Rendezvény ajánlatkérés

Workshop helyszínek Budapesten – a tökéletes workshop tervezésének alapjai

Workshop helyszínek Budapesten – a tökéletes workshop tervezésének alapjai

Az üzleti életben, egy cég működésében a felmerülő problémák megoldása, az új projektek menetének kialakítása rendkívül fontos feladat – amelynek kiváló hátteret adhat egy workshop. A megfelelő workshop helyszín kiválasztása pedig elengedhetetlen, hiszen az inspiráló környezet az egyik legfontosabb eleme ezeknek az eseményeknek, workshop-oknak!


A workshop egy kifejezetten hatékony eszköze a csapatmunkának, ám sokan az ide kapcsolódó fogalmakat keverik. Gyakorta találkozunk vele, hogy a különböző fejlesztő foglalkozásokat, tréningeket nevezik workshop-nak, pedig valójában a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.

A workshop magyarul „műhelymunkát” jelent, amelynek fő célja, hogy egy adott témára létrehozott, szakértőkből, vagy a munkafolyamatban részt vevő szereplőkből álló csapat összeüljön. A workshop célja egy felmerült kérdés vagy probléma, egy-egy új projekt vagy feladat elemzése, és a megoldási javaslatok kidolgozása. Természetesen workshop-ot tartani az iroda falai között is lehet, ám a legtöbb esetben – ha a projekt vagy a cég költségvetése engedi – az inspiráló környezet kifejezetten jó hatással lehet a workshop kimenetelét illetően. Éppen ezért rengeteg nagyobb cég és vállalat keres meg minket, hogy éttermeink különtermében elszeparálva, inspiráló környezetben tarthassák meg workshopjaikat! 

 

Amennyiben úgy gondolja, az Ön csapatának is jót tehet egy ilyen input, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat workshop helyszíneinkre Budapesten! A form alatt pedig röviden ismertetjük a legjobb workshop helyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás.

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Workshop helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket és különtermeket a workshop-ok rendezéséhez! 

Workshop helyszín Budapesten a Jamie’s Italian Private Dining Room-jában

workshop helyszín Budapesten

További információért a helyszínről kattintson ide: Jamie’s Italian workshop helyszín Budapesten

 

Jamie Oliver első kelet-európai étterme minden kétséget kizáróan az egyik legjobb éttermünk, ha céges rendezvényekről, eseményekről van szó. A tágas étterem akár üzleti megbeszélésekre is alkalmas, ám a workshop-ok ezeknél az eseményeknél jóval nagyobb privát szférát igényelnek.


A Private Dining Room pedig éppen ezért került berendezésre. Az összesen 27 fő befogadására képes, elszeparálható különtermünk tökéletes választás workshop helyszínként Budapesten. Az olasz étterem kellemes hangulata, az őszinte, hiteles ételek és az inspiráló környezet olyan motiváló hátteret biztosít rendezvényének, ahol Önöknek csak a felmerülő kérdésekre, problémákra kell fókuszálniuk.

 

Workshop helyszín Budapesten, a Baltazár Grill kandallós termében

Workshop helyszín Budapesten

További információért a helyszínről kattintson ide: Baltazár Grill workshop helyszín Budapesten

 

A Budai vár egy csendes, gyönyörű mellékutcájában található Baltazár Grill nem véletlen lett vendégeink, céges ügyfeleink egyik kedvenc helyszíne. A macskaköves terasz, a borospince, a finom grill ételek és hatalmas borválaszték kiváló választás bármilyen céges összejövetelre, míg a kandallós terem akár zártkörűsített eseményeknek is otthont adhat, és workshop helyszínként is kiváló választás.


A különálló terem egyetlen bejárata könnyen lezárható, az összesen 30 fő befogadására képes bérelhető külön terem így biztos, hogy csak az Önök szolgálatában áll majd. 

 

Egy bulis workshop helyszín Budapesten: a Spíler Shanghai Secret Bar-jában

Workshop helyszín Budapesten

További információért a helyszínről kattintson ide: Spíler Shanghai workshop helyszín Budapesten

 

Ha az Ön munkatársai között zömével fiatalok vannak, és a csapat egyébként is vidám természetű, jó ötlet lehet egy kicsit bulisabb, csapatépítővel egybekötött workshop-ot is tartani. Természetesen addig, amíg maga a workshop zajlik érdemes elkerülni az alkoholfogyasztást és teljes egészében a feladatra koncentrálni, de utána miért ne koccintanátok egyet a sikeres problémamegoldásra?


A Spíler Shanghai Secret Bar-ját első sorban bulikra, zártkörű céges rendezvényekre terveztük, de azt vettük észre, hogy sok vállalat szereti workshop helyszínként is kibérelni – és valóban működik! 

 

Milyen előnyökkel járhat egy workshop szervezése?

Egy workshop alkalmával a csapat sokkal hatékonyabb lehet a felmerülő problémák, kérdések megoldásában. Ebben természetesen sokat segít az inspiráló workshop helyszín kiválasztása is, ám a legfontosabb mégis az, hogy az esemény alkalmával a csapattagok pontosan tudják: a mai nap célja az adott probléma kidolgozása. Éppen ezért figyelmük nem kalandozik el, együtt, közösen tudnak egy adott témára fókuszálni a workshop alkalmával -ráadásul a csapatban végzett munka a csapatszellemet is erősíti. 

 

A workshop-ok legfontosabb lépései

Cégvezetőként vagy HR-esként érdemes lehet megszervezni a workshop programját, hogy az esemény rendezett körülmények között kerüljön levezénylésre. 


Egy jól összeállított workshop általában 4 fontos lépésből tevődik össze. Az első lépés a workshop alkalmával, hogy közösen feltárják a már rendelkezésükre álló információkat, a döntést megalapozó korábbi adatokat. Ezt követően érdemes közösen kitűzni egy mindenki által elfogadható, világos és érthető célt, amely innentől kezdve a workshop egészét befolyásolja: ezt a célt kell ugyanis a részt vevőknek szem előtt tartani. 


A célmeghatározást követően jöhetnek a javaslatok, ötletek elemzése – amely a workshop-ok nagy részét kiteszik. Itt érdemes mindenki számára teret engedni, meghallgatni egymás ötleteit, gondolatait, esetleges aggályait is. A javaslatok és ötletek kidolgozása után az eredmények, a végkimenetel megállapítására kerül sor, ahol a részt vevők konszenzusra jutva alakítják ki a teendők listáját.

 

Catering a workshop-on

Egy nagyobb hangvételű workshop akár egész napos program is lehet, így feltétlen érdemes a workshop résztvevőinek étkeztetéséről is gondoskodni. Természetesen ha rövidebb időről beszélünk sem elhanyagolható a jó ellátás, hiszen a 4 fázis egy-egy pontja között a pihenőidő abszolút elvárható – ilyenkor néhány jó falat, egy finom kávé pedig elengedhetetlen.


Az általunk javasolt workshop helyszíneken a magas minőségű catering minden esetben adott: akár friss péksüteményekkel, omlós pogácsákkal is készülünk cukrászműhelyünkből, vagy az étterem kínálatából is összeállíthatjuk az Ön által megrendelt fogásokat, falatkákat. 
 Kapcsolódó

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban

Rendezvényhelyszínek a Gozsdu udvarban – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Legyen szó akár egy születésnap megünnepléséről, akár egy céges meeting megtartásáról vagy éppen egy leány-/legénybúcsúról, évzáró partyról, a belváros kedvenc központja, a Gozsdu udvar tökéletes választás, ha rendezvényhelyszínt keres. 

Tovább
Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben

Rendezvényhelyszínek az 1. kerületben – mutatjuk a legjobb ajánlatokat!

Budapest legimpozánsabb része, a Budai Várnegyed és az 1. kerület minden bizonnyal az egyik legjobb választás, ha rendezvényének a tökéletes helyszínt keresi. A belvároshoz közel, mégis festői környezetben, páratlan panorámával és változatos stílusú rendezvényhelyszínekkel várjuk az 1. kerületben! 

Tovább
Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb...

Az új esztendő új kihívásokkal vár, és ez minden cég életében lehetőséget biztosít az áttekintésre. Sokan már év végén megkezdik a tervezést, a stratégiák újra alkotását, az óév eredményeinek elemzését és a következtetések levonását, azonban nem árt, ha a kollégákban is tudatosítjuk az új „időszámítás” kezdetét.   

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria