Karácsonyi céges rendezvényt szervezel? Ezeket a helyszíneket érdemes megismerned!

Karácsonyi céges rendezvényt szervezel? Ezeket a helyszíneket érdemes megismerned!

Közeleg a karácsonyi céges rendezvények szezonja – és ha Te is szeretnéd kollégáiddal méltóképp megünnepelni az év legszebb időszakát, most néhány szuper helyszínt mutatunk ehhez!

A karácsonyi céges rendezvények sok vállalat életében visszatérő elemek: a kollégák ilyenkor az irodán kívül gyűlnek össze hogy együtt mulathassanak, együtt értékelhessék az év során elért eredményeket, és beszéljék át a következő év terveit. Nem csak a tervezés és a munka ilyenkor a téma: a karácsonyi céges rendezvények csapatépítőként is remekül szolgálnak, ahol a munkatársak egy kicsit összerázódhatnak, közös élményeket szerezhetnek és jobban megismerhetik a másik emberi oldalát is! 

Ha idén Te szervezed a karácsonyi céges rendezvényt, ideje megtalálnod a megfelelő helyszínt! Az alábbi form kitöltésével felveheted velünk a kapcsolatot, vagy a form alatt megismerheted legnépszerűbb éttermeinket és különtermeinket erre az alkalomra. 

 

2021-ben is több éttermünkben várjuk szeretettel azon csoportokat, akik szeretnék méltó környezetben ünnepelni a Karácsonyt vagy éppen az Új évet. Ünnepi menüsorainkat, részleteket ITT tekintheted meg! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Karácsonyi céges rendezvény, ahol bulizhattok egy jót: a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

Sok vállalat esetében a karácsonyi céges rendezvény nem annyira a meghitt ünnepről, mint inkább egy közös bulizásról szól. Nincs ezzel semmi baj, otthon, a családi körben élvezhetitek a szeretet ünnepét, a kollégákkal pedig koccinthattok egy jót, de akár táncolhattok, bulizhattok is! Ha Ti is ilyen karácsonyi céges rendezvényt képzeltetek el, a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes választást nyújt számotokra.


A Gozsdu udvar sürgő forgatagában ezt a helyszínt kifejezetten zártkörű rendezvények számára tartjuk fenn, így biztosan nem zavar meg Titeket senki.

 

Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai Secret Bar-t mint karácsonyi céges rendezvényhelyszínt IDE kattintva

 

Karácsonyi céges rendezvény, vagány köntösben: a Spíler Budában

Ha csak kisebb létszámmal érkeznétek és nem szeretnétek egy egész rendezvényhelyszínt lefoglalni, de a vagány, bulis stílushoz így is ragaszkodnátok, a Spíler Buda vár Titeket szeretettel. A budai oldalon jól megközelíthető helyen, a MOM Park bejáratánál helyet foglaló éttermünk stílusos, menő megjelenése, vagány street food és steak kínálata, ütős koktéljai, kézműves sörei és zamatos borválogatása biztosítja, hogy a helyszínre ne legyen panaszotok.

 

Ismerd meg jobban a Spíler Budát mint karácsonyi céges rendezvényhelyszínt IDE kattintva

 

Karácsonyi céges rendezvény családias hangulattal: a Pest-Buda Bistro-ban

Amennyiben a bulizás, táncolás helyett egy kicsit nyugodalmasabb programot kerestek, és inkább egy már-már meghitt hangulatú, családias éttermet képzeltetek el a karácsonyi céges rendezvénynek, a Pest-Buda Bistro lehet a jó választás.


A Budai Várnegyed varázslatos környezetében helyet foglaló kis éttermünkben a házias ízeké, a magyar konyháé a főszerep, amihez természetesen a legjobb magyar borokat is felsorakoztatjuk.


Ismerd meg a Pest-Buda Bistro-t mint karácsonyi céges rendezvényhelyszínt IDE kattintva

 

Elegáns karácsonyi céges rendezvény, kifinomult ügyféleinknek: a Pierrot-ban

Azon cégek számára pedig, akik szeretnék az idei karácsonyi céges rendezvénynek igazán megadni a módját, és egy elegáns, kifinomult étterembe látogatnának el a kollégákra egy kellemes ünnepi vacsorára, a Pierrot étterem a jó választás.


Ez az éttermünk szintén a Budai Várnegyedben található, varázsa pedig eleganciájából fakad: a nemzetközi fine dining fogások, a borkínálat pedig ezt a vonalat erősíti.


Ismerd meg jobban a Pierrot éttermet mint karácsonyi céges rendezvényhelyszínt IDE kattintva!  

 


 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner