Cikkek, hírek

Cikkek, hírek

Cikkek, hírek, érdekességek a rendezvények világából! Ismerd meg a legjobb tippeket, trükköket, vagy inspirálódj cikkeinkből rendezvényed szervezéséhez.Esküvő étteremben? Ezt a 15 kérdést ne felejtse el feltenni, mielőtt lefoglalná az éttermet esküvői vacsorájára!

Azonban még akkor is igen körültekintőnek kell lennie az ifjú párnak, ha esküvőjüket étteremben tartják. Valójában szinte minden étterem megfelelő lehet egy esküvői vacsorára egy jó szakember gárdával és rugalmas hozzáállással – akkor, ha azt a menyasszony épp úgy álmodta meg. Azért jobb, ha a szervezés során nem érnek meglepetések! 

Tovább
Éttermi esküvő

Programok férfiaknak

Sajnos a mai modern világnak, és a napközbeni rengeteg teendőnek köszönhetően a szabadidőnket gyakran töltjük a TV vagy a számítógép előtt. A modern élet túlságosan stresszesvé vált, és a legtöbbünknek már csak arra van energiája egy hosszú munkanap után, hogy ledőljön a kanapéra.  Pedig a társaságban eltöltött idő, és különböző programok szervezése nagyon is fontos, hiszen ennek köszönhetően élesen tarthatja az...

Tovább
A legjobb programok férfiaknak

Bemutatjuk a szabadtéri esküvő előnyeit

Egy esküvő szervezése csodás feladat, azonban számtalan tényezőre kell figyelmet szentelni: a ruha, a dekoráció, a virágok az ételek, és egyéb fontos kiegészítők, melyek tökéletessé varázsolják az esküvő napját. Van azonban egy olyan szervezési pont, ami minden előkészületnél fontosabb: a tökéletes esküvőhelyszín megtalálása. Az esküvő ideális helyének kiválasztása talán a legnagyobb döntés, amit az esküvői tervezés...

Tovább
A szabadtéri esküvő előnyei

Hogyan szervezz lánybúcsút? Milyen az ideális lánybúcsú helyszín?

Leánybúcsút szervez magának vagy barátnőjének? Ha tökéleteset szeretne, olvassa el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!

Leánybúcsút szervez magának vagy barátnőjének? Ha tökéleteset szeretne, olvassa el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!
Leánybúcsút szervez magának vagy barátnőjének? Ha tökéleteset szeretne, olvassa el cikkünket, mi kell hozzá, és milyen az ideális lánybúcsú helyszín!

Mi kell a jó gyerekzsúrhoz?

A gyerekzsúrok remek élményeket nyújtanak a kisgyermekek számára, így szülőként ha van rá lehetőségünk, érdemes energiát fektetni egy-egy barátokkal, ajándékokkal és persze sütikkel teli eseménybe a kicsik örömére. De mi kell egy nagyobb szabású gyerekzsúr sikeréhez? Adunk néhány hasznos tippet és tanácsot a választandó helyszínekről és arról, hogy mi mindenre érdemes ügyelni!

 

Tovább
Gyerekzsúr tippek

A tökéletes esküvő Budán

Egy esküvő Budán számos lehetőséget tartogat azok számára, akik egy igazi meseszerű menyegzőt képzeltek el, egy igazán különleges helyszínen. A következőkben bemutatjuk, hogy hol érdemes megtartani a polgári esküvőt, az esküvő után vacsorát, illetve mire érdemes figyelni a dekoráció és a ruha kiválasztásakor! 

Tovább
A tökéletes esküvő Budán

Romantikus esküvő Budapesten: tippek az igazán romantikus hangulatért

Az esküvő talán a legromantikusabb esemény, amelyet el tudunk képzelni. De mit tehetünk azért, hogy ezt a dekoráció, a környezet is a lehető legjobban tükrözze? Hoztunk néhány ötletet erre!

Tovább
Romantikus esküvő Budapesten

5 ok, amiért fontos a céges csapatépítés

Rengeteg cégvezető megkérdőjelezi a céges csapatépítés programok valódi szükségességét, azonban egy-egy ilyen aktivitás bizony rengeteg területen képes előre lendíteni a vállalatot. Összegyűjtöttük, hogy milyen előnyökkel is kecsegtet egy igényesen megszervezett céges csapatépítés! 

Tovább
A céges csapatépítés 5 előnye

Illemszabályok és öltözködési etikett a céges vacsorán

Manapság már a legtöbb cég egy évzáró buli vagy évzáró vacsora keretein belül értékeli az elmúlt esztendőt, és köszöni meg a dolgozók, illetve az együttműködő partnerek munkáját. Nem véletlenül váltak ilyen népszerűvé ezek a céges vacsorák, hiszen a vezetők kezdik felismerni azt a tényt, hogy egy kis jutalmazással, dicsérettel nagyban befolyásolhatják a dolgozók teljesítményét, illetve megadhatják számukra a kellő...

Tovább
Céges vacsora illemszabályok

Üzleti ebéd étteremben: tippek egy tökéletes üzleti ebéd megszervezéséhez

Az üzleti ebéd manapság egyre népszerűbb, hiszen a cégvezetők kezdik felismerni a lehetőségeket az olyan eseményekben, amik lehetővé teszik, hogy az iroda falain kívül, egy kicsit kötetlenebb hangulatú helyszínen kerüljön sor a tárgyalásokra, üzletkötésekre. Az üzleti ebéd megszervezése azonban körültekintő munkát igényel, hiszen nem elég csak meghívni a vendégeke – de érdemes a teljes est lebonyolítását...

Tovább
Üzleti ebéd étteremben

Rendezvényszervezés Budapesten: Ezekre mindenképp gondoljon, ha rendezvényszervezésre adta a fejét!

Legyen szó akár céges-, akár privát jellegű esemény megrendezéséről, vagy éppen a saját esküvőjének megtervezéséről, a rendezvényszervezés Budapesten rendkívül összetett feladat, amelynek sikere végérvényben csak a felkészültségtől függ. Természetesen nehézségi fokozatok itt is vannak, hiszen egy születésnapi meglepetés party összehozása jóval kisebb felelősséggel, kevesebb munkával jár mint egy céges konferencia vagy épp partnertalálkozó...

Tovább
Rendezvényszervezés Budapesten: Ezekre mindenképp gondoljon, ha rendezvényszervezésre adta a fejét!

Csodás fotókon a Budai Várnegyed látványosságai!

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, ami mindig tartogat meglepetéseket... Megannyi nevezetesség, látnivaló található fővárosunk területén, amelyek közül számos a páratlan szépségű Budai Várnegyedben helyezkedik el. Innen hoztunk most mi is csodás képeket! 

Tovább
Budai Várnegyed képek

Csapatépítés Budapesten – A hétköznapokban, hatékonyan

A legtöbb esetben, ha csapatépítésről vagy csapatépítő programokról beszélünk, egy gyakran igen költséges és időigényes, akár teljes hétvégét vagy több hétköznapot felölelő csapatépítő program jut eszünkbe. Természetesen ezek az események is rendkívül fontosak, de valljuk be – csak évente 1-2 alkalommal kivitelezhetőek. Minél több munkatárs van, annál nehezebb: gyakran még az időpont is gondot okoz, hiszen semmi sem rombolja robban a...

Tovább
Csapatépítés Budapesten a hétköznapokban

Céges évzáró rendezvény Budapesten – 5 szervezési tipp, hogy az esemény tökéletes legyen

Egy céges évzáró rendezvény szervezése komoly előkészületeket igényel, hiszen egy nagyon fontos eseményről beszélünk. A szervezés azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen minden apró részletre oda kell figyelni ahhoz, hogy a céges évzáró rendezvény minden szempontból tökéletes legyen. Egy ilyen eseménynek hozzá kell járulni ahhoz, hogy a csapat egy felejthetetlen élményt szerezz együtt, azon egy rosszul megszervezett céges...

Tovább
Céges évzáró rendezvény szervezési tippek

Üzleti vacsora étteremben: Illemszabályok és szokások, amelyeket érdemes szem előtt tartani!

Az üzleti életben számos eseményen, rendezvényen kell helyt állnunk. Az egyik legkellemesebb módja a meetingek és megbeszélések rendezésének, ha étkezéssel egybe kötve, akár üzleti vacsorára kerítünk sort – amely alkalmakkor a leggyakrabban étterembe foglalunk asztalt.

Tovább
Üzleeti vacsora étteremben - illemszabályok és etikett, amit érdemes betartani

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café