Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg helyszíneinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg helyszíneinket!

✅Céges évnyitó rendezvényt szervezne Budapesten?✅ Amennyiben még nem találta meg a tökéletes helyszínt hozzá, engedje meg, hogy bemutassuk éttermeinket, rendezvénytermeinket!

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.

 

Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt is tervezhetünk, ahol új impulzusokkal segíthetjük az új év indulását.

A céges évnyitó rendezvényhez általában olyan programokat és helyszínt csatolunk, amik lehetővé teszik, hogy az esemény jó hangulatban teljen, ez pedig hozzájárul, hogy eredményes legyen az év indítása, a kollégák motiváltak és lelkesek legyenek, az ügyfelek pedig elégedettek. Sok esetben az esemény előtt pár héttel kezdődik a céges évnyitó rendezvény szervezése, ami nem feltétlenül a legjobb ötlet, hiszen minél később kezdődik a szervezés, annál nehezebb helyszínt találni.

 

Az, hogy milyen a céges évnyitó rendezvény tökéletes helyszíne, függ az esemény jellegétől, a meghívottak számától, és a cégfilozófiától is. Mi, a Zsidai Csoportnál tisztában vagyunk azzal, hogy az igények változnak, ezért színes, különböző stílusú és méretű helyszínek közül választhatnak ügyfeleink. Az elegáns helyszíntől kezdve az olaszos hangulatú éttermen át a vagány, fiatalos rendezvényhelyszínig minden megtalálható kínálatunkban – így biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja azt a rendezvényhelyszínt, amit keres!

 

Amennyiben szeretné emlékezetessé varázsolni a céges évnyitó rendezvényt Budapesten, a lenti form kitöltésével ajánlatot kérhet munkatársainktól, akik garantáltan megtalálják az esemény számára a legmegfelelőbb helyszínt!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Elegáns, kifinomult stílusú céges évnyitó rendezvény Budapesten, a Pierrot étteremben

Amennyiben egy igazán elegáns céges évnyitó rendezvényhelyszínt keres, a Pierrot lesz a legjobb választás. Az étterem a Budai Várban található, így már maga a környezet garantálja az emelkedett hangulatot. Mivel az étterem több részre osztott, kiváló rendezvényhelyszínként is szolgál akár kisebb létszámú, akár 100+ fős eseményről beszélünk is. Az első terem 10-40 fő, míg a hátsó terem 10-30 fő befogadására alkalmas. A kapualjnak 10-40 fő, a kerthelyiségnek 10-80 fő a kapacitása, összevonva pedig akár nagyobb vállalatok számára is tökéletes választás. Az étterem részleteiben, vagy akár teljes egészében zártkörűsíthető – így biztos, hogy semmilyen zavaró tényezővel nem kell számolniuk!

 

A Pierrot nem csupán külsőleg megnyerő, hiszen a gasztronómia terén is az élen jár. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide. A rendezvényszervezési tapasztalatunkat és a gasztronómiai tudásunkat ötvözve megteremtjük mindazt, amire egy tökéletes céges évnyitó rendezvény során szükség lehet. Igény szerint természetesen gondoskodunk az alkalomhoz illő dekorációról, illetve a szükséges technikai eszközökről is – csapatunk nem ismeri a lehetetlent :)

 

Ismerje meg részletesebben a Pierrot éttermet, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Barátságos, kellemes hangulatú céges évnyitó rendezvény Budapesten, a Baltazár Grillben

Egy igazi vagány, mégis barátságos stílusú céges évnyitó rendezvény lebonyolítására van lehetőség a Baltazár Grillben, ahol a gasztronómiai különlegességek, a finom borok színesítik a rendezvényt. Étlapunkon változatos fogások kaptak helyet, így a komoly húsok mellett vegetáriánus ételek is bekerültek a színes kínálatba. Borkínálatunkban több, mint 150 tétel közül választhatnak a vendégek, így amennyiben úgy gondolja, akár egy borvacsora, vagy borkóstoló program is színesítheti az estet.

 

A Baltazár Grill nem tekinthető klasszikus étteremnek, így leginkább azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknek egy kicsit kötetlenebb, lazább stílusú céges évnyitó rendezvény az elképzelésük. Éttermünk változatos rendezvényeknek adhat otthont, hiszen a hely négy fő egységre osztható, biztosítva ezzel hogy akár kisebb, akár nagyobb létszámú céges események, vacsorák is lebnyolíthatóak legyenek. Az eredeti borospince 40 fő, a kandallós terem 30 fő, az első terem 25 fő befogadására alkalmas – összevonva így akár 90 fős eseménynek is otthont tudunk biztosítani Budapest egyik legegyedibb hangulatú éttermében!

 

Ismerje meg részletesebben a Baltazár Grillt, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges évnyitó rendezvény Budapesten egy klasszikus étteremben, a 21 Magyar Vendéglőben

A 21 Magyar Vendéglő remek választás egy olyan céges évnyitó rendezvény számára, ahol a gasztronómiáé a főszerep. Amikor az éttermet létrehoztuk, egy olyan helyet szerettünk volna alkotni, ahol a hagyományos magyar ízek újragondolása történik. A 21 Magyar Vendéglőben kizárólag magyar borok, igazi magyaros ízvilágú ételek színesítik a céges évnyitó rendezvényt Budapesten.

 

Az étteremre leginkább a modern magyar, 21. századi stílus jellemző, így egy igazi fiatalos, lendületes helyszínt biztosít a céges évnyitó rendezvény számára. Az étterem belső tere 60 fő befogadására alkalmas, míg a teraszon további 40 fő elhelyezésére van lehetőség. Az egybe nyitott tágas belső tér azon cégek számára tökéletes választás, akik a 60 főt többé-kevésbé kitöltik: itt nincs szükség külön ültetésrendre vagy termek egybenyitására, a tér kiváló helyszínt biztosít a közös vacsorára. A 21 Magyar Vendéglő stílusában időtlen, így bár  természetesen igény szerint ide is tudunk személyre szabott dekorációt készíteni, a hely önmagában is megállja a helyét a céges évnyitó rendezvényen.

 

Ismerje meg részletesebben a 21 Magyar Vendéglőt, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Hamisítatlan olasz hangulatú céges évnyitó rendezvény Budapesten, a Jamie Oliver’s Italian-ban

Aki egy kicsit is jártas a gasztronómia világában, annak valószínűleg nem kell bemutatni Jamie Olivert. A világhírű séf Magyarországon, a Budai Várban nyitotta meg első éttermét Közép-Európában, ami akkor is remek választás, ha a tökéletes céges évnyitó rendezvényhelyszínt keressük. Az éttermet a hamisítatlan olasz hangulat igazán egyedi rendezvényhelyszínné varázsolja arról nem is beszélve, hogy a sztárséf nevével fémjelzett étterem kínálatában és megjelenésében is a kollégák kedvence lesz!

 

A helyszínen egy bérelhető különterem is a vendégek rendelkezésére áll: a Private Dininig Room 27 fő befogadására alkalmas, ami tökéletes választás kisebb céges vacsoráknak, workshop-oknak vagy évnyitó rendezvényeknek is. A különtermen felül természetesen amennyiben nagyobb létszámú ehlyszínt keres, az étteremben további 80 főt ültetésére is van lehetőség – azonban kérjük vegye figyelembe, hogy az étterem egészében nem, csak a Private Dining Room zártkörűsíthető.

 

Ismerje meg részletesebben a Jamie Oliver’s Italian éttermet, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Hajnalig tartó, felejthetetlen céges évnyitó party Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Amennyiben egy olyan céges évnyitó rendezvényt képzelt el, ahol a szórakozásé a főszerep, a Gozsdu udvarban található Spíler Shanghai Secret Bar-t érdemes választania. A belváros szívében található rendezvényhelyszín az egyik kedvenc helye a szórakozni vágyóknak, ami egyedi koktél kínálattal, széles borválasztékkal színesíti az estét.

 

A helyszínt leginkább olyan céges évnyitó rendezvényhelyszínnek képzeljük el, ahol a kötetlen hangulat, a szórakozás kerül a középpontba, így a vagányabb cégek számára ideális helyszín lehet. A Spíler Shanghai Secret Bar-t kifejezetten zártkörű rendezvényeknek tartjuk fenn, így biztosan nem zavar meg senki a buli alatt! 

 

Ismerje meg részletesebben a Spíler Shanghai Secret Bar-t, mint rendezvényhelyszínt, ide kattintva!

 

Céges évnyitó rendezvény az irodában? Mutatjuk a legjobb megoldást a kollégák étkeztetésére!

Természetesen azzal sincs semmi probléma, ha idén rendhagyóan az irodában kerülne megrendezésre az céges évnyitó rendezvény. A kollégák étkeztetéséről azonban itt is a munkáltatónak ildomos gondoskodni! Ha a szokásos pogácsa-szendvics helyett, vagy éppen mellett valami különlegessel készülne idén a kollégák számára, ajánljuk figyelmébe Zsidai Home szolgáltatásunkat, amellyek 95%-os készültségű, éttermi minőségű ételeket rendelhet a Zsidai Csoporttól. Ezeket az ételeket pár perc alatt elkészítheti akár egy mikró segítségével! Kattintson az alábbi képre a részletekért!

 KapcsolódóCéges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb...

Az új esztendő új kihívásokkal vár, és ez minden cég életében lehetőséget biztosít az áttekintésre. Sokan már év végén megkezdik a tervezést, a stratégiák újra alkotását, az óév eredményeinek elemzését és a következtetések levonását, azonban nem árt, ha a kollégákban is tudatosítjuk az új „időszámítás” kezdetét.   

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner