Workshop helyszínek Budapesten – a tökéletes workshop tervezésének alapjai

Workshop helyszínek Budapesten – a tökéletes workshop tervezésének alapjai

Az inspiráló környezet az egyik legfontosabb eleme a workshop-oknak! Vigye sikerre a projektet, fedezze fel ✅ a legjobb workshop helyszíneket Budapesten! ✅

A workshop egy kifejezetten hatékony eszköze a csapatmunkának, ám sokan az ide kapcsolódó fogalmakat keverik. Gyakorta találkozunk vele, hogy a különböző fejlesztő foglalkozásokat, tréningeket nevezik workshop-nak, pedig valójában a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.

A workshop magyarul „műhelymunkát” jelent, amelynek fő célja, hogy egy adott témára létrehozott, szakértőkből, vagy a munkafolyamatban részt vevő szereplőkből álló csapat összeüljön. A workshop célja egy felmerült kérdés vagy probléma, egy-egy új projekt vagy feladat elemzése, és a megoldási javaslatok kidolgozása. Természetesen workshop-ot tartani az iroda falai között is lehet, ám a legtöbb esetben – ha a projekt vagy a cég költségvetése engedi – az inspiráló környezet kifejezetten jó hatással lehet a workshop kimenetelét illetően. Éppen ezért rengeteg nagyobb cég és vállalat keres meg minket, hogy éttermeink különtermében elszeparálva, inspiráló környezetben tarthassák meg workshopjaikat! 

 

Amennyiben úgy gondolja, az Ön csapatának is jót tehet egy ilyen input, az alábbi form kitöltésével kérheti személyre szabott ajánlatunkat workshop helyszíneinkre Budapesten! A form alatt pedig röviden ismertetjük a legjobb workshop helyszíneinket, hogy könnyebb legyen a választás.

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Workshop helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeket és különtermeket a workshop-ok rendezéséhez! 

Workshop helyszín Budapesten a Jamie Oliver’s Italian Private Dining Room-jában

További információért a helyszínről kattintson ide: Jamie’s Italian workshop helyszín Budapesten

 

Jamie Oliver első kelet-európai étterme minden kétséget kizáróan az egyik legjobb éttermünk, ha céges rendezvényekről, eseményekről van szó. A tágas étterem akár üzleti megbeszélésekre is alkalmas, ám a workshop-ok ezeknél az eseményeknél jóval nagyobb privát szférát igényelnek.


A Private Dining Room pedig éppen ezért került berendezésre. Az összesen 27 fő befogadására képes, elszeparálható különtermünk tökéletes választás workshop helyszínként Budapesten. Az olasz étterem kellemes hangulata, az őszinte, hiteles ételek és az inspiráló környezet olyan motiváló hátteret biztosít rendezvényének, ahol Önöknek csak a felmerülő kérdésekre, problémákra kell fókuszálniuk.

 

Workshop helyszín Budapesten, a Baltazár Grill kandallós termében

További információért a helyszínről kattintson ide: Baltazár Grill workshop helyszín Budapesten

 

A Budai vár egy csendes, gyönyörű mellékutcájában található Baltazár Grill nem véletlen lett vendégeink, céges ügyfeleink egyik kedvenc helyszíne. A macskaköves terasz, a borospince, a finom grill ételek és hatalmas borválaszték kiváló választás bármilyen céges összejövetelre, míg a kandallós terem akár zártkörűsített eseményeknek is otthont adhat, és workshop helyszínként is kiváló választás.


A különálló terem egyetlen bejárata könnyen lezárható, az összesen 30 fő befogadására képes bérelhető külön terem így biztos, hogy csak az Önök szolgálatában áll majd. 

 

Egy bulis workshop helyszín Budapesten: a Spíler Shanghai Secret Bar-jában

Workshop helyszín Budapesten

További információért a helyszínről kattintson ide: Spíler Shanghai workshop helyszín Budapesten

 

Ha az Ön munkatársai között zömével fiatalok vannak, és a csapat egyébként is vidám természetű, jó ötlet lehet egy kicsit bulisabb, csapatépítővel egybekötött workshop-ot is tartani. Természetesen addig, amíg maga a workshop zajlik érdemes elkerülni az alkoholfogyasztást és teljes egészében a feladatra koncentrálni, de utána miért ne koccintanátok egyet a sikeres problémamegoldásra?


A Spíler Shanghai Secret Bar-ját első sorban bulikra, zártkörű céges rendezvényekre terveztük, de azt vettük észre, hogy sok vállalat szereti workshop helyszínként is kibérelni – és valóban működik! 

 

Milyen előnyökkel járhat egy workshop szervezése?

Egy workshop alkalmával a csapat sokkal hatékonyabb lehet a felmerülő problémák, kérdések megoldásában. Ebben természetesen sokat segít az inspiráló workshop helyszín kiválasztása is, ám a legfontosabb mégis az, hogy az esemény alkalmával a csapattagok pontosan tudják: a mai nap célja az adott probléma kidolgozása. Éppen ezért figyelmük nem kalandozik el, együtt, közösen tudnak egy adott témára fókuszálni a workshop alkalmával -ráadásul a csapatban végzett munka a csapatszellemet is erősíti. 

 

A workshop-ok legfontosabb lépései

Cégvezetőként vagy HR-esként érdemes lehet megszervezni a workshop programját, hogy az esemény rendezett körülmények között kerüljön levezénylésre. 


Egy jól összeállított workshop általában 4 fontos lépésből tevődik össze. Az első lépés a workshop alkalmával, hogy közösen feltárják a már rendelkezésükre álló információkat, a döntést megalapozó korábbi adatokat. Ezt követően érdemes közösen kitűzni egy mindenki által elfogadható, világos és érthető célt, amely innentől kezdve a workshop egészét befolyásolja: ezt a célt kell ugyanis a részt vevőknek szem előtt tartani. 


A célmeghatározást követően jöhetnek a javaslatok, ötletek elemzése – amely a workshop-ok nagy részét kiteszik. Itt érdemes mindenki számára teret engedni, meghallgatni egymás ötleteit, gondolatait, esetleges aggályait is. A javaslatok és ötletek kidolgozása után az eredmények, a végkimenetel megállapítására kerül sor, ahol a résztvevők konszenzusra jutva alakítják ki a teendők listáját.

 

Catering a workshop-on

Egy nagyobb hangvételű workshop akár egész napos program is lehet, így feltétlen érdemes a workshop résztvevőinek étkeztetéséről is gondoskodni. Természetesen ha rövidebb időről beszélünk sem elhanyagolható a jó ellátás, hiszen a 4 fázis egy-egy pontja között a pihenőidő abszolút elvárható – ilyenkor néhány jó falat, egy finom kávé pedig elengedhetetlen.


Az általunk javasolt workshop helyszíneken a magas minőségű catering minden esetben adott: akár friss péksüteményekkel, omlós pogácsákkal is készülünk cukrászműhelyünkből, vagy az étterem kínálatából is összeállíthatjuk az Ön által megrendelt fogásokat, falatkákat. 
 Kapcsolódóvalentin napi vacsora

Valentin napi vacsora különleges élményekkel - Fedezd fel a Zsidai ajánlatait!

Fedezd fel a szerelmeseknek szánt lenyűgöző kulináris élményeket, és teremts együtt emlékezetes pillanatokat a Valentin napi vacsorán, ahol az ízek és a romantika találkoznak!

Tovább
szilveszter étteremben

Különleges szilveszteri éttermi ajánlatok - Fedezd fel a Zsidai kínálatát!

Fedezd fel velünk a Budapest kínálta, lenyűgöző szilveszteri éttermi ajánlatokat, és hozd létre egyedülálló szilveszteri emlékeidet az év utolsó estéjén. Kényeztessétek magatokat és ünnepeljétek az új esztendőt egy Zsidai étteremben!

Tovább
céges csapatépítő ötletek Budapesten

Céges csapatépítő ötletek Budapesten – Válaszd ki a tökéletes...

Sok szervezet manapság sokféle csapatot alkalmaz, és a csapattagok együttműködésére támaszkodik az üzleti célok elérése érdekében. Rendkívül fontos, hogy a menedzserek csökkentsék a csapattagok közötti konfliktusokat, és biztosítsák, hogy csapataik teljes potenciáljukat kihasználják. A csapatépítő tevékenységek nagyszerű módja annak, hogy összehozzuk a csapat tagjait, és megismerkedjenek munkatársaikkal és az egyes erősségeikkel és gyengeségeikkel. Ha tanácstalanok vagytok céges csapatépítő ötletek terén, akkor tekerj lejjebb, mutatunk néhányat! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café