Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Indítsa az új évet stílusosan! Ha ✅céges évnyitó rendezvényhelyszínt keres Budapesten✅, ahol munkatársaival megünnepelhetik az óév lezárását, engedje meg, hogy bemutassuk legnépszerűbb helyszíneinket, éttermeinket és különtermeinket.

Az új esztendő új kihívásokkal vár, és ez minden cég életében lehetőséget biztosít az áttekintésre. Sokan már év végén megkezdik a tervezést, a stratégiák újra alkotását, az óév eredményeinek elemzését és a következtetések levonását, azonban nem árt, ha a kollégákban is tudatosítjuk az új „időszámítás” kezdetét. 

 

Akár hatalmas változásokat eszközölünk 2020-ra, akár csak az eddigi munkafolyamatok finomításáról beszélünk, egy céges évnyitó rendezvény tökéletes alkalom arra hogy a munkatársak együtt, közösen ünnepeljenek, és készüljenek fel az új kihívásokra. Nem csak közvetlenül stratégiai fontossággal bír egy ilyen esemény, de a dolgozók elégedettségét, a csapatmunka hatékonyságát is nagyban növelheti, ha rendszeresen eszközölünk közös programokat. 


A céges évnyitó rendezvény pedig különleges szervezést igényel. Irodai keretek között a kollégák nem érzik ennek „formalitását”, így könnyen elvesztheti az esemény ünnepi jellegét: azonban egy jól megválasztott céges évnyitó rendezvényhelyszínnel rengeteg pluszt tehetünk az eseménybe.

 

Amennyiben szeretné a céges évnyitó rendezvényét különleges helyszínen megtartani, az alábbi form kitöltésével kérheti szakképzett kollégáink segítségét a választásban! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Amennyiben a kapcsolatfelvétel előtt azonban szeretne tájékozódni a céges évnyitó rendezvényhelyszínekről, az alábbiakban röviden bemutatjuk legnépszerűbb éttermeinket és különtermeinket, évnyitó party helyszíneinket.

 

Spíler Buda: a lüktető, pezsgő budai oldal legjobb céges évnyitó rendezvényhelyszíne

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

„Csak lazán! A céges évnyitó rendezvénynek nem egy formális eseménynek kell lennie, sokkal inkább egy kötetlen party-nak!” Ha egyet ért ezzel az állítással, a Spíler Buda tökéletes választás lesz az új év köszöntésére. 


A Budai-hegység lábánál, a MOM Park épületében egy olyan céges évnyitó rendezvényhelyszínnel várjuk Önöket, ahol a Rock, a féktelenség, a lazaság a jelszó! Persze ez nem jelenti azt, hogy egy évértékelő prezentáció, egy jövőbe mutató beszéd ne férne el az ütős koktélok és a város talán legjobb kézműves burgerei között.


Ültetett étkezés, állófogadás vagy épp büféasztal? A választás csak Önön múlik, hiszen a Spíler Buda kötetlen, modern hangulatába minden belefér.

 

További részleteket a Spíler Budáról mint céges évnyitó rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat.

 

A kifinomult, elegáns céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten: a Pierrot

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Természetesen tudjuk, hogy nem minden cégkultúrába fér bele a csillogás, a Rock és a koktélozás. Amennyiben céges évnyitó rendezvényét inkább egy csendes, kifinomult, mégis kötetlen és kellemes hangulatú helyszínen képzelné el, a Budai Várban várja Önöket a Pierrot étterem! 


A szeparált elrendezésű céges évnyitó helyszínnek köszönhetően akár kisebb létszámú eseményekre is garantálni tudjuk a privát szférát, ahol az exkluzív hangulatot és a finom ételeket mi biztosítjuk. 


Éttermünk hangulatához az ültetett vacsorák a la carte, vagy szűkített a la carte megoldással illenek a leginkább, de természetesen itt is rugalmasak vagyunk: a fingerfood, a kanapés fogadás és a falatkák felszolgálása is lehetséges.

 

Ismerje meg jobban a Pierrot-t, a kifinomult és exkluzív céges évnyitó rendezvényhelyszínt Budapesten IDE kattintva.

 

Családias hangulatú, kellemes céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten: a Pest-Buda Bisztró

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

A kisebb létszámú cégek esetében gyakran előfordul, hogy a munkatársak már egészen jól ismerik egymást, mint egy kis család, úgy működnek együtt a hétköznapok során is – és a céges eventeken is. Engedje hát, hogy kibontakozzon ez a csodálatos kapcsolat! 


A Pest-Buda kockásterítős, házias hangulata, az ízletes magyar ételek amelyek mintha egyenesen a nagymama konyhájából érkeztek volna, tökéletes keretet adhatnak egy családias hangulatú céges évnyitó rendezvénynek. Éttermünk több részre tagolt elrendezése kisebb és nagyobb létszámú rendezvények fogadására is alkalmas, amelyeknél a zártkörűsítés is megoldható: így biztosan nem kell a többi vendéggel osztoznia a helyen! 

 

A Pest-Buda Bisztróról mint céges évnyitó rendezvényhelyszínről IDE kattintva tudhat meg többet.

 


Céges évnyitó rendezvény helyett felejthetetlen party: a Spíler Original-ban! 

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Az évindítás a legtöbb cég életében kifejezetten stresszes, nehéz időszak. Lazuljanak hát le egy kicsit! Ha nincs különösebb apropo-ja a céges évnyitó rendezvénynek, nem szeretnének komoly stratégiai megbeszéléseket tartani – viszont buliznának egy jót végre együtt, a karácsonyi hajtás után,  a Spíler Original tökéletes választás! 


A céges évnyitó rendezvény itt nem egy újabb kötelező program, hanem egy fergeteges party. Zártkörűsítést nem ígérhetünk, de higgyen nekünk ha azt mondjuk, a Spílerben nem is vágynak majd az „egyedüllétre”: vagány vendégkörünk, szuper csapatunk csak emeli majd az est fényét! 

 

Fedezze fel a céges évnyitó party helyszínek királyát, a Spíler Originalt IDE kattintva! 

 

Exkluzív, olaszos hangulatú céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten: a Jamie’s Italian-ban

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

Jó ételek, jó hangulat, szeparált különterem, nívós megjelenés. Ennyit kell tudni elöljáróban a Jamie’s Italian-ról, egyik legnépszerűbb céges évnyitó rendezvényhelyszínünkről. Az étterem tágas belső tere lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy kollégáit megvendégelhesse, de ha ennél is többre vágyik, a Private Dining Room-ban akár zártkörű céges évnyitó rendezvényét is megrendezheti 27 főig. 


A Jamie’s Italian különterme egy üvegajtóval került leválasztásra az étterem többi részéről, és a pult mögött, eldugott helyen várja kollégáit – így itt akár egy hivatalosabb hangulatú megbeszélés, akár egy kötetlenebb hangulatú évnyitó party is megrendezhető.

 

Ismerje meg jobban a Jamie’s Italiant, laza és kötetlen, olaszos céges évnyitó rendezvényhelyszínünket IDE kattintva! 


 

Grill és borok, Gin Tonic – egy fiatalos, lendületes és stílusos céges évnyitó rendezvényhelyszín Budapesten, a Baltazár Grill-ben

Céges évnyitó rendezvényhelyszínek Budapesten

A Baltazár Grill maga a stílus. Macskaköves teraszunk, industrial stílusú belső tereink tökéletesen harmonizálnak a felszolgált vagány ételekkel, és italokkal. A Budai Vár egy eldugott zugában minden adott ahhoz, hogy egy laza, kötetlen, mégis kellemes hangulatú céges évnyitó rendezvényt tartson kollégái számára! 


Az étterem kandallós terme (30 fő), vagy épp a borospince (40 fő) külön-külön is zártkörűsíthető, így ezeken a helyeken elkuckózva élvezhetik a céges évnyitó rendezvényt anélkül, hogy bárki megzavarná Önöket!

 

A Baltazár Grillről mint céges évnyitó rendezvényhelyszínről Budapesten IDE kattintva olvashat többet! 

 

Céges évnyitó az irodában? Erre is van egy jó megoldásunk!

Azzal sincs semmi probléma, ha idén a céges évnyitó rendezvényt inkább az irodában tartanák meg. Azért a kollégák jóléte, étkeztetése itt is fontos szempontja egy rendezvénynek – de szerencsére ezt a terhet is át tudjuk vállalni! Zsidai Home szolgáltatásunkkal éttermi minőségű ételeket rendelhet, amelyet pár perc alatt készre melegíthetnek akár az irodában is! Kattintson az alábbi képre a részletekért. 

 


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner