Üzleti ebéd Budapesten: bemutatjuk helyszíneinket!

Üzleti ebéd Budapesten: bemutatjuk helyszíneinket!

Üzleti ebédhez keres színvonalas, exkluzív helyszínt? ✅ A Zsidai Csoport helyszínei között garantáltan megtalálja a megfelelőt, hiszen változatos, különböző stílusú helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Egy üzleti ebéd fontos esemény a cég életében, hiszen az üzleti ebéd során az ügyfelekkel, üzlettársakkal való tárgyalás történik, esetleges üzletkötésre is sor kerülhet, így joggal mondhatjuk, hogy akár a vállalat további jövőjét is befolyásolhatja ez a fontos esemény. Mivel rendkívül fontos, hogy az esemény zökkenőmentesen működjön, ez a felelősség nagy terhet róhat arra, aki a szervezés feladatait ellátja. Gyakran azonban úgy vesszük észre, hogy túl sok stressz és a tökéletességre való törekvés miatt lesz kudarc a végeredmény, pedig csupán egy jó helyszín is megoldhatna minden problémát. 

Mint minden rendezvény esetében, az üzleti ebédnél is a tökéletes helyszín mindennek a kulcsa. Amennyiben megtaláljuk a megfelelő helyszínt, nyert ügyünk van, hiszen köztudott, hogy a legtöbb esetben ezen áll vagy bukik az esemény. Manapság azonban nem is olyan egyszerű ez a feladat, hiszen számtalan üzleti ebéd helyszínt találhatunk Budapesten, azonban ezek közül sok nem felel meg az elvárásainknak. Nem elég a szép környezet, hiszen kiemelten fontos az ételek minősége, a jó vendéglátás. 

 

Mi, a Zsidai Csoport munkatársai több éves tapasztalattal rendelkezünk a gasztronómia és a rendezvényszervezés terén is. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy tökéletes üzleti rendezvényről mindenkinek más az elképzelése, így változatos helyszíneink segítségével garantáltan megtaláljuk Önnek azt a helyet, amit az esemény számára elképzelt. Ha szeretné elkápráztatni üzleti partnereit egy exkluzív helyszín segítségével, a lenti form kitöltésével ajánlatot kérhet kollégáinktól!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Üzleti ebéd egy exkluzív környezetben, a Pierrot étteremben 

Üzleti ebéd Budapesten

A legtöbben, akik valamilyen rendezvényt szerveznek, úgy érzik, hogy az elegancia elengedhetetlen kelléke az eseménynek. Amennyiben Ön is egy elegáns helyszínre szervezné az üzleti ebédet, keresve sem találhat jobbat a Pierrot étteremnél! A Pierrot étterem egy igazán kifinomult, exkluzív étterem a Budai Várban, ami remek helyszíne lehet egy üzleti ebdégnek. Az első terem 10-40 fő, a hátsó terem 10-30 fő, a kapualj 10-40 fő, míg a kerthelyiség: 10-80 fő befogadására alkalmas. 

 

Az étterem részleteiben, vagy teljes egészében zártkörűsíthető, igény szerint.

 

További információkat a Pierrot étteremről ide kattintva kaphat!

 

Egy kötetlen hangulatú üzleti ebéd Budapesten, a Baltazár Grillben

Amennyiben egy kötetlen hangulatú üzleti ebéd keretein belül tárgyalna partnereivel, a Budai Várban található Baltazár Grill remek választás lehet. Egy mesés környezetet biztosít az esemény számára, egyedi stílusának köszönhetően egy fiatalos, modern helyszíne lehet az üzleti ebédnek.

 

Az étterem első terme, kandallós terme és borospincéje elkülöníthető, valamint igény szerint zártkörűsíthető is, így akár 55-95 fő befogadására is alkalmas. 

 

További információkat a Baltazár Grillről ide kattintva kaphat! 

 

Üzleti ebéd Budapesten, egy modern stílusú helyszínen – 21 Magyar Vendéglő

Üzleti ebéd Budapesten

A 21 Magyar Vendéglő egy remek üzleti ebéd helyszín lehet - ezt az állítást pedig több indokkal is alá tudjuk támasztani. Az elegáns, letisztult, mégis fiatalos és szerethető helyszín garantáltan lenyűgözi majd az üzleti ebéd meghívottjait, akik megérdemlik, hogy egy méltó helyszínen kerüljön megrendezésre az esemény.

 

Éttermünk kialakításakor egy olyan helyszínt kívántunk létrehozni, ahol a kellemes hangulatú miliő egy igazi otthonos, kényelmes, mégis elegáns helyszínt biztosít, illetve ahol a gasztronómiáé a főszerep. Nálunk garantáltan felidézhetik a vendégek a régi, klasszikus, kedvenc ízeiket: a régi magyar konyha egy új köntösben, a legjobb alapanyagokból.

 

Mivel az étterem nagy belső terekkel rendelkezik, kiváló rendezvényhelyszínnek, 60 fő befogadására alkalmas, igény szerint zártkörűsíthető.

 

További információkat a 21 Magyar Vendéglőről ide kattintva kaphat! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café