bizonyul. Szervezheti az ünnepelt is, de még jobb, ha egy meglepetés party-val készültök számára egy kiváló étteremben vagy rendezvényhelyszínen, ahol csak a Tiétek a főszerep! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb éttermeinket szülinapi ünneplésekre – a családias hangulatú helytől a szuper party-helyekig. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria