Cikkek, hírek

Cikkek, hírek

Cikkek, hírek, érdekességek a rendezvények világából! Ismerd meg a legjobb tippeket, trükköket, vagy inspirálódj cikkeinkből rendezvényed szervezéséhez.5 tipp a tökéletes esküvői fotókhoz

A fényképek segítenek megörökíteni a fontos események legszebb pillanatait. Mivel egy esküvőnél kevés fontosabb eseményt tudunk elképzelni, így fontos, hogy mindent úgy legyen szervezve az esküvői fotózással kapcsolatban, hogy a fényképekre évtizedek múlva is mosolyogva tekintsenek vissza.

Változatos, gyönyörű helyszíneinket számos fiatal pár választja esküvői fotózása helyszínéül, így...

Tökéletes esküvői fotó tippek
Így lehetnek tökéletesek az esküvői fotók

Jégvirágos menyegző? Ezek a téli esküvő előnyei!

Ha esküvőjét szervezi és ezt a cikket olvassa, biztosak vagyunk benne, hogy Önnek igen kifinomult ízlése van, és valóban különleges lesz élete Nagy Napja. Csak keveseknek jut ugyanis eszükbe, hogy a szikrázó napsütés helyett az elegáns, csillogó és varázslatos telet válasszák esküvőjük napjául. Pedig egyáltalán nem elvetendő gondolat, hiszen sok szempontból rendkívüli választásnak bizonyul a téli esküvő. Az alábbiakban összefoglalunk – a...

Tovább
Téli esküvő Budapesten

Osztálytalálkozó Budapesten – ezekre ügyeljen a szervezésnél!

Ha még csak néhány éve volt az érettségi vagy a záróvizsga, akkor valószínűleg ez nem olyan nagy feladat. Előfordul azonban, hogy az évek során szétszéled az osztály… többen külföldre költöztek, más megyében élnek már vagy éppen sajnálatos módon már elhaláloztak. Egy jó osztálytalálkozón mindenkinek ott kell lennie, akinek csak van rá lehetősége! Éppen ezért az egyik legfontosabb feladata ha osztálytalálkozót szervez Budapesten, hogy mindenkit...

Tovább
Így szervezzen tökéletes osztálytalálkozót Budapesten!

Legénybúcsú Budapesten – íme a legjobb tippek a tökéletes legénybúcsú szervezéséhez!

Egy legénybúcsú megszervezése megtisztelő, és ha jól csinálja vidám feladat: barátjának búcsúztatójára a legjobban azonban akkor készülhet fel, ha csapatban gondolkodik és előre tervez! Talán Önöknek ez lesz az első legénybúcsú, vagy csak némi tapasztalatuk van benne – nekünk azonban van bőven. Éppen ezért, engedje meg hogy segítsük a szervezést! Első körben néhány ötlettel, tippel szeretnénk hozzájárulni a tökéletes legénybúcsú megszervezéséhez Budapesten.

Tovább
Legénybúcsú Budapesten: tippek és trükkök a tökéletes szervezésért

Tökéletes lánybúcsú Budapesten? Ezekkel a tippekkel biztos a siker!

Ha Önre jutott a megtisztelő feladat, hogy legjobb barátnőjének és a baráti társaságnak megszervezze a tökéletes lánybúcsút Budapesten, van néhány tippünk, hogy segítsük munkáját! Íme néhány támpont, ötlet, amellyel könnyebben fog menni a lánybúcsú szervezés.

Tovább
Így szervezze meg a tökéletes lánybúcsút Budapesten

Klasszikus esküvői babonák és szokások

Valami régi, valami új, valami kék... Ismerősen hangzik? Az esküvőket számos babona övezi, amelyekre talán Te is kíváncsi vagy! Összegyűjtöttük a legnépszerűbb szokásokat és babonákat amelyek az esküvőket övezik.

Tovább
Klasszikus esküvői babonák és szokások

Esküvői meghívó idézetek

Esküvőszervezésben vagy, már a célegyenesben? Megvan a létszám, és már a meghívót tervezed? Engedd meg, hogy segítsünk neked néhány esküvői meghívó idézettel, amelyeket saját kézzel válogattunk ki az interneten fellelhető versekből, idézetekből!

Tovább
Esküvői meghívó idézetek

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café